RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Maturanti zaposlenici općine u okviru projekta Volontiraj - Kreditiraj

Napisano 20.10.2012. 10:16

Maturanti zaposlenici općine u okviru projekta Volontiraj - Kreditiraj

Općina Grude je jučer na jedan dan uposlila osam maturanata srednje škole Antuna Branka Šimića iz Gruda u sklopu projekta Volontiraj - Kreditiraj.

Na početku radnog dana učenike - uposlenike primio je načelnik općine Ljubo Grizelj, razgovarao s njima o različitim temama, o problemima koji imaju mladi uopće i u našoj općini, iskreno im je preporučio nastavak školovanja.

Načelnik je istakao da će općina Grude i u budućnosti nastaviti podržavati i aktivno sudjelovati u svim hvalevrijednim projektima koji će donijeti napredak stanovnicima općine Grude, i da drži da je ovo  jedan dobar korakom u tom smjeru. Inače, ova vrijedna akcija dio je šire akcije koju provodi udruga INFOHOUSE, i provodi se u cijeloj Bosni i Hercegovini, gdje mladi imaju priliku da se upoznaju s radom svojih budućih poslodavaca.

Učenici su zahvalili načelniku na prigodnom poklonu, te su u nastavku redom govorili o svojim planovima u svezi s nastavkom školovanja. Nakon prijema kod načelnika učenici su bili raspoređeni po općinskim odjelima gdje su bili upoznati s radom općinske administracije. Općina Grude će udruzi INFOHOUSE uplatiti skromnu naknadu za rad učenika.


Nema komentara

Anketa

Ustavi