RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kupreški osnovci posjetili KŠC-e u BiH

Napisano 03.05.2012. 19:10

Kupreški osnovci posjetili KŠC-e u BiH

Već treću godinu zaredom osmi razredi osnovne škole fra Miroslava Džaje iz Kupresa posjećuju Katoličke školske centre u Travniku, Zenici, Žepču i Sarajevu. Želja organizatora je ponuditi mladim djevojkama i dječacima mogućnost dobrog obrazovanja i odgoja u kvalitetnim katoličkim školama, jer oni upravo sada na završetku osnovne škole o tome razmišljaju.
 
Šezdeset učenika osmoga razreda u pratnji vjeroučitelja Darija Jakovljevića, don Dragana Jurića te gospodina Marka Tovila - ravnatelja spomnute osnovne škole posjetili su KŠC „Petar Barbarić“ u Travniku, gdje su se upoznali sa životom i radom centra u Travniku.
U Travniku im je par riječi o centru, internatu i sjemeništu rekao prefekt i ekonom don Marko Majstorović.

Nakon travničkog KŠC-a uputili su se u KŠC „Sv. Pavao“ u Zenici gdje ih je dočekalo osoblje centra, koji su im pobliže objasnili djelovanje KŠC-a Zenica.

Potom su se učenici sa svojim voditeljima uputili u KŠC „Sv. Josip“ Sarajevo, gdje ih je dočekao ravnatelj centra mr. don Ivica Mršo, sin kupreške visoravni.
 
Nakon razgledavanja centra učenici su objedovali u prostorijama KŠC-a, pa se uputili u razgledavanje sarajevske bogoslovije i katedrale Presvetog Srca Isusova. Nakon toga učenicima je pružena prilika za jednosatno razgledavanje znamenitosti grada Sarajeva.

| kupresportal.com |


Nema komentara

Anketa

Ustavi