|
|
Stranica: 6/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 20:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Pa koliko puta jos da ponovim?
Drzava ce odrzavati svoje mjere sve dok se ne vakcinisete. I to nije parola, vec istina. A razlog za to je da ne mogu buduce narastaje coronasha odbiti od intenzivne njege. Sto opet dovodi zdravstvene sisteme do kolapsa. Vec sam ti spomenuo prijatelja od starog koji po godine ceka na operaciju a kljuka se tabletama za bolove.
Ne znam sta je tu toliko tesko za shvatiti..
I to nema veze s tim koliko sam ja zasticen ili nisam. Rekao sam takodjer da se licno i ne bojim toliko corone ali da shvatam ozbiljnost situacije, i to je to.
Pa hajde mi reci jednu državu gdje je to funkcioniralo? Ok eto mi Balkanci smo glupi, prihvaćam, ima li itko pametan? Ima li ijedna država koja je uradila to što predlažeš i završila sa sranjima? Danska! A da ne spominjem to da mi je malo cudno kad se ljudi kunu u narod i drzavu, velike patriote jel da, a onda kad ta drzava od njih trazi jednu tako obicnu stvar, oni se kocopere i inate.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 20:02 |
|
|
Ne mogu da vjerujem da je anketa 50/50.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 20:14 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa hajde mi reci jednu državu gdje je to funkcioniralo? Ok eto mi Balkanci smo glupi, prihvaćam, ima li itko pametan?
Ima li ijedna država koja je uradila to što predlažeš i završila sa sranjima?
Danska! A da ne spominjem to da mi je malo cudno kad se ljudi kunu u narod i drzavu, velike patriote jel da, a onda kad ta drzava od njih trazi jednu tako obicnu stvar, oni se kocopere i inate. Polako, Danska je tek ukinula, vidjeti ćemo koliko će to trajati. I Island je bio nakon cijepljenja ukinuo sve mjere pa ih onda opet vratio.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 20:23 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pa neće srce pući, ja osobno i ne mislim da su cjepiva štetna. Čisto neću zato jer me tjeraju da se cijepim. Neću sad namjerno. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Čuj ovog ravnozemljaša. Ajd Markan, ali i ti. Šokirana sam.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 20:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa neće srce pući, ja osobno i ne mislim da su cjepiva štetna. Čisto neću zato jer me tjeraju da se cijepim. Neću sad namjerno. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Čuj ovog ravnozemljaša. Ajd Markan, ali i ti. Šokirana sam. ![slika](https://www.ucl.ac.uk/culture-online/sites/culture_online/files/styles/large_image/public/flat_earth.png?itok=XGYiuhoO)
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 21:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nego, praktično pitanje - da li je dopušteno cijepljenje prehlađenim osobama?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 21:32 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 21:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Danska!
A da ne spominjem to da mi je malo cudno kad se ljudi kunu u narod i drzavu, velike patriote jel da, a onda kad ta drzava od njih trazi jednu tako obicnu stvar, oni se kocopere i inate.
Polako, Danska je tek ukinula, vidjeti ćemo koliko će to trajati. I Island je bio nakon cijepljenja ukinuo sve mjere pa ih onda opet vratio. E jebiga sad. Ti kazes reci jednu, ja kazem, ti onda pocnes gledati u buducnost.. Pitam se da li je na ovom forumu ikad iko ikome ista priznao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 21:38 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Polako, Danska je tek ukinula, vidjeti ćemo koliko će to trajati. I Island je bio nakon cijepljenja ukinuo sve mjere pa ih onda opet vratio.
E jebiga sad. Ti kazes reci jednu, ja kazem, ti onda pocnes gledati u buducnost.. Pitam se da li je na ovom forumu ikad iko ikome ista priznao. Priznali smo vam onih 23%.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 21:39 |
|
|
Ok puno hvala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 21:52 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Steci cete imunitet ovako ili onako.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 21:54 |
|
|
Ovo kao u ratu, imas jedne koji bi se borili do kraja, i druge koji tvrde da se boje jer mogu poginuti, bolje da se predamo, mozda prezivimo.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 22:27 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ovo kao u ratu, imas jedne koji bi se borili do kraja, i druge koji tvrde da se boje jer mogu poginuti, bolje da se predamo, mozda prezivimo. Vala baš, i onda bi neke strašljive pizde uvodile covid potvrde putovnice čim netko kihne, zatvarali narod, branili mu da normalno diše i živi....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 22:30 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ovo kao u ratu, imas jedne koji bi se borili do kraja, i druge koji tvrde da se boje jer mogu poginuti, bolje da se predamo, mozda prezivimo. Vala baš, i onda bi neke strašljive pizde uvodile covid potvrde putovnice čim netko kihne, zatvarali narod, branili mu da normalno diše i živi.... Javi se kada /ako prebolis, opisi nam iskustva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 22:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Vala baš, i onda bi neke strašljive pizde uvodile covid potvrde putovnice čim netko kihne, zatvarali narod, branili mu da normalno diše i živi.... Javi se kada /ako prebolis, opisi nam iskustva. Iskustvo čega? Gripe, prehlade? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 22:52 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ovo kao u ratu, imas jedne koji bi se borili do kraja, i druge koji tvrde da se boje jer mogu poginuti, bolje da se predamo, mozda prezivimo. S tim da su oni koji tvrde da je bolje da se predamo oni koji pristaju na uvjete vlasti za vracanje nase ukradene slobode. Tko se ovdje boji a tko bori? Oni koji ce prihvatiti sve da bi sacuvali poslove i karijere, a mediji i cijela masinerija ih hvali i gladi po glavi, ili oni koji trpe demoniziranje i etiketiranje, pogotovo na Zapadu ugrozavaju vlastitu egzistenciju gubtikom karijere, riskiraju ugled svrstavanjem u ludjake i iznad svega spremni su ne cijepiti se svetim cjepivom u borbi protiv strasnoga virusa koji je pobio milijune? Tko tu pliva uzvodno a tko pluta nizvodno? "Mjere" bi se trebale rijesavati referendumom. To bi rezultiralo vecim otrijeznjenjem nego prvi demokratski izbori u komunistickim zemljama. Do zadnje sekunde mediji trubili o podrsci partiji, dobrom narodu, dragim vodjama, jedinstvu, proleterima, drugovima. I onda ih dobri radni narod svugdje otrese na izborima kao prasinu. Ogroman jaz izmedju javnoga mnijenja i prezentacije javnoga mnijenja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 ruj 2021, 23:02 |
|
|
Cjepiva se moraju u nesto ubrizgati. Bili to zdravi ljudi, bolesni, nebolesni, trudnice, djeca, 3 doze, 5 doza, samo trosi, nebitno.
Ovo s trudnicama ako pratite je dodirivanje samoga dna.
Mene uopce ne bi iznenadilo da krenu cijepljivati zivotinje po farmama, tipa preslo na goveda ovo ono, ili kokoske. "Kajgana s imunitetom."
Cjepivo mora sacuvati imidz vrhunskoga sahovskoga poteza i investicije pa sto kosta da kosta. Ovde je obraz presvijetloga Zapada u pitanju, "jedne Austrije" kako je netko idolopoklonicki napisao na ovoj temi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 26 ruj 2021, 09:33 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Cjepiva se moraju u nesto ubrizgati. Bili to zdravi ljudi, bolesni, nebolesni, trudnice, djeca, 3 doze, 5 doza, samo trosi, nebitno.
Ovo s trudnicama ako pratite je dodirivanje samoga dna.
Mene uopce ne bi iznenadilo da krenu cijepljivati zivotinje po farmama, tipa preslo na goveda ovo ono, ili kokoske. "Kajgana s imunitetom."
Cjepivo mora sacuvati imidz vrhunskoga sahovskoga poteza i investicije pa sto kosta da kosta. Ovde je obraz presvijetloga Zapada u pitanju, "jedne Austrije" kako je netko idolopoklonicki napisao na ovoj temi. mene upravo ta opsesija time da se u svakoga ubrizga taj preparat zabrinjava. jasno je ko dan da to nije potrebno, ali oni baš navaljuju na sve veći broj ljudi da to ubrizga, kojima to ne treba. i onda mi je posebno zanimljivo da, kada uvode neke prisile, one nikad nisu usmjerene rizičnim skupinama, nikad. nego ono, medicinari, vojska, policija, prosvjeta....koga boli uvo hoće li se cijepiti medicinska sestra od 34 godine??? to bi imalo smisla da cijepivo spriječava zaraznosti prneosivost virusa, ali već mjesecima znam oda nije tako. a nigdje, baš nigdje nisu uveli recimo obvezu da se cijepe svi stariji od 70 godina. ili 60, nebitno... ja se nadam da je to sve samo radi para, ali bojim se da nije.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 12:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Prije sat vremena sam primio Pfizer žig zvjeri. Izvjestiću vas o eventualnim nuspojavama (znam da vas ti jako zanima ;) ). Za sada nema ništa...
PS Ne govorite ništa Markanu!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 13:05 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Prije sat vremena sam primio Pfizer žig zvjeri. Izvjestiću vas o eventualnim nuspojavama (znam da vas ti jako zanima ;) ). Za sada nema ništa...
PS Ne govorite ništa Markanu! ako je Žig zvijei, nuspojeve ćeš imati tek pred Gospodinom molim se za tebe da nije
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 13:20 |
|
|
Čuj žig zvijeri haha.
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 18:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Prije sat vremena sam primio Pfizer žig zvjeri. Izvjestiću vas o eventualnim nuspojavama (znam da vas ti jako zanima ;) ). Za sada nema ništa...
PS Ne govorite ništa Markanu! Ha niš', žene, pohitite dok je Bobi još "operativan" ![smajl042 :smajl042](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl042.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 18:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Steriliziraše ga. Valjda je zamrznuo kojeg...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 18:11 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Steriliziraše ga. Valjda je zamrznuo kojeg... Uskoro očekujem forumaša pod nikom Ćorak, ili Vlažni Barut i sl. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 18:13 |
|
|
PS Ne govorite ništa Markanu! Prva ili druga doza? Meni poslije druge doze dosla slabost, sljedecu noc nisam mogao spavati, sutra dan nikakav, probadanje kroz misice i kosti, blaga temperatura. i to je to.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|