|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sigurnost rijeka za plivanje Postano: 27 kol 2024, 11:12 |
|
|
Mislim ipak malo pretjerujemo svi skupa.
Ok, u jezeru se netko utopi pa i u moru. Netko se oklizne na pločicama u kupatilu, nekog pregazi auto, netko u krevetu dobije moždani i tak to. Tko god je živ u opasnosti je umrijeti.
Samo Kravice posjeti godišnje 200 000 turista, milijuni se kupaju na rijekama i jezerima. Milijuni odu na Jadransko more. Vjerojatno više ljudi pogine na putu do ljetovanja nego na samom kupalištu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Sigurnost rijeka za plivanje Postano: 27 kol 2024, 11:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Vjerojatno više ljudi pogine na putu do ljetovanja nego na samom kupalištu. Nekima je ideja da svi mogu sigurno doći, lijepo se provesti i sigurno otići. Sljedeće godine doći opet, svi. Nekima nije, neki traže samo svoju zabavu bez obzira na sigurnost drugih. Uzrok je opet netko se precijenio, ili svoje vozilo, nesavjesna vožnja. Ako se prestane skretat pažnja na pravila broj nesreća će se povećavati. Tek kad se ekstremi promoviraju, a bez tih ekstrema život je miran i dosadan.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sigurnost rijeka za plivanje Postano: 01 ruj 2024, 02:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76886 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Opet utapanje u paru (!), pa ovome nema kraja: https://www.blic.rs/vesti/hronika/majka ... mu/4eb64z4Majka neplivač-idiot ide s kćerkom na pedalinu po jezeru, i naravno smotana je i ispadne iz pedaline i krene se utapati i naravno - vuče kćerku na dno sa sobom, ne pušta. Ovo utapanje u paru je na poseban način jezivo, jer se očito u tim momentima kida i najosnovnija konekcija među bliskim ljudima, povjerenje, moral, žrtva, nema više “majka-kćer”, ko je stariji ko mlađi, ko se naživio ko nije, nego je “drž ne daj” hvataj se za vrat, izgleda da je svatko spreman utopiti 5 drugih ljudi da se spasi. Ne znam kako točno ovo utapanje u paru funkcionira, misterij, nitko nije preživio da priča, možda je ova potonula na dno, kćerka samopouzdano zaronila da ju spasi, pa te ščepa na dnu ko Kraken.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Sigurnost rijeka za plivanje Postano: 01 ruj 2024, 11:07 |
|
|
Odkud neplivačima uopće ideja da idu blizu vode?
U moru me jednom u mlađim danima gadan grč bio uhvatio malo dalje od obale, možda na 5-10% puta Marjan- Čiovo, vrlo neprijatan osjećaj, nisam imao kad stati i odmoriti da to nekako prođe jer me struja odma nosila dalje u stranu, skoro pa panika me uhvatila a znao sam plivati solidno tada, skoro svaki dan na moru bio satima... Mislim da od tada i nisam plivao nešto posebno dalje od očenaša... A padalo mi je na pamet preplivati Marjan - Čiovo i sl prije... A ovo u velika jezera i jake rijeke ulazit... Suludo pa čak i za istrenirane plivače, povuče te vir, uhvati te grč, izmoren si, a nema slane vode da te vuče ka površini neg toneš ko uteg... A tek izvući još drugih utapajućih 100 kila koje te vuku na dno... Nije to zajebancija
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sigurnost rijeka za plivanje Postano: 01 ruj 2024, 14:08 |
|
|
Neplivač-idiot ide na pedalinu bez prsluka za plivanje. To nije lako razumjeti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|