RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Državni fetišizam

Napisano 30.11.2010. 00:47
Zastava BiH
Piše: Uskok

ZAVNOBiH: "BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska nego i srpska i hrvatska i muslimanska."

Svake godine na isti dan započinje maltretiranje i agresija na umove naroda i narodnosti BiH.

-Tko ne slavi ovaj dan on treba da ide iz ove države, jer je ovo država onih koji slave ovaj dan i svi ostali su došli “odneklen”.
- Mi ćemo braniti ovu državu od onih koji ne žele da slave ovaj dan.
- Mladi su prepoznali vrijednosti antifašizma te ih svakim danom sve više stupa u redove antifašističkih organizacija.
-Tko ne slavi ovaj dan on nije za ravnopravnost!

Pa sada da vidimo tko su to “fašisti”, da vidimo tko nije bio prisutan na proslavi tkz. dana državnosti!

Fašisti su prema mišljenju Sarajevskih režimskih medija, oni građani koji smatraju da je BiH i srpska i hrvatska i muslimanska i ostalih i da svi imaju pravo da se izjasne da ova država ima datum koji je po volji svih, a ne samo po volji jednoga naroda. Zar o tome datumu treba da se pita jedan narod ili svi narodi i ukoliko se svi narodi i narodnosti usaglase da li je datum uopće toliko i bitan?

E ti ljudi prema iskrivljenoj slici Sarajevskih medija su fašisti, a svi koji bezrezervno pognu glavu i slušaju upute koje dolaze iz glavne centrale su antifašisti.

Isti ti Sarajevski režimski mediji umjesto da prave priloge o svom malom privatnom derneku kojeg su nazvali dan državnosti, nastavljaju maltretirati građane ove nam zajedničke države i u isto vrijeme prave se apsolutnim budalama i proizvode program koji se ustvari ne bavi tim famoznim danom državnosti nego se bavi ljudima koji ne slave taj dan.

Pa ne slave Hrvati, pa ne slave Srbi, pa brzo dovedite nekoga od Srba i Željka Komšića od Hrvata da nam obogate koreografiju dana državnosti. Sve treba da izgleda kao bratstvo i jedinstvo, onako kao prave multietničke meraklije.

Njihovo izvještačeno čuđenje po principu copy/paste nad ljudima, građanima ove zemlje, koji ne žele slaviti taj dan nakon svih ovih godina je prestalo biti zanimljivo čak i onima koji su vatreni zagovornici toga datuma.

Sat antifašizma nam ove godine predaje Željko Komšić koji je pljunuo na isti taj ZAVNOBiH te voljom jednoga naroda izabran je za predsjednik drugoga isto toliko ravnopravnoga i isto toliko konstitutivnoga naroda. O kojem fašizmu je g. Sejdo Bajramović došao govoriti na televiziji koja je vlasništvo njegovog partijskog šefa.

Da li je o ZAVNOBiH-u Sulejman Tihić mislio kada su njegovi delegati povukli nacionalni interes svoga naroda, a ticalo se kanala na hrvatskome jeziku ? Da li je pod tim g.Tihić mislio da je ovo i hrvatska zemlja?

I tako mladi antifašisti položiše cvijeće pored spomenika Vječne vatre koja se nalazi nedaleko od bivše razrušene robne kuće “Sarajka”, tj. nedaleko od novoigrađenog shoping BBI centra poznatim pod novim imenom “Teheranka”, uz želje da će i sljedeće godine pokušati da ostale ravnopravne narode i građane ove nam lijepe zemlje, koji ne slave ovaj datum, da nađu načina da ih prisile na slavljenje.

BiH smajlić

Uščuli, i sumnjive kvalitete patriotizam iz zemlje sumnjivog podrijetla, taj dan je neodoljivo podsjećao na fašizam, samo što ga valjda tako više ne zovu!

Nema komentara

Anketa

Ustavi