RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Uspješno pjeva i svira na gitari

Napisano 10.04.2012. 09:53

Fra Ivo Pavić, župnik iz Šurkovca kod Prijedora

Uspješno pjeva i svira na gitari

Fra Ivo Pavić, župnik župe Šurkovac kod Prijedora, koje su mnogi prozvali i Krajiško Međugorje koje je samo tijekom prošle godine pohodilo najmanje 80.000 hodočasnika s prostora ex Jugoslavije ali i Europe, uspješno pjeva i svira na gitari u zboru koji se zove „Božji glas“.

- Prije godinu dana počeli smo malo vježbati s mladim ljudima koji su ostali ovdje u Šurkovcu. Nabavili smo instrumente i sad sviraju na nedjeljnim misama i pomažu mi. Prate me i na duhovnim obnovama, kad idem negdje vani - kaže fra Ivo Pavić koji se u vrijeme našeg dolaska u Šurkovac latio gitare i otpjevao nam jednu pjesmu.

Tvrdi da nije jedini svećenik koji propovijeda mise ozdravljenja i da ih u svijetu ima još. Fra Ivo je u Šurkovac došao prije nešto više od dvije i po godine. Za to vrijeme iz temelja je nikla potpuno obnovljena crkva Presvetog srca Isusova, po fra Ivinim riječima i jedna od najljepših katoličkih bogomolja u BiH.
Crkva je nedavno dobila lijepe klupe, mermerni pod, prvi sloj žute fasade i lijepi kameni oltar građen od hercegovačkog kamena koji je bio i poklon graditelja crkve župi Šurkovac kod Prijedora.

| DA | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi