RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Nogometaši Viteza u odličnoj utakmici svladali ekipu Borca 3:1

Napisano 18.11.2013. 08:27
Nogometaši Viteza u odličnoj utakmici svladali ekipu Borca 3:1

U vrlo dobroj nogometnoj predstavi, u najboljoj igri ove jeseni, Vitez je potpuno zasluženo savladao favoriziranog Borca.

Utakmica je počela žustro i borbeno, a u prvim minutama odlučniji i napadački raspoloženiji bili su Vitežani. Takvu igru vrlo brzo su i valorizirali vodstvom od 1:0. Naime, u 6. minuti Šišić je izveo slobodan udarac iskosa s desne strane, očekivao se udarac na gol a on je prizemnu loptu uputio na dvadesetak metara odakle je Branković, iz prve, snažno šutirao, pogodio gredu, a odbijenu loptu spretno je glavom Kapetan poslao u mrežu.

Borac je nastavio igrati mirno, kao da se ništa nije dogodilo, preuzeo je inicijativu, zagospodario terenom, u dva navrata Stokić je bio u poluprilikama, a u 39. minuti zasluženo su izjednačili. Sve je napravio Žižović, promješao je obranu Viteza, ubacio prizemnu loptu na 7 – 8 metara od gola Viteza, pravo na nogu Stokića koji ne nepogrešivo pogodio za 1:1.

U drugom poluvremenu Vitžani su zaigrali kao preporođeni, diktirali su tempo, gospodarili terenom i gol u mreži Borca visio je u zraku. Vitežani su potpuno zasluženo poveli u 67. minuti nakon što je Vidović „provozao" Žižovića, ubacio na peterac gdje se našao Dedić i loptu neobranjivo zakucao pod gredu. Ovim golom nogometaši Viteza dobili su krila, gromoglasno su ih bodrili njihovi vjerni navijači kojima su se pridružili i zenički ljubitelji nogometa i Borac je, zaista bio potpuno nemoćan iako im nije nedostajalo ni želje ni htijenja u borbi za povoljniji rezultat. No, sve su više gubili i živce, u 86. minuti nervozni i prgavi Žižović zaradio je crveni karton, a točku na „i" stavio je neumorni i brzonogi Vidović. Nakon, „provozanog" Žižovića kod drugog gola Viteza, Vidović je u sudačkoj nadoknadi to istoučinio i Raduloviću i onda iz vrlo teške pozicije, iskosa s desne strane, snažnim šutom „probušio" Avdukića za uvjerljivih i više nego zasluženih 3:1

ZENICA Stadion Kamberovića polje. Gledatelja: 1800. Sudac: Elvis Mujić (Baniovići) 8.

VITEZ. Živković 8, Jurčević 8, Imamović 7,5 Brekalo 75, Branković – (od 9. Hasanović 7),Jurić 8, Kapetan 8, Šišić 8, Dedić 8 (od 81. Dilaver -), Vidović 8, Smriko 8 (Čubrilo -).

BORAC: Avdukić 6, Radulović 6, Žižović 5, Runić 6, Si.Dujaković 6,5, Stokić 7, Raspudić 6,5, Djelmić 6, Subi 6, Žuržinov 6,5, Grujić 7 (od 46. St. Dujaković 6, od 80. Petrović -).

Crveni karton: Mladen Žižović (86. – drugi žuti)

Igrač utakmice: Vedran Vidović.

Vitez.info 


Nema komentara

Anketa

Ustavi