|
|
Stranica: 83/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 08:37 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ne pratim vise ovu temu ali to sto si predstavio sa sansama nema veza sa pravim podacima. dpače, još je i gore, među ukupnom populacijom umrlih s COVIDom 81% cijepljenih, u zemlji u kojoj je cjepljeno 86% stanovništva. zaštita skoro ravna nuli.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 10:37 |
|
|
|
Je li netko prelazio granicu, uskoro idem preko granice, a potvrda mi istekla. Ne znam je li ovo ukidanje potvrda vrijedi za hr državljane ako dolaze iz BiH. Koliko mogu shvatiti iz koronavirus.hr objave, za nas potvrde i dalje trebaju. Ako je to tako, treba odmah prosvjed na granici organizirati, ne znam imaju li Most i HRS još volje za time sada kad je prosvjed opravdan, nakon što su već jednom organizirali prosvjed, koji je tada bio promašen i neutemeljen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 10:42 |
|
|
Eno Lauc objavio službene podatke koji govore da nikakve mjere pa tako ni cijepljenje nisu imale nikakvog smisla za mlađe od 60.( drugi post) Na gornjem grafu pokazuje povezanost cjepljenja sa povećanom smrtnosti. https://m.facebook.com/1467702430/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 11:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Imao sam taj virus, potvrđeno sa 2 različite vrste testa. 24 sata lagano povišene temperature i ništa više. Ne znam kako bi bilo bez 3 cjepiva, ne bih se usudio eksperimentrati. Kolegu je sjebao, od njega sam i dobio. 4 dana samo ležao nije bio sposoban za ništa. Imao bolove u kompletnom tijelu. Ali je prirodno boležljiv i slabog imuniteta. On misli da nije cijepljen s obzirom na njegove probleme sa zdravljem i plućima da bi završio na intenzivnom odjeljenju.
No dobro, 5 dana plaćenog odmora plus 2 vikenda. Dok nas ova gospodarstvena kriza nije dotukla još se može tako.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 15:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 15:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Jel ti negiraš postojanje virusa ili učinkovitih cjepiva ? Teško te pratiti jer si nejasan filozof.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 20:57 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Eno Lauc objavio službene podatke koji govore da nikakve mjere pa tako ni cijepljenje nisu imale nikakvog smisla za mlađe od 60.( drugi post) Na gornjem grafu pokazuje povezanost cjepljenja sa povećanom smrtnosti. https://m.facebook.com/1467702430/iznenada svuda, iznenada oko nas...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 21:00 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Je li netko prelazio granicu, uskoro idem preko granice, a potvrda mi istekla. Ne znam je li ovo ukidanje potvrda vrijedi za hr državljane ako dolaze iz BiH. Koliko mogu shvatiti iz koronavirus.hr objave, za nas potvrde i dalje trebaju. Ako je to tako, treba odmah prosvjed na granici organizirati, ne znam imaju li Most i HRS još volje za time sada kad je prosvjed opravdan, nakon što su već jednom organizirali prosvjed, koji je tada bio promašen i neutemeljen. nevjerojanto koliko je hrvatska bezobrazna prema SVOJIM državljanima koji dolaze iz inozemstva. dakle, hrvatski državljanin koji dolazi iz nečlanice EU ima manja prva na ulasku u HR nego stranac iz članice EUHrvati iz BIH, Srbije, CG, SAD, Australije, Kanade....teže ulaze u HR nego rumunji i Portugalci...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 21:09 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
divizija je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Je li netko prelazio granicu, uskoro idem preko granice, a potvrda mi istekla. Ne znam je li ovo ukidanje potvrda vrijedi za hr državljane ako dolaze iz BiH. Koliko mogu shvatiti iz koronavirus.hr objave, za nas potvrde i dalje trebaju. Ako je to tako, treba odmah prosvjed na granici organizirati, ne znam imaju li Most i HRS još volje za time sada kad je prosvjed opravdan, nakon što su već jednom organizirali prosvjed, koji je tada bio promašen i neutemeljen. nevjerojanto koliko je hrvatska bezobrazna prema SVOJIM državljanima koji dolaze iz inozemstva. dakle, hrvatski državljanin koji dolazi iz nečlanice EU ima manja prva na ulasku u HR nego stranac iz članice EUHrvati iz BIH, Srbije, CG, SAD, Australije, Kanade....teže ulaze u HR nego rumunji i Portugalci... Kakvi Hrvati šta je to?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 21:09 |
|
|
HHerceg je napisao/la: divizija je napisao/la: nevjerojanto koliko je hrvatska bezobrazna prema SVOJIM državljanima koji dolaze iz inozemstva.
dakle, hrvatski državljanin koji dolazi iz nečlanice EU ima manja prva na ulasku u HR nego stranac iz članice EU
Hrvati iz BIH, Srbije, CG, SAD, Australije, Kanade....teže ulaze u HR nego rumunji i Portugalci...
Kakvi Hrvati šta je to? Hrvati žive u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 21:29 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Nekad davno, danas samo u tragovima.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 10 tra 2022, 22:47 |
|
|
divizija je napisao/la: nevjerojanto koliko je hrvatska bezobrazna prema SVOJIM državljanima koji dolaze iz inozemstva.
dakle, hrvatski državljanin koji dolazi iz nečlanice EU ima manja prva na ulasku u HR nego stranac iz članice EU
Hrvati iz BIH, Srbije, CG, SAD, Australije, Kanade....teže ulaze u HR nego rumunji i Portugalci... Ali bukvalno je tako. Ti sada možeš sa HR osobnom da uđeš u Srbiju, niko te neće ništa pitati, ali kad se budeš vraćao u HR tražiće ti potvrdu o vakcinaciji ili PCR test. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 12 tra 2022, 22:28 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 13 tra 2022, 01:01 |
|
|
Možda im treba 4. "jab"? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 13 tra 2022, 20:48 |
|
|
Get a load of this bullshit... Citat: Changes to the definition of fully vaccinated for COVID-19https://www.servicesaustralia.gov.au/ch ... r-covid-19 Citat: The definition of your COVID-19 vaccination status is changing from 'fully vaccinated' to 'up to date’.
Cijepljeni plebs prelazi u kategoriju strojeva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 14 tra 2022, 07:27 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Get a load of this bullshit... Citat: Changes to the definition of fully vaccinated for COVID-19https://www.servicesaustralia.gov.au/ch ... r-covid-19 Citat: The definition of your COVID-19 vaccination status is changing from 'fully vaccinated' to 'up to date’.
Cijepljeni plebs prelazi u kategoriju strojeva. dakle, sprema se nova runda najesen. ako zbog inflaciej narod ne popizdi i sve ne zapali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 14 tra 2022, 08:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27781 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nisam u tijeku, ima li neko novo moćno cjepivo, bolje od onih kojih sam se već cijepio? Neko najnovije, moćno? Razarajuće.  Pričam neki dan sa jednim Kinezom iz nekog gradića od 10ak milijuna stanovnika kod Šangaja. Kaže da je tamo totalni lockown već 2 godine. Da je samo jednom dobio dozvolu napustiti grad. I još kaže da je objavljeno da se pojavio jedan slučaj covida u gradu i da su odmah utrostručili mjere. Kad sam mu rekao kako je kod nas mislio je da ga zajebavam. Kad sam mu rekao da sam 2x prebolio koronu gledao me je kao neko božanstvo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 15 tra 2022, 07:22 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
divizija je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Get a load of this bullshit...
Cijepljeni plebs prelazi u kategoriju strojeva. dakle, sprema se nova runda najesen. ako zbog inflaciej narod ne popizdi i sve ne zapali Narod... 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 17 tra 2022, 16:55 |
|
|
Samo da se podsjetimo koliko je mladih sportaša umrlo "iznenada " nakon pelcovanja...Džaba upozorenja vrhunskih stručnjaka, džaba porazna statistika... Citat: Maria Sofia Paparo, morta per arresto cardiaco la nuotatrice 28enne - malore improvviso
https://www.ilfattoquotidiano.it/2022/0 ... e/6557711/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 19 tra 2022, 14:32 |
|
|
divizija je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Get a load of this bullshit...
Cijepljeni plebs prelazi u kategoriju strojeva. dakle, sprema se nova runda najesen. ako zbog inflaciej narod ne popizdi i sve ne zapali Jučer čitam da će za manje od mjesec dana u SAD biti održana velika svjetska konferencija o Covidu, gdje bi po najavama iz Bijele kuće trebalo doći do zvaničnog obustavljanja pandemijskog režima borbe protiv korone. Drugim riječima, prelazak na sezonalni tretman ove respiratorne bolesti. Kako će to i kojim tempom koja zemlja usvojiti, drugo je... Ako doista opozovu pandemiju u Washingtonu, to bi automatski trebao biti kraj Covid propusnica, otvaranje granica za necijepljene... Želim van iz zemlje što prije, ali se i dalje ne želim cijepiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 30 svi 2022, 14:44 |
|
|
Spominje li ili bolje rečeno sjeća li se ko danas, zbog čega je godinama karantinisao? Izgleda da je jedan čovjek, uspio da uništi Koronu tenkovima.  #Putin_Covid_killer
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 31 svi 2022, 08:25 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
buenos aires je napisao/la: divizija je napisao/la: dakle, sprema se nova runda najesen.
ako zbog inflaciej narod ne popizdi i sve ne zapali
Jučer čitam da će za manje od mjesec dana u SAD biti održana velika svjetska konferencija o Covidu, gdje bi po najavama iz Bijele kuće trebalo doći do zvaničnog obustavljanja pandemijskog režima borbe protiv korone. Drugim riječima, prelazak na sezonalni tretman ove respiratorne bolesti. Kako će to i kojim tempom koja zemlja usvojiti, drugo je... Ako doista opozovu pandemiju u Washingtonu, to bi automatski trebao biti kraj Covid propusnica, otvaranje granica za necijepljene... Želim van iz zemlje što prije, ali se i dalje ne želim cijepiti. Kažu da je u Narodnim novinama (službeno glasilo) u Hrvatskoj objavljen kraj pandemije.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 12 lip 2022, 12:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Samo da se podsjetimo koliko je mladih sportaša umrlo "iznenada " nakon pelcovanja...Džaba upozorenja vrhunskih stručnjaka, džaba porazna statistika... Citat: Maria Sofia Paparo, morta per arresto cardiaco la nuotatrice 28enne - malore improvviso
https://www.ilfattoquotidiano.it/2022/0 ... e/6557711/Ode i Slaven...pokoj mu duši. Citat: Majstor borilačkih vještina Preminuo je Slaven Planinić U Mostaru je više od 20 godina svoje znanje nesebično prenosio mlađim generacijama u klubu "Slava MMA". https://bljesak.info/vijesti/crna-kroni ... nic/384759
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 13 lip 2022, 12:14 |
|
|
|
Nista nije gotovo. U Njemackoj vec javljaju novi val na jesen i da se testni centri moraju ostaviti u pripravnosti. Kad Svabo kaze d aje gotovo tek je onda gotovo
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i cjepivo Postano: 26 lip 2022, 13:49 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Nista nije gotovo. U Njemackoj vec javljaju novi val na jesen i da se testni centri moraju ostaviti u pripravnosti. Kad Svabo kaze d aje gotovo tek je onda gotovo u Njemakoj sigurn nije jer tamo narod nema mentalni kapacitet za otpor ali u SAD bi moglo završiti
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|