RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

ĐOKOVIĆ: Navijam za BiH i Hrvatsku

Napisano 30.05.2014. 10:57
ĐOKOVIĆ: Navijam za BiH i Hrvatsku

PARIZ - Iako su najbolji svjetski tenisači ovih dana u Parizu i grizu na slavnoj zemlji Rolanda Garrosa u želji da osvoje kultni turnir, naravno da se tema o nadolazećem svjetskom prvenstvu u nogometu nije mogla izbjeći.


Gotovo svi tenisači iz Pariza šalju izjave podrške svojim reprezentacijama, a među njima su bili i Srbin Novak Đoković i Švicarac Roger Federer.

I dok  Federer ima priliku navijati za svoju reprezentaciju u koju vjeruje i smatra da može proći relativno laganu skupinu sa Ekvadorom, Hondurasom i Francuskom, Nolina reprezentacija će Mundijal gledati preko TV ekrana, no za Đokovića bez obzira na to dileme nema:

''Pitate za koga ću navijati u Brazilu? Pa za susjede, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Za koga drugoga''.

No, za Đokovića to nije ništa neobično. Legendaran je već slučaj kad je Novak osvojio turnir u Montrealu 2012., svladavši u finalu Federera. Nevjerojatan gaf je napravio prvi čovjek kanadskog tenisa, koji je na svečanom proglašenju čestitao pobjedu ''Hrvatu'' Novaku Đokoviću.

Na to je Nole samo sa smiješkom, lakonski ispalio: "Hvala svima na podršci. Samo bih želio reći gospodinu koji je, vjerujem, napravio nenamjernu pogrešku, da sam iz Srbije. Ne ljutim se, to je sve isto ''.

Dnevno.ba 


Nema komentara

Anketa

Ustavi