|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 15:02 |
|
|
Ja sam samo protumačio vladeka, a i slažem se s njim, samo što ne bi rekao glupe, više seljačine, pali ih da im je dečko neka baja... naravno, uvijek postoje iznimke, i hvala bogu na njima
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 15:12 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Mislim da je Vladimir RUS zakukuljio stvar Kao i obično. Ksenija je napisao/la: a ja se povela za njim pa više nisam sigurna da li i sebe razumem. Da li je moguće da sam baš toliko fatalan za pripadnice ljepšeg pola?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 15:31 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Da li je moguće da sam baš toliko fatalan za pripadnice ljepšeg pola? Bogme kakvi su ti brci, pa još Rus. U to ime @volvoksČuj stari, sada ne znam ni koliko su 2 i 2 a kamoli ko je pametan a ko glup.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 15:49 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Bogme kakvi su ti brci, pa još Rus. U to ime Pa, nisam baš pravi Rus, ali simpatišem i solidarišem se sa velikom majkom Rusijom.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 16:33 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Pa, nisam baš pravi Rus, ali simpatišem i solidarišem se sa velikom majkom Rusijom. Takođe! Ruskinjama ne treba šminka. Žmureći da biraš, uveć ćeš izabrati najlepšu od najlepših. Makar da sam Ksenija RUSKINJA!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 04 stu 2012, 19:45 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Pa, nisam baš pravi Rus, ali simpatišem i solidarišem se sa velikom majkom Rusijom. Takođe! Ruskinjama ne treba šminka. Žmureći da biraš, uveć ćeš izabrati najlepšu od najlepših. Makar da sam Ksenija RUSKINJA! Ruskinje su jako lijepe i atraktivne, ali primjetio sam da su i žene sa ovih prostora takođe jako atraktivne.
|
|
Vrh |
|
|
Rea
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 05 stu 2012, 00:19 |
|
|
Bila je mnogo lepsa bez silikona u usnama. Ne znam kako se zenama dopada taj izgled "izujedale me ose"?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 05 stu 2012, 16:47 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ksenija je napisao/la: Pametna žena neće poželeti glupaka, a samo glupaci mogu biti prevareni. Sta je zapravo prevara? Koitus s drugim muskarcem,pice s radnim kolegom,pomisao na drugog muskarca tijekom kopulacije s partnerom?Pojasnite malo vrlo shtovana gospodjo Ksenija PS : kad zena postaje "kurva" nakon 10,15,20,45 muskaraca?
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 02:20 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Sta je zapravo prevara? Koitus s drugim muskarcem,pice s radnim kolegom,pomisao na drugog muskarca tijekom kopulacije s partnerom?Pojasnite malo vrlo shtovana gospodjo Ksenija Čemu takvo pitanje, pa zar ne vidite na kojoj smo temi, ni pomena o prevarama takve vrstei! Citat: PS : kad zena postaje "kurva" nakon 10,15,20,45 muskaraca? Kada sam već na temi. Žena može biti "verna" suprugu a da se, zapravo, sve vreme prostituiše u braku. P.S. Šta će vam kurva pod navodnicima?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 10:36 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ksenija je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Sta je zapravo prevara? Koitus s drugim muskarcem,pice s radnim kolegom,pomisao na drugog muskarca tijekom kopulacije s partnerom?Pojasnite malo vrlo shtovana gospodjo Ksenija Čemu takvo pitanje, pa zar ne vidite na kojoj smo temi, ni pomena o prevarama takve vrstei! Citat: PS : kad zena postaje "kurva" nakon 10,15,20,45 muskaraca? Kada sam već na temi. Žena može biti "verna" suprugu a da se, zapravo, sve vreme prostituiše u braku. P.S. Šta će vam kurva pod navodnicima? Jako iscrpan odgovor na kojem duboko zahvaljujem! Upravo to sam zelio cuti biti "kurva " ne znaci biti samo promiskuitetna osoba ,a kurva u dusi, e to je vec problem,a takvih je najvise u ruralnim podnebljima ima takvih na ovom forumu prodaju se pod dobre majke ,supruge a da ih samo neko hoce natakarile bi se na kar bez da im trepavica otpadne
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 14:10 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Jako iscrpan odgovor na kojem duboko zahvaljujem! Ne praktikujem duga pisanja na forumu. U to ime Multa paucis pa, ko je razumeo razumeo je, ko nije, Bože moj! Citat: Upravo to sam zelio cuti biti "kurva " ne znaci biti samo promiskuitetna osoba ,a kurva u dusi, e to je vec problem,a takvih je najvise u ruralnim podnebljima Sasvim je svejedno o kakvoj vrsti kurve se radi, skoro da su jednako problem. Grešite locirajući kurve uglavnom u ruralnim sredinama, odakle vam to? Ima ih svuda a možda ponajpre u urbanim. I upravo sam htela reći da se veliki procenat žena baš u braku prostituiše, doslovce prodaju svoje telo bračnim partnerima zarad svojih interesa. Čim je prodato telo, prodata je i duša. Moja kvalifikacija za iste je daleko negativnija u odnosu na one koje naplate uslugu baveći se najstarijim zanatom na svetu. Obeležene i omražene, dok prve slove za smerne. Takve su kurve i u duši i u krevetu. Citat: ima takvih na ovom forumu prodaju se pod dobre majke ,supruge a da ih samo neko hoce natakarile bi se na kar bez da im trepavica otpadne Ovo nije lepo pisati. Ako ste se uverili u to, onda ste nepristojni. Ukoliko samo pretpostavljate, onda ste obična tračara. I ne navodite me na offtopic, nema smisla prema administraciji foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Icebreaker
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 15:18 |
|
|
Kako ono ide, žena bez šminke je kao hrana bez soli.
|
|
Vrh |
|
|
//AMG
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 15:30 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Kako ono ide, žena bez šminke je kao hrana bez soli. Samo ne valja kad se presoli.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 15:31 |
|
|
Što bi solio ono što je već slano?
|
|
Vrh |
|
|
//AMG
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 16:02 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Što bi solio ono što je već slano? Rijetko što je slano samo od sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 stu 2012, 16:13 |
|
|
Da treba još soli, onda bi je i bilo po prirodi stvai. Jesi li kad šećerio slatko voće?
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 20 stu 2012, 11:14 |
|
|
Nemojte varati ljude, pomirite se sa svojom ružnoćom. Biti ružna nije nikakva sramota, pa 95% ženskih je ružno. 10% ženskih je vraški ružno, 85% umjereno ružno, 4% umjereno lijepo i 1% božanski lijepo (savršeno). Lijepe su ženske iznimno rijetke i to je jedan od razloga zašto sam ja još uvijek djevac.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 26 stu 2012, 16:18 |
|
|
@Ateist Znači li da si nam otkrio tajnu da si u grupi lepih (pod uslovom da ti verujemo )? Mislim da bi ti Graničar Jozo u tome puno pomogao. On će te naučiti lekciji o samospoznaji što može dovesti do obrta situacije pa se tako možeš naći u grupi onih kojima pripada jedna od 4%, i ti više nećeš biti dijevac, osim ako nisi odlučio drugačije.
|
|
Vrh |
|
|
portalka
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 27 stu 2012, 11:49 |
|
|
Ova ženska je lijepa i bez šminke, tužno je da svijet i modna industrija postavljaju svoja mjerila ljepote, a o naslovu ove teme je bespredmetno i govoriti, uvredljiv i šovinistički, bilo bi lijepo da moderatori promjene naslov jer je svaka žena lijepa nas svoj način
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 27 stu 2012, 16:49 |
|
|
@portalka Slažem se s tobom samo što bih pre menjala one koji se mogu prevariti.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 06 tra 2013, 09:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 15 tra 2013, 16:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 15 tra 2013, 17:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: http://trojka.rs/showbiz/svetska-scena/zaradila-milione-zahvaljujuci-snimcima-na-youtube-u-video
Jebo je ja. Nećeš. To taru samo odlikaši.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 15 tra 2013, 17:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Žene - Kako prevariti ljude da misle da ste lijepe Postano: 15 tra 2013, 17:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Uvijek je šminka bila zeznuta stvar. A i ukusi su različiti. Npr meni se bolje diže na tu malu kad je nenašminkana nego kada je dovršila šminkanje.... jbg...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|