RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Plavčić: "Protiv Zrinjskog nas samo tri boda zanimaju"

Napisano 22.08.2013. 21:31
Plavčić: \

U susretu petog kola BHT Premier lige NK Vitez na stadionu Kamberovića polje dočekuju sastav Zrinjskog iz Mostara.

"Uvidjeli smo da možemo igrati i da nam je mjesto u Premier ligi. Zrinjski je dobra ekipa koja svake godine pretendira na vrh tabele, međutim mi nemamo prostora za kalkulacije i u ovoj utakmici idemo na sva tri boda", poručio je trener NK "Vitez"Valentin Plavčić.

Na upit novinara bi li bio zadovoljan neriješenim ishodom, Plavčić je odgovorio kako ga bod ne bi zadovoljio.

"Svaki bod na kontu je dobar, ali mislim da je vrijeme za prvu pobjedu. Respektiramo protivnika, ali imamo kvalitet za pobjedu i interesiraju nas samo tri boda. Publika nam je mnogo značila tijekom prošle sezone, kao i na početku ove, a ja ih pozivam da nam pruže podršku i nastave vjerovati u našu ekipu", rekao je Plavčić.

"Zrinjski je sasvim sigurno kvalitetna ekipa, ali mislim da imamo sastav koji može ostvariti pobjedu i vjerujem da će presuditi naša velika želja. Svaki bod je bitan, ali nama su u ovom susretu tri boda najvažnija i sve ćemo učiniti da ih osvojimo. Osjećamo blagi pritisak, jer u protekla četiri kola nismo ostvarili ono što smo zamislili, ali straha nema. Dat ćemo svoj maksimum, ostaviti srce na terenu i vjerujem da rezultat neće izostati", rekao je na današnjoj konferenciji kapetan Viteza, Dario Pranjković.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi