|
|
Stranica: 7/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 19:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38904 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne znam je li vezano s cijepljenjem ali nikad nisam manje a bolje spavao nego zadnjih par mjeseci. Kratko a dobro.
Ne sjećam se ni sanjanja ikakvog već dugo.
E sad, je li povezano s cijepljenjem? Ne znam.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 20:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27597 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Steriliziraše ga. Valjda je zamrznuo kojeg... Uskoro očekujem forumaša pod nikom Ćorak, ili Vlažni Barut i sl.  Pa dobro je, znači uz cjepivo dobiješ i kontracepciju. Kamo sreće da može tako.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 20:24 |
|
|
DrMag je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Prije sat vremena sam primio Pfizer žig zvjeri. Izvjestiću vas o eventualnim nuspojavama (znam da vas ti jako zanima ;) ). Za sada nema ništa...
PS Ne govorite ništa Markanu! Prva ili druga doza? Meni poslije druge doze dosla slabost, sljedecu noc nisam mogao spavati, sutra dan nikakav, probadanje kroz misice i kosti, blaga temperatura. i to je to. Prva doza. Evo 8 sati nakon primljenog cjepiva nema apsolutno nikakvih nuspojava. Ništa, kao da nisam ništa primio. Ne znam je li to dobro. Kažu dobro je ako tijelo reagira. Ne stvara antitjela. Džaba sam se sterilizirao!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 20:33 |
|
|
Nije valjda džaba, dobit ćeš ako ništa Covid potvrdu za nesmetano kretanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1353 of 2558 - 52.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 20:49 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Prva ili druga doza?
Meni poslije druge doze dosla slabost, sljedecu noc nisam mogao spavati, sutra dan nikakav, probadanje kroz misice i kosti, blaga temperatura. i to je to.
Prva doza. Evo 8 sati nakon primljenog cjepiva nema apsolutno nikakvih nuspojava. Ništa, kao da nisam ništa primio. Ne znam je li to dobro. Kažu dobro je ako tijelo reagira. Ne stvara antitjela. Džaba sam se sterilizirao!! Sutra cete mozda malo boljeti rame i imati blagu temperaturu, popijes jedan paracetamol, sljedeci dan se probudis bez ikakvih tegoba. No kod druge doze, nekih pola sata poslije dosla mi je takva slabost da sam mislio da cu se srusiti. Imao sam prije par godina istu situaciju vozeci se preko Komara, tako da ne mogu tvrditi kako je posljedica cjepljenja. U noci poslije cjepljenja nisam mogao spavati, osjecao sam probadanja po misicima, kostima, cak i u glavi, uz blagu temperaturu. Szura dan sam bio nikakav, sto od nespavanja, to i cudnog osjecaja. Naredni dan nista. Cuo sam da su i drugi imali slicno iskustvo.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 28 ruj 2021, 20:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Uskoro očekujem forumaša pod nikom Ćorak, ili Vlažni Barut i sl.  Pa dobro je, znači uz cjepivo dobiješ i kontracepciju. Kamo sreće da može tako. Kod žena čestice iz "cjepiva" se raspoređuju 70% u jajnike, 20% u kosti i 10% u srce.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 19:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85172 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 19:17 |
|
|
U mojoj pokrajini vecina na intenzivnoj EX-YU.
Pa se vi i dalje ne cjepite.
PS: vise Turaka ovde ima nego EX-YU
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 19:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Taj slucaj se sada moze medijski razvlaciti i ta tragedija zloupotrebljavati kao paradigmatski prikaz zatucanoga "antivaksera". Necasna rabota. "Antivakseri" nisu nikakva "skupina ljudina", nego najrazlicitije saroliko drustvo po svim kriterijima. Ovo "antivaksera" sto ja poznajem ima svih mogucih tipova (od obrazovanja pa nadalje) i osobnosti koje jedna s drugom ne mogu ni u istu recenicu, a kamo li da ih se tipizira kao takvu i takvu "skupinu ljudi". "Antivakseri" su skupina ljudi isto onoliko koliko su i "jedaci snickersa" skupina ljudi. Ali propaganda ocito djeluje.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 19:54 |
|
|
Neću se cijepiti sad namjerno, eto.
1353 of 2558 - 52.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:09 |
|
|
Veoma zrelo i odgovorno. Problem je sto vas ima masa takvih. Inat je arabizam sto su nam ga donijeli Osmanlije. Mozes ti, dakle, pobjeci iz orijenta, ali ne moze orijent iz tebe.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:12 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Veoma zrelo i odgovorno. Problem je sto vas ima masa takvih. Inat je arabizam sto su nam ga donijeli Osmanlije. Mozes ti, dakle, pobjeci iz orijenta, ali ne moze orijent iz tebe. Džaba ti sve, neću i točka. 
1353 of 2558 - 52.89%
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:13 |
|
|
Neću, neću, neeećuuu, trala la la laaaa. 
1353 of 2558 - 52.89%
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:24 |
|
|
turbotakija je napisao/la: U mojoj pokrajini vecina na intenzivnoj EX-YU.
Pa se vi i dalje ne cjepite.
PS: vise Turaka ovde ima nego EX-YU Ti si iz Austrije koliko sam upratio. Pogledaj ovo sada. Ovo je BESRAMNO, druga rijec jednostavno ne postoji, jednostavno BESRAMNA prozirna, jeftina kampanja, propaganda i izvrtanje svega samo da se nekako opravda daljnje "mahnitanje". "Das Problem mit der Statistik der geimpften Krankenhauspatienten | kurier.at" https://kurier.at/wissen/das-problem-mi ... /401756391Das Problem mit der Statistik der geimpften Krankenhauspatienten. Fast ein Drittel der Covid-Patienten in Österreichs Spitälern ist vollständig geimpft. Ein Zeichen für eine schwache Wirkung der Impfung? Im Gegenteil.Prijevod. Problem sa statistikom cijepljenih pacijenata u bolnicama. Skoro trecina covid pacijenata u austrijskim bolnicama je u potpunosti cijepljena. Znak za slabo djelovanje cjepiva? Ne, naprotiv. Dalje. Die Meldung klingt zunächst einmal besorgniserregend. 17 Prozent der Patienten auf Österreichs Intensivstationen sind aktuell bereits doppelt geimpft, auf den Normalstationen haben sogar 31 Prozent aller Covid-Patienten einen vollständigen Impfschutz, zitierte die APA am Samstag aus einem Dokument der Ampel-Kommission. Prijevod. 17% ovih na intenzivnoj su cijepljeni s dvije doze. 31% hospitaliziranih su potpuno zasticeni cjepivom. (?!?!) Dalje. Dabei könnte man die Zahl auch als Erfolg der Impfkampagne werten. Dass grundsätzlich mit fortschreitender Durchimpfung der Bevölkerung auch der Anteil an Menschen mit vollständiger Immunisierung auf den Intensivstationen steigt, ist jedenfalls nicht überraschend, sondern simple Mathematik. Wären hundert Prozent der Menschen geimpft, läge auch der Anteil der Geimpften auf Intensivstationen bei hundert Prozent. Prijevod. Pri tome mozemo taj broj ocijeniti kao uspjeh kampanje za cijepljenje.
(...) Ako bi 100% stanovnistva bilo cijepljeno, onda bi i udio cijepljenih na intenzivnoj bio 100%. Dakle. Kad se treba spasavati dogma sve je dopusteno. Odjednom se osvrcemo na "probleme u statistici", odjednom je 17% na intenzivnoj i trecina hospitaliziranih koji su "U POTPUNOSTI ZASTECENI CJEPIVOM" (?!?!?) - uspjeh (!?!?) kampanje cijepljenja? "(...)auf den Normalstationen haben sogar 31 Prozent aller Covid-Patienten einen vollständigen Impfschutz(...)" Koje su ovo semanticke akrobacije i podvale. Cuj: "(...) na redovnom lijecenju je cak 31% pacijenata koji imaju POTPUNU ZASTITU CJEPIVOM (...)" Pa kojeg vraga rade onda u bolnici ako imaju "potpunu zastitu cjepivom" zapitao bi se prosjecan nepismeni ravnozemljas. Znaci sve ce se izvrtati do beskraja samo da se ova bruka stoljeca pokaze kao genijalnost i racionalno postupanje. Sto god da se dogodi mainstream dogma MORA biti u pravu. Prava pseudoreligija sa svojim agresivnim apostolima.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:42 |
|
|
Treba li ti jos podvlaciti najbitnije?
Dakle od toga da cjepivo ne stiti = neuspjeh.
Preko toga da velik broj hospitaliziranih cijepljenih znaci da je ipak nagovaranje na cijepljenje bilo uspjesno = uspjeh.
Do podvale da je cjepivo uspjesno (a ne da je samo kampanja cijepljivanja uspjesna).
Procitaj naslov jos jednom imajuci na umu da vecina i procita samo naslov, a skoro nitko ne analizira tekst.
Fast ein Drittel der Covid-Patienten in Österreichs Spitälern ist vollständig geimpft. Ein Zeichen für eine schwache Wirkung der Impfung? Im Gegenteil.
Ovo je bas BESRAMNO.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:49 |
|
|
17% ne intenzivnoj koji su vakcinisani. Dok ih je 83% nevakcinisao. To je po meni dobar pokazatelj efikasnosti vakcine. Pogotovo kad se uzme u obzir cinjenica da vakcinisani obicno manje paze od nevakcinisanih pa se automatski po tome izlazu vecoj opasnosti da se zaraze.
Onda ne smijes zaboraviti i to da ocigledno nije svaka vakcina ista...itd.. Pa i oni su ljudi bogte, cine moguce. Niko nije ni tvrdio da ce vakcina sve zastiti ali sanse su ti jednostavno vece sa vakcinom nego bez. Eto ja ju nosim u sebi i sta mi fali??
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:50 |
|
|
Uglavnom je bitno nezavrsiti na intenzivnoj.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:51 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Veoma zrelo i odgovorno. Problem je sto vas ima masa takvih. Inat je arabizam sto su nam ga donijeli Osmanlije. Mozes ti, dakle, pobjeci iz orijenta, ali ne moze orijent iz tebe. Unutar dva dana dva dijametralno suprotna stava imas. Citat s druge teme. turbotakija je napisao/la: U pokrajini u kojoj zivim, a siguran sam da u drugim nije neka razlika, dvije trecine svih pacijenata na intenzivnoj njezi sa - pogodite - Balkana, tj. bivsa YU.
Ne zna se koji je udio kod inficiranih, ali za ovo se zna, ali se i ne objavljuje. Za svoju pokrajinu znam iz pouzdanog izvora a znam i zasto se ne iznosi u javnost.
U Svicarskoj s tim nemaju problema i kazu otvoreno: Sjeverna Makedonia, Kosovo, i onda ostatak YU.
Siguran sam da je to zbog toga sto se vrlo malo "nasih" ovdje vakcinise. I citajuci temu, siguran sam da to ima veze sa:
- Cinjenicom da nasi ljudi nadprosjecno teze ka teorijama zavjere, ali i (mozda bitnije):
- Zato sto nasi nemaju vecinom povjerenja u drzavne institucije. Ljudi to izgubili u toku zadnje tri decenije, ukoliko su uopste ikad i imali (iako mislim da su imali za vrijeme YU).
Kod Turaka nije tako. I tu sigurno igra ulogu da su oni navikli na koliko toliko pouzdanu i jaku drzavu. I uopste gledano su servilniji prema drzavnim organima od nasih ljudi.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 20:53 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Uglavnom je bitno nezavrsiti na intenzivnoj. Citas li? 17% je na intenzivnoj. Ito to ti kazu novine koje se nasadjuju na glavu da ocuvaju dogmu. Budimo ravnozemljasi i hereticki pretpostavimo da je broj malcice i veci.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 21:03 |
|
|
Novine koje ovako jadno (a vecina ih to radi na isti nacin) manipuliraju i izvrcu NISU NEPRISTRANE. Pristrane su i na zadatku i ne zasluzuju nikakvo povjerenje. Podvala na podvalu. Ovo je tako jeftino i jadno .
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 21:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Prva ili druga doza?
Meni poslije druge doze dosla slabost, sljedecu noc nisam mogao spavati, sutra dan nikakav, probadanje kroz misice i kosti, blaga temperatura. i to je to.
Prva doza. Evo 8 sati nakon primljenog cjepiva nema apsolutno nikakvih nuspojava. Ništa, kao da nisam ništa primio. Ne znam je li to dobro. Kažu dobro je ako tijelo reagira. Ne stvara antitjela. Džaba sam se sterilizirao!! Pa eto, da sumiram nuspojave u zadnjih 4,5 dana otkako sam se cijepio. Osjećam se kao nakon što sam prestao pušiti pa dobio 20 kila. Manje snage, osobito kardiovaskularnog sustava. Osjećaj povišenog tlaka. A i nekakav osjećaj nelagode, podsjeća jako na mamurluk. Ali moguće da to i nije od cjepiva, bio sam neki dan znojav na buri, pa možda je to razlog? (oprosti @bura, ovo se ne odnosi na tebe već na sjeverni vjetar). Dakle možda jeste možda nije od cjepiva. Ipak,vjerujem da ima jedna nuspojava. Nesanica kakovu u životu nisam iskusio. Sinoć sam zaspao u 1:30 probudio se u 3:15, znači spavao samo 1 sati 45 minuta. I to bez povišene temperature. Jednostavno mi se ne spava. Također, logično bi bilo da dan poslije toga budem pospan, ali to nije slučaj. Što su mi to uvalili sunce im jebem??!! Neku kofeinsku injekciju? Nešto vojno, što drži vojnike budnima tjedan dana?
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38904 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa dobro je li znaš što Pfizer još proizvodi? Sad si moćan nađi si neku babu. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 23:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pfizer ne djeluje tako. Dali su ti prejaku dozu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 lis 2021, 23:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Prva doza.
Evo 8 sati nakon primljenog cjepiva nema apsolutno nikakvih nuspojava. Ništa, kao da nisam ništa primio.
Ne znam je li to dobro. Kažu dobro je ako tijelo reagira. Ne stvara antitjela. Džaba sam se sterilizirao!!
Pa eto, da sumiram nuspojave u zadnjih 4,5 dana otkako sam se cijepio. Osjećam se kao nakon što sam prestao pušiti pa dobio 20 kila. Manje snage, osobito kardiovaskularnog sustava. Osjećaj povišenog tlaka. A i nekakav osjećaj nelagode, podsjeća jako na mamurluk. Ali moguće da to i nije od cjepiva, bio sam neki dan znojav na buri, pa možda je to razlog? (oprosti @bura, ovo se ne odnosi na tebe već na sjeverni vjetar). Dakle možda jeste možda nije od cjepiva. Ipak,vjerujem da ima jedna nuspojava. Nesanica kakovu u životu nisam iskusio. Sinoć sam zaspao u 1:30 probudio se u 3:15, znači spavao samo 1 sati 45 minuta. I to bez povišene temperature. Jednostavno mi se ne spava. Također, logično bi bilo da dan poslije toga budem pospan, ali to nije slučaj. Što su mi to uvalili sunce im jebem??!! Neku kofeinsku injekciju? Nešto vojno, što drži vojnike budnima tjedan dana? Primio si apsolutno istu vakcinu kao i ja. Meni nista. Malo me ruka bolila nakon uboda ali i to je vec iduceg dana prestalo. Ocigledno je da ljudi reaguju razlicito.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 03 lis 2021, 12:39 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Primio si apsolutno istu vakcinu kao i ja. Meni nista. Malo me ruka bolila nakon uboda ali i to je vec iduceg dana prestalo. Ocigledno je da ljudi reaguju razlicito.
ljudi moji, mi smo svi individue, kao i s infekcijom, tako i s cijepivom, neće svi reagirati isto na istu stvar.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|