RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Širokobriježanin nestao na putu do Banje Luke, auto je nađen u Jajcu

Napisano 08.11.2011. 09:52

Velika potraga za Franom Kvesićem (43)

Širokobriježanin nestao na putu do Banje Luke, auto je nađen u Jajcu

Nestali je na sebi imao traperice i džemper tamne boje. Stvari su mu ostale u autu
 

Velika potraga povela se za nestalim Širokobriježaninom. MUP Zapadnohercegovačke županije zaprimio je jučer ujutro prijavu o nestanku Frane Kvesića, rođenog 1968. godine, iz širokobrijeških Dužica, koji se u nedjelju oko 9 sati službenim vozilom VW passat crne boje, registarskih oznaka 293-T-773, starosti oko osam godina i u vlasništvu tvrtke MCI d.o.o. Široki Brijeg, uputio za Banju Luku. Policija ZHŽ-a je sutradan oko 10.30 sati zaprimila dojavu o vozilu koje je pronađeno nedaleko od Jajca, uz magistralnu cestu Jajce - Banja Luka, u kanjonu rijeke Vrbas.
- Objavljujemo fotografiju nestalog. Visok je oko 186 cm i težak oko 95 kg, a prema raspoloživim saznanjima, na put je krenuo odjeven u traperice i džemper tamne boje. Sve građane koji imaju bilo kakvih saznanja koja bi nam mogla pomoći u pronalasku nestale osobe molimo da nas kontaktiraju pozivom na brojeve telefona 039/705-854,705-640 ili 803-808, rečeno nam je u MUP-u ZHŽ-a.

Banjolučka policija zasad je zaprimila ove podatke, kao i informaciju da je vozilo pronađeno zaključano. Istragu su pokrenule i druge sigurnosne službe, sve kako bi se pronašlo nestalog 43 godišnjaka. Prema riječima načelnika Policijske uprave Jajce Bare Pršlje, pronađeno vozilo je uredno parkirano pokraj ceste, u blizini Vrbasa.
- Nema tragova koji bi ukazivali na nasilje. Na suvozačevu sjedištu su cigarete i naočale, a unutra je ostao i novčanik. Sve to govori da nije riječ o nekom klasičnom cestovnom razbojstvu ili nekom drugom sličnom kaznenom djelu. Sve je tu, osim čovjeka i njegova mobitela, koji je trenutačno isključen, kaže nam načelnik Bare.

Franin brat Tomislav napominje da su ukućani imali samo saznanja da putuje za Banju Luku, gdje je do unazad godinu dana bio šef prodaje ovog privatnog poduzeća za kozmetiku i prehranu. Otkako je postao član Uprave za logistiku MCI-ja, više nije imao potrebe radnim danima stanovati u gradu na Vrbasu.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi