RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Poduzetništvo bez granica

Napisano 13.02.2013. 11:25

Poduzetništvo bez granica

Prije dva dana s provedbom je počeo projekt „SMEs without borders“ (Malo i srednje poduzetništvo bez granica) u trajanju od dvije godine. Ukupna vrijednost projekta je 434.161,42 eura, od toga EU financira 84,5%. Projekt je izrađen u okviru EU IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – BiH 2007.-2013.

Projekt provode Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče (BiH) i Općina Majur (RH) u suradnji sa partnerima Razvojnom agencijom Žepče- RAŽ (BiH), Razvojnim agencijama SIMORA (RH) i LAGUNA (RH).

U ponedjeljak, 11. veljače 2013. godine u prostorijama Agroinkubatora Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče održana je prezentacija projekta „SMEs without borders“ (Malo i srednje poduzetništvo bez granica) kojoj su nazočili, ispred aplikanta projekta UPiP Žepče menadžerica Mira Jović, asistent na projektu Ivan Antunović i administratorica na projektu Ljubica Mijatović, javlja Radio Žepče.

U ime partnera na projektu nazočili su, ispred Razvojne agencije Žepče asistentica Branka Janko, aplikanti iz Republike Hrvatske: Općina Majur načelnica Ana Sarić, asistentica na projektu i pročelnica Općine Kristina Rac, partner Razvojna agencija SIMURA Sisak, asistentica na projektu Miljana Borojević i administratorica Kristina Božić i predstavnik partnera Lokalne akcione grupa Sisačko- moslovačke županije Gordan Terzić.

Održanoj prezentaciji nazočio je, ispred federalnog Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta Zdravko Ćerović, ispred Vlade Zeničko- dobojskog kantona, ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Mirko Trifunović i ministar za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Ivica Ćurić, kao i predstavnici Općine Žepče.

Ovaj projekt je nastavak dosadašnjih aktivnosti sa korisnicima u sektoru ljekovitog i aromatičnog bilja, konkretno sa članovima Mreže ovoga sektora čiji rad koordiniraju Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče i Mreža LINK Mostar, a mreža se zove AGROMAP Network .


Nema komentara

Anketa

Ustavi