|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 11:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Džena Marbles u svom planetarno popularnom snimku duhovito objašnjava i pokazuje kako da postanete prava ljepotica.
Video koji je pravi bum na Jutjubu i koji je pogledalo preko 36 miliona ljudi je zaista pravo osvježenje.
Duhovita Džena Marbles koja za sebe tvrdi da je izuzetno ružna riba, pokazuje kako možete da postanete prava ljepotica u nekoliko koraka.
Prvi je naravno, tuširanje, zatim šminka i na kraju stav.
Budite u toku i pogledajte, svakako je poučno sa više strana.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 11:47 |
|
|
Pa ova cura je lijepa i bez šminke
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 12:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Pa ova cura je lijepa i bez šminke Vidiš, već te je prevarila!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 13:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Meni je ljepsa bez sminke. Onako, simpatican izgled, simpaticna cura, s tim da ima obrve malo cudne.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 13:46 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Aztec je napisao/la: Meni je ljepsa bez sminke. Onako, simpatican izgled, simpaticna cura, s tim da ima obrve malo cudne.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 14:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
I Soraja je puna trikova, ali brate ja bi to satro i bez i sa šminkom
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 14:31 |
|
|
Kose joj Nigdje veze.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 15:13 |
|
|
Za ovo su potrebni sati uljepsavanja.( se pocne od pranja kose )
To znaci ja ne bi trebala nikako spavati, ako zelim ujutro na poslu da se pojavim u ovom super izdanju.
Ako ima gdje kakav tutorijal za 10 minuta, to bih rado primjenila.No ovo je gubljenje vremene.I dugorocno je isplatnije posjetiti onda plasticara kakvog :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 15:29 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: Za ovo su potrebni sati uljepsavanja.( se pocne od pranja kose )
To znaci ja ne bi trebala nikako spavati, ako zelim ujutro na poslu da se pojavim u ovom super izdanju.
Ako ima gdje kakav tutorijal za 10 minuta, to bih rado primjenila.No ovo je gubljenje vremene.I dugorocno je isplatnije posjetiti onda plasticara kakvog :) Tko zna kad je Soraja zadnji put spavala onda...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 vel 2012, 15:32 |
|
|
Meni je dovoljno 15 minuta da se spremim. Brzinski, ako žurim.
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 14 lip 2012, 08:23 |
|
|
najbolje ne izlaziti iz kuće i da te niko negleda, kakva prevara i čemu to, i najružniji je neko nekome lip
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 14 lip 2012, 13:27 |
|
|
Sminka cuda cini, kada biste recimo vidjeli Pamelu Anderson bez sminke, ja mislim da bi svi vi odjednom postali jako pobozni.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 25 lip 2012, 16:58 |
|
|
Šminka čini čuda ali ne služi za prevaru Ono što je lijepo je lijepo i bez šminke i sa šminkom.Ja volim da se šminkam ali ne zbog toga da bi prevarila ljude.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 27 lip 2012, 17:41 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
snezana mk je napisao/la: Ono što je lijepo je lijepo i bez šminke i sa šminkom. Jeste, ali i ono što nije lijepo može biti ugodno za oko uz pomoć šminke. Uvijek se sjetim profesorice koja bi onako na časovima pričala o svemu osim o onome o čemu je trebala. Rekla je kako žena koja se lijepo obuče i napravi lijepu frizuru ne može biti ružna. Tačnije, žena koja drži do sebe ne može biti ružna.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Melina_Mely
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 srp 2012, 12:07 |
|
|
simpatična i lijepa i bez šminke je.
Vrh |
|
|
Vesela
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 14 lis 2012, 15:26 |
|
|
Ne šminkam se puno niti se znam nešto šminkati, pa opet na ulici znaju buljiti i komentirati. Moja teorija je da smo ljepši bez previše šminke, a i sigurnije u sebe, a ne da kad skineš šminku budeš neka druga osoba. Iskustvo mi kaže da muški ipak vole prirodnije cure.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 14 lis 2012, 17:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23900 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vesela je napisao/la: Ne šminkam se puno niti se znam nešto šminkati, pa opet na ulici znaju buljiti i komentirati. Moja teorija je da smo ljepši bez previše šminke, a i sigurnije u sebe, a ne da kad skineš šminku budeš neka druga osoba. Iskustvo mi kaže da muški ipak vole prirodnije cure. Vole cure sa stavom i dobrim držanjem.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 02:47 |
|
|
Pametna žena neće poželeti glupaka, a samo glupaci mogu biti prevareni.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 13:19 |
|
|
Čak naprotiv, ja sam stekao utisak da pametne žene vole mnogo više glupake, pošto je sa pametnim muškarcima mnogo teže manipulisati, dok pametni muškarci vole pametne žene da bi sakrili svoju glupost.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 13:28 |
|
|
Mislite da pametna žena želi trošiti svoje vreme manipulišući muškarcem? Ne bih rekla, ona ne želi "polufabrikat" već gotovog čoveka. Sada meni nije jasno ovo drugo što pišete, kao da je u koliziji sa vašom prvom konstatacijom. Citat: dok pametni muškarci vole pametne žene da bi pokrili svoju glupost.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 13:47 |
|
|
Pa pametni vole pametne, ali pametne ne vole njih... Ksenija, jedan savjet, gospodski govor i persiranje se koristi samo u ophođenju sa gosn. Agom
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Meni su zene puno ljepse bez puno sminke, ili sminke uopce. To se naravno odnosi na lijepe zene, one koje nisu njima ni kila pudere nece pomoci.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 14:01 |
|
|
@volvoks Ako su pametne, što su dopustile da padnu šaka pametnima što implicira da nisu pametne ili bar ne dovoljno. Hvala na savetu, gospodin Aga je uistinu zaslužio moj duboki naklon nakon što me je prihvatio s osobitom srdačnošću kao i pozivom na mir, toleranciju i razumevanje. No, to sve ne znači da mi i vi polako ne ulazite pod kožu. Malo o temi: Mnogi muškarci zaista znaju pasti na preteranu šminku ali, kada ona spadne, razočaranje je neizbežno te donosim zaključak da je šminka izmišljena za one s manjkom samopouzdanja osim u slučajevima kada na taj način samo ističu ono što je na njima lepo, pa je samim tim razlika pre i posle šminkanja zanemarljiva.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 14:17 |
|
|
Citat: Ako su pametne, što su dopustile da padnu šaka pametnima što implicira da nisu pametne ili bar ne dovoljno. Ako vas ja išta razumijem... Što se tiče sminkanja, slažem se da nitko ne voli one što se narančaste od pudera, ali tko ne voli kad se žena decentno našminka, kao francuskinje
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 14:42 |
|
|
@volvoks Hoćeš reći da pametne redovno biraju glupake? Valjda sam sada jasnija? Mislim da je Vladimir RUS zakukuljio stvar a ja se povela za njim pa više nisam sigurna da li i sebe razumem. Ipak, neka se mi slažemo oko šminke, ostalo ćemo kasnije, ima dana.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|