RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Mostaru pretukli mladiće zbog naglaska, jedan teže ozlijeđen

Napisano 13.05.2013. 18:20
U Mostaru pretukli mladiće zbog naglaska, jedan teže ozlijeđen

Melvid Bajraktarević, 33- godišnjak iz Sarajeva, brutalno je pretučen jučer u 3.20 sati u prolazu između benzinske crpke Centrum i stambene zgrade u mostarskom naselju Centra 2.

Udarac u glavu

Nesretni mladić, inače djelatnik tvornice VW u Vogošći, završio je u komi u mostarskoj bolnici, nakon što ga je jedan od dvojice još nepoznatih napadača silovito udario u glavu dok je u pratnji dvojice prijatelja išao kupovati cigarete na ovu crpku. Tom prilikom mu je slomio čeljust, a Bajraktarević je nakon toga pao i glavom udario u zid. - Pacijent ima prijelom lubanje i čeljusti i trenutačno se nalazi u umjetnoj komi na Odjelu intenzivne njege SKB Mostar. Još je prerano bilo što prognozirati - navode iz ove bolnice.

Napali ih bez riječi

Prema kazivanju njegovog prijatelja, oni su prethodno bili u kafiću pokraj parka Zrinjevac te su prije odlaska u stan Bajraktarevićeve djevojke u zgradi Orca htjeli kupiti cigarete na obližnjoj crpki. -Odjednom su se stvorili ispred nas. Obojica su jače tjelesne građe, kratko ošišana i starosti između 25 i 28 godina. Bez riječi su nas napali, vjerojatno samo zbog sarajevskog naglaska. Ranije ih nikad nisam vidio. U prolazu su odjednom udarili Melvida, koji je nakon toga ostao nepomično ležati. Jedan od napadača je potom počeo udarati Domagoja, a drugi mene. Vikao sam: policija, policija! Napadači su nakon toga pobjegli. Ne znam zbog čega sve ovo. Nikada se nismo tukli, niti ikoga izazivali - kaže nam Bajraktarevićev radni kolega, koji je dan ranije došao s njim iz Sarajeva. Policija je ispitala i Bajraktarevićevu djevojku Almu te trenutačno pregledava videonadzore okolnih zgrada. Policija radi na rasvjetljavanju, identificiranju i evidentiranju osoba koje su, kako sada stvari stoje, bez nekog izričitog motiva izvršili brutalni napad na mladiće, teško ozlijedivši jednoga od njih.

Vecernji.ba 


Nema komentara

Anketa

Ustavi