|
|
Stranica: 15/90.
|
[ 2237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ivica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 17:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Nemam razlog, Živim potpuno normalno. Kome smeta nek cmizdri. Doć ćes na red, taman se dnevno kljuko vakcinama.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 18:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Na red za što ? Ne razumijem vas, pričate nekim čudnim jezikom. I u vrijeme najvećih blokada sam normalno živio. Ko mora svaki dan jednom posjetiti kafić nek si jebe mater. Ja sam to davno prošao. Sebično razmišljanje ali ko vas jebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 18:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Na red za što ? Ne razumijem vas, pričate nekim čudnim jezikom. I u vrijeme najvećih blokada sam normalno živio. Ko mora svaki dan jednom posjetiti kafić nek si jebe mater. Ja sam to davno prošao. Sebično razmišljanje ali ko vas jebe. Tvoje i moje poimanje normalnog nije isti. Nemozes ti normalnije i slobodnije zivit od mene u državi koja ima lovu i sustav da provede svoje ciljeve u praksu pa ti natakne brnjicu, od mene koji živim u okviru gdje vlast čuva samo svoju guzicu a njihove mjere niko nezareziva,jer su šuplje ko i njihovi mozgovi, a umno plitki ko njihovi džepovi pa ih vazda pune na račun marve i da ovde represija ne prolazi Jel vidiš da hoće sad da cjepe djecu koja vrište od imuniteta i najjači su, a oni bi ih malo piknuli svojim eksperimentalnim laboratorijskim koktelima, malo povećali prihod, i promatrali pokusne kuniće kako se ponašaju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 18:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bravo, to je ono što govorim. Ukoliko je cijepljenje omogućeno svima, nema više restrikcija i zatvaranja. to je tako jednsotavno, ali neeeeee...mora biti histerije Ministry of Sound je napisao/la: Neću se ponavljati kao papagaj da bi bilo idealno da ovi koji se ne žele cijepiti potpišu izjavu da to čine na vlastitu odgovornost, i da mi ostali možemo nastaviti normalno, čak i ako oni počnu puniti bolnice. potpisuju li takve izjave pušači, debeli, ljubitelj slatkog, coca cole, mekdreka, alkoholičari ,seksualno promiskuitetni, ljudi zapuštenih zuba itd....? naravno da možemo nastaviti normalno, u bolnicama nikada nije bilo stanje koje bi zahtjevalo ikakve intervencije
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 18:56 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Sve hospitalizacije u LA su nevakcinisani, a imali su priliku.
eto, samo se trebaju prestati brinuti za sudbinu necijepljenhi i svima će biti sve 5 ali incidencija je zakon, Gibraltar i Malta opet 15 puta više per capita nego mi.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 19:10 |
|
|
Kod puno složenijih stvari, tipa komplicirane operacije koje mogu završiti sa smrtnom ishodom,pacijentu se daje na odlučivanje... Kod cjepiva se histerično,prisilno, ucjenama, gura samo jedan "ispravan" stav za kojeg su tzv vlade i tzv stručnjaci kazali da je to dobro, iz osobnih interesa ili iz svoje gluposti i zaluđenosti sasvim svejedno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 20:16 |
|
|
ivica je napisao/la: Blah....blah....blah...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 20:19 |
|
|
Pitanje za nekog ko se bolje razume u tipove vakcina, guglajući naleteo sam na podatak da je Modernina vakcina Vector based.
Na drugom sajtu piše da su Fajzer i Moderna obe mRNA vakcine, da li je Vector based vakcina isto što i mRNA?
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 20:23 |
|
|
Moderna nije vektorska vakcina nego mRNA. Ona i Fajzer skoro iste, kao Galenikin i Plivin aspirin.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 20:27 |
|
|
ivica je napisao/la: Kod puno složenijih stvari, tipa komplicirane operacije koje mogu završiti sa smrtnom ishodom,pacijentu se daje na odlučivanje... Kod cjepiva se histerično,prisilno, ucjenama, gura samo jedan "ispravan" stav za kojeg su tzv vlade i tzv stručnjaci kazali da je to dobro, iz osobnih interesa ili iz svoje gluposti i zaluđenosti sasvim svejedno. ali izgleda da ni to nije dovoljno: https://www.index.hr/vijesti/clanak/izr ... 91290.aspxmislim da je vrijeme za treću dozu
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 20:30 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Moderna nije vektorska vakcina nego mRNA. Ona i Fajzer skoro iste, kao Galenikin i Plivin aspirin. Hvala na odgovoru.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 20:53 |
|
|
divizija je napisao/la: ali izgleda da ni to nije dovoljno: https://www.index.hr/vijesti/clanak/izr ... 91290.aspxmislim da je vrijeme za treću dozu Izrael mi pario ko neki monolit, s razumom, za primjer... Ako nastave ovako sve će se svjetske vlade nacionalni iskompromitirati jer svakim danom sve dublje tonu u živo blato...ali vidjet će mo...buduće generacije će nam se smijati ako ne budu skroz lobotomizirane @bbc jesi opro guzicu i rukujes li se okolo po bezirku, znaš li da tako širiis dizenteriju, ko svaki pravi musliman? Da te pošaljemo malo u samoizolaciju?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 21:09 |
|
|
ivica je napisao/la: Izrael mi pario ko neki monolit, s razumom, za primjer...
Ako nastave ovako sve će se svjetske vlade nacionalni iskompromitirati jer svakim danom sve dublje tonu u živo blato...ali vidjet će mo...buduće generacije će nam se smijati ako ne budu skroz lobotomizirane
u Izraelu je ipak sad sloboda i to je najbitnije, iako se narativ održava, sada će distribucija treće doze, ali najvažnije, slobodu se ne dira. zasad
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 21:14 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10016 Lokacija: No Country for White Men
|
divizija je napisao/la: ivica je napisao/la: Izrael mi pario ko neki monolit, s razumom, za primjer...
Ako nastave ovako sve će se svjetske vlade nacionalni iskompromitirati jer svakim danom sve dublje tonu u živo blato...ali vidjet će mo...buduće generacije će nam se smijati ako ne budu skroz lobotomizirane
u Izraelu je ipak sad sloboda i to je najbitnije, iako se narativ održava, sada će distribucija treće doze, ali najvažnije, slobodu se ne dira. zasad I nema Srba to je još bitnije.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 srp 2021, 21:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: L.A veliki skok slucajeva pa ponovo probaju uvesti obavezne maske. Ovaj put da zastite one koji se ne zele vakcinisati. Sef policije odbio:
Sve hospitalizacije u LA su nevakcinisani, a imali su priliku.
Bravo, to je ono što govorim. Ukoliko je cijepljenje omogućeno svima, nema više restrikcija i zatvaranja. Neću se ponavljati kao papagaj da bi bilo idealno da ovi koji se ne žele cijepiti potpišu izjavu da to čine na vlastitu odgovornost, i da mi ostali možemo nastaviti normalno, čak i ako oni počnu puniti bolnice. Apsolutno se slažem.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 10:43 |
|
|
HHerceg je napisao/la: I nema Srba to je još bitnije. ima, ima, samo nemaj povlašten status ko u državi koju napadnu. Nego, evo još malo razuma iz UK: https://www.reuters.com/world/uk/britis ... WIKrvzWeV0
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 11:12 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
buenos aires je napisao/la: Pitanje za nekog ko se bolje razume u tipove vakcina, guglajući naleteo sam na podatak da je Modernina vakcina Vector based.
Na drugom sajtu piše da su Fajzer i Moderna obe mRNA vakcine, da li je Vector based vakcina isto što i mRNA? Mene je malo iznenadilo da su sva ova tzv. cjelica u biti genetske terapije. Dvije su vrste terapija, one koje djeluju na dna i one koje djeluju na rna. https://www.logicno.com/vijesti/pazite- ... ovski.htmlCak i sputnik je genetski pripravak.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 11:15 |
|
|
divizija je napisao/la: ivica je napisao/la: Izrael mi pario ko neki monolit, s razumom, za primjer...
u Izraelu je ipak sad sloboda i to je najbitnije, iako se narativ održava, sada će distribucija treće doze, ali najvažnije, slobodu se ne dira. zasad Treca doza, cetvrta doza, peta doza, sloboda...
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 11:17 |
|
|
Groot je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Bravo, to je ono što govorim. Ukoliko je cijepljenje omogućeno svima, nema više restrikcija i zatvaranja. Neću se ponavljati kao papagaj da bi bilo idealno da ovi koji se ne žele cijepiti potpišu izjavu da to čine na vlastitu odgovornost, i da mi ostali možemo nastaviti normalno, čak i ako oni počnu puniti bolnice.
Apsolutno se slažem. Znaci, ako necjepljeni ne potpisu izjavu, onda cjepljeni ne mogu nastaviti normalno zivjeti
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 11:27 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Znaci, ako necjepljeni ne potpisu izjavu, onda cjepljeni ne mogu nastaviti normalno zivjeti ako se ti ne namažeš kremom za sunce, drugi će izgoriti.. u isto vrijeme https://postlmg.cc/5HNM4thF
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 11:28 |
|
|
divizija je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Znaci, ako necjepljeni ne potpisu izjavu, onda cjepljeni ne mogu nastaviti normalno zivjeti ako se ti ne namažeš kremom za sunce, drugi će izgoriti.. Čita se Srećko
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 12:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75899 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Uglavnom, epidemiju je na kraju riješila znanost.
Ni doktori, ni vojska, ni policija, ni restrikcije i lockdowns, ni političari. Ni sama od sebe.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 12:52 |
|
|
Ne baš. Da su političari (i ostali) pustili da divlja i gadno mutira možeš se jebati sa cjepivom. Pogotovo ako ga kasno naprave. Praviš religiju od znanosti. Političari su i bili fleksibilni da su dozvolili cjepiva bez završenih testiranja.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 13:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75899 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Meni je najviše fascinantno da bolnice praktički nikakvu ulogu nisu odigrale, a što tek sada znamo.
Sav taj trud i prekovremeni rad doktora u većini slučajeva je bio nizašta. Za većinu ljudi, isti ishod ko da su i doma bili.
Respiratori npr. većinom beskorisni.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 18 srp 2021, 13:05 |
|
|
Previše u krajnost ideš. Bolnice su masovno ljudima ublaživale patnje i bol, to im je zadaća između ostalog. Mogu te spojiti sa mojim mladim prijateljem pa mu reci da je bezveze 7 dana ležao u bolnici priključen na kisik (ne respirator).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|