RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Još nije pronađen Enver Mujagić

Napisano 13.02.2012. 09:38

Još nije pronađen Enver Mujagić

Čeka se dolazak pasa tragača iz Hrvatske

Visoki snježni nanosi obustavili intenzivnu potragu

 
Enver Mujagić (80) iz Bugojna otišao je od kuće u noći između 30. i 31. prosinca prošle godine i uputio se autobusom za Travnik i dalje na Vlašić. Posljednji puta lociran je na platou Babanovac na Vlašiću. On je kod sebe imao mobitel koji je prema pozivima lociran na području između Babanovca i sela Mudrike na Vlašiću, na lokalitetu Šišavska brda. Intenzivna potraga koju su vršili članovi GSS Travnik, Postrojba za potporu MUP-a SBŽ, ali i njegov sin Adis, uz pomoć lovaca i mještana iz okolnih sela na Vlašiću, nije dala rezultat. Za nestalim Enverom Mujagićem tragalo se pomoću uređaja koji bi mogao locirati mobitel, a nešto kasnije i uz pomoć pasa tragača.

Obilne snježne padavine tijekom siječnja i prvih dana veljače onemogućile su intenzivnu potragu. U međuvremenu, upućen je zahtjev Upravi civilne zaštite Federacije BiH za angažiranje pasa tragača iz Republike Hrvatske. Ovaj zahtjev dalje je proslijeđen Ministarstvu sigurnosti BiH i iz Hrvatske je stigao pozitivan odgovor.

Za nastavak akcije traganja za nestalim Enverom Mujagićem morat će se sačekati poboljšanje vremenskih prilika na platou Vlašića.

| DA | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi