|
|
Stranica: 13/90.
|
[ 2237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 12:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 12:23 |
|
|
turbotakija je napisao/la: MArkane, evo prodje dvije hefte otkako sam primio biontech. I nista. Zivim, treniram - odmah drugi dan nakon obavio trening. Mislim da nema razloga za strah od cjepiva. to može eći i 90% ljudi koji su prebolili covid, to ne znači da je bezopasan. zaključci se ne smiju donositi na temelju osobnog dojma, nego na temelju opće slike u populaciji.
makar, što se tiče posjedica, one se mogu vidjii i prilično kasno, ne mora odmah. tu govorim i za COVID i za cijepivo
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 12:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ... ove podatke vade iz guzice. Naime, delta soj jako kratko hara da bi se moglo išta reći. Incidencija u visokoprocijepljenim sredinama je takva da ništa ne sugerira ikakvu zaštitu od infekcije. Nakon 16 mjeseci COVIDa bar 50% ljudi još nije dobilo isti. Nitko na temelju toga ne može tvrditi da nikad neće.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 12:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Engleska se u potpunosti otvara u ponedjeljak, kraj skoro svih restrikcija. Više i nema fokusa na apsolutne brojke zaraženih, prate se samo hospitalizacije i smrtni slučajevi. jedino normalno ponašanje, tko se boji cijepio se, tko se ne boji biti će mu šta mu Bog da. A i cijepljenima šta im Bog da. Život treba nastaviti.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 14:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
divizija je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Engleska se u potpunosti otvara u ponedjeljak, kraj skoro svih restrikcija. Više i nema fokusa na apsolutne brojke zaraženih, prate se samo hospitalizacije i smrtni slučajevi. jedino normalno ponašanje, tko se boji cijepio se, tko se ne boji biti će mu šta mu Bog da. A i cijepljenima šta im Bog da. Život treba nastaviti. Pa jasno, svi vodeći političari su za otvaranje, kad bivaju uvjereni da neće biti odgovorni za slike ljudi koji umiru u hodnicima pretrpanih bolnica. Previše je interesa i industrija za otvaranje. Toliko o raznim teorijama zavjera. Ja sam potpuno za taj pristup. Samo bih, kao što sam ranije i rekao, tražio ono što je ipak u demokraciji nemoguće, potpisanu izjavu ovih koji se neće cijepiti, da su imali priliku i da se ne žele cijepiti na vlastitu odgovornost. I to isključivo da se ne bi opet zatvarali kada/ako ti tipovi počnu puniti bolnice i kad krene spika "država duradi nešto, ne može vako.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 16:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: divizija je napisao/la: jedino normalno ponašanje, tko se boji cijepio se, tko se ne boji biti će mu šta mu Bog da.
A i cijepljenima šta im Bog da.
Život treba nastaviti.
Pa jasno, svi vodeći političari su za otvaranje, kad bivaju uvjereni da neće biti odgovorni za slike ljudi koji umiru u hodnicima pretrpanih bolnica. Previše je interesa i industrija za otvaranje. Toliko o raznim teorijama zavjera. Ja sam potpuno za taj pristup. Samo bih, kao što sam ranije i rekao, tražio ono što je ipak u demokraciji nemoguće, potpisanu izjavu ovih koji se neće cijepiti, da su imali priliku i da se ne žele cijepiti na vlastitu odgovornost. I to isključivo da se ne bi opet zatvarali kada/ako ti tipovi počnu puniti bolnice i kad krene spika "država duradi nešto, ne može vako. Mislim da niko još ne praktikuje to sa potpisom, ne sećam se da sam video takav naslov. Zvuči sasvim OK, odrasli smo ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 16:37 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa jasno, svi vodeći političari su za otvaranje, kad bivaju uvjereni da neće biti odgovorni za slike ljudi koji umiru u hodnicima pretrpanih bolnica. Previše je interesa i industrija za otvaranje. Toliko o raznim teorijama zavjera.
Ja sam potpuno za taj pristup. Samo bih, kao što sam ranije i rekao, tražio ono što je ipak u demokraciji nemoguće, potpisanu izjavu ovih koji se neće cijepiti, da su imali priliku i da se ne žele cijepiti na vlastitu odgovornost. I to isključivo da se ne bi opet zatvarali kada/ako ti tipovi počnu puniti bolnice i kad krene spika "država duradi nešto, ne može vako.
Mislim da niko još ne praktikuje to sa potpisom, ne sećam se da sam video takav naslov. Zvuči sasvim OK, odrasli smo ljudi. To je bila moja ideja na ovoj temi prije koji tjedan, no antivaxeri su je odbili.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 16:48 |
|
|
Pfizer x2 riješio sve. Vise neću bez obzira na smjernice, klince ne namjeravam cijepit.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 16:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25696 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
PCM je napisao/la: Pfizer x2 riješio sve. Vise neću bez obzira na smjernice, klince ne namjeravam cijepit. Ti postao antivaxer nakon što si se cijepio? Tako i ja štrajkujem glađu nakon što se dobro najedem. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 17:01 |
|
|
Nisam postao antivaxer, svoje sam odradio, ako dvije doze nisu dovoljne onda zajebi. Klinci su mizerija u statistici i ne isplati se uopće tu ista procjepljivat, generalno obvezno cijepljenje bi trebalo biti samo za 50+ ljude oni dominiraju u hospitalizacijama.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 17:04 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8374 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ministry of Sound je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Mislim da niko još ne praktikuje to sa potpisom, ne sećam se da sam video takav naslov. Zvuči sasvim OK, odrasli smo ljudi.
To je bila moja ideja na ovoj temi prije koji tjedan, no antivaxeri su je odbili. Koliko sam upoznat, ljudi koji sudjeluju u testiranju lijekova su plaćeni. Sto se mene tiče, ugovor o preuzimanju odgovornosti za nuspojave i sve može.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 17:09 |
|
|
Najjači su ovi novinari a i ovi iz stožera RH koji predlažu zabranu partija, ribarskih noći, općenito okupljanja u svrhu da sačuvaju sezonu.
Samo ostaje nejasno zašto će turisti dolaziti ako je sve to zabranjeno, apsurdna odluka.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 17:14 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Najjači su ovi novinari a i ovi iz stožera RH koji predlažu zabranu partija, ribarskih noći, općenito okupljanja u svrhu da sačuvaju sezonu.
Samo ostaje nejasno zašto će turisti dolaziti ako je sve to zabranjeno, apsurdna odluka. Sunce i more. Inače, ne znam koliko se toga otkazuje u nemogućnosti postivanja tih mjera.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 17:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
divizija je napisao/la: divizija je napisao/la: Normalno da ih stiti. Čemu onda mahnito brojanje slučajeva i ponovno uvođenje mjera? Radi prehlade? p.s danas Gibralatar 30 puta više slučajeva per capita od nas, Malta 18 puta više[ Kakvih crnih mjera ? Ljudi žive normalno. "Mjere" su samo u tvojoj glavi, konstantni lockdowns.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 17:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
turbotakija je napisao/la: MArkane, evo prodje dvije hefte otkako sam primio biontech. I nista. Zivim, treniram - odmah drugi dan nakon obavio trening. Mislim da nema razloga za strah od cjepiva. Loše cjepivo ti ne mora uništiti život za nekoliko dana. Pogotovo ovo koje mijenja zdrave ćelije u tijelu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 15 srp 2021, 21:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: To je bila moja ideja na ovoj temi prije koji tjedan, no antivaxeri su je odbili.
niti je cijepivo plaćeno iz osobnog džepa niti je liječenje posljedica cijepljenja paćeno iz takvog džepa. Kada cijepljeni budu plaćali iz svog džepa, budemo i mi. inače, da ne zaboravim: danas opet, Malta 18 puta više pozitivnih per capita od Hrvatske, Gibraltar čak 25 puta (sa 100% cijepljenih!!!)
Izrael 2 umrla, HR 0cijepi se, misli na Pfizer
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 05:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 09:05 |
|
|
Ne brinite ništa. Pobijedit ćemo pandemiju administrativno.
Naime, prema HZJZ cijepljeni se više neće morati testirati na PCR, pa će automatski biti manje slučajeva.
Nema veze što su transmisijski kapacitet i kao takav mogu ući u bolnice, domove za starije i nemoćne...)
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 10:37 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: ..... nije li ovaj tvoj graf eklatantan dokaz da je incidencija nebitan pokazatelj i da treba prestati formirati politike na temelju incidencije?? btw., Lauc još jednom objašnjava zašto je za mlade ljude cijepivo lošije od prirodnog imuniteta https://www.facebook.com/gordan.lauc
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 10:40 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Primio sam jutros Johnson.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 11:40 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Primio sam jutros Johnson.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 12:08 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Šta ću Markane moran i ja malo do HercegBosne a ne želim riskirat sa pozitivnim testom i izolacijom od 14 dana u povratku.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 12:37 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Šta ću Markane moran i ja malo do HercegBosne a ne želim riskirat sa pozitivnim testom i izolacijom od 14 dana u povratku. uskoro će ti BIH i RH biti crvene pa ćeš i pelcovani morati u karantenu, a onda za 10 mjeseci iduća dozica. I tako zauvijek... moraš misliti na pfizer.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 12:58 |
|
|
divizija je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Šta ću Markane moran i ja malo do HercegBosne a ne želim riskirat sa pozitivnim testom i izolacijom od 14 dana u povratku. uskoro će ti BIH i RH biti crvene pa ćeš i pelcovani morati u karantenu, a onda za 10 mjeseci iduća dozica. I tako zauvijek... moraš misliti na pfizer. Stabiliziraj se momak.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 srp 2021, 15:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25696 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Najnovije stanje u Europi po broju inficiranih u zadnjih tjedan dana. I kaj veli Jutarmji? Hrvatsku zasluženo stavili u narančastu zonu? Mamicu im njihovu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|