RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Slišković o tomu tko će doći, a tko otići iz Zrinjskog

Napisano 11.05.2018. 22:23

Iako sezona nije završena u Zrinjskom već razmišljaju o pojačanjima za novu sezonu i nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

U devetom kolu Lige za prvaka nogometaši Zrinjskog gostuju kod Sarajeva na Koševu. Ovaj susret nema rezultatsku važnosti ni za jednu ekipu. Plemići su osigurali šesti naslov prvaka, a Sarajlije nastup u Europi, piše Pogled.ba.

"Očekujem prije svega jednu kvalitetnu utakmicu, s obzirom da su riješene brige i nas i Sarajeva, kada je u pitanju plasman na ljestvici. Vjerujem da će to donekle utjecati da se odigra dobra utakmica s jedne i s druge strane, i da bude dosta golova. Naravno da je rezultat primaran, mi u Sarajevo idemo nastaviti seriju bez poraza, a Sarajevo želi nastaviti niz od tri pobjede. I jedna i druga momčad ima motiv, bez obzira što je prvenstvo riješeno. Želimo ostaviti što bolji dojam. Nadam se da će atmosfera na stadionu biti korektna. U Sarajevu se očekuje dolazak velikog broja Ultrasa, mislim da bi sve trebalo proteći u lijepoj atmosferi", kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković i dodao:

"Kada je u pitanju sastav ekipe ne mogu u ovom trenutku reći tko će nastupiti. Najvjerojatnije ćemo ići u Sarajevo odmarajući 3-4 igrača koja su imala najveći broj nastupa u Premijer ligi. Smatram da su to zaslužili i umor je učinio svoje. Vjerujem da će momci koji ih zamjene dati svoj maksimum, to je i ispit za sve one koji su manje igrali, da se nametnu i pokažu kako i sljedeće sezone s pravom mogu računati na dres Zrinjskog".

Iako sezona nije završena u Zrinjskom već razmišljaju o pojačanjima za novu sezonu i nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

"Već sada polako razmišljamo o eventualnim pojačanjima. Treba sve dobro sagledati, vidjeti tko je slobodan u ovom trenutku, jer ima dosta kvalitetnih igrača koje bi rado vidjeli u Zrinjskom, ali imaju ugovore sa svojim klubovima. Tako da to treba dobro analizirati i staviti na papir. Naravno da bi se voljeli pojačati, i mišljenja sam da s par kvalitetnih pojačanja možemo i moramo imati više izgleda za prolaz u Europi. Sada tko će doći, a tko otići još je rano o tome govoriti. Mislim da kada završi prvenstvo u sljedećih par dana ćemo znati sve", istaknuo je Slišković i komentirao eventualne odlaske iz mostarskog kluba:

"Ja pretpostavljam da dobra sezona Bilbije, Filipovića i Slobodana Jakovljevića može donijeti njihov odlazak, što bi bilo realno. Ti momci su zaslužili da odu, da nađu bolji angažman, da se okušaju u nekim europskim ili azijskim zemljama za mnogo povoljniji financijski dio. Na ta tri mjesta možemo objektivno računati odlazak tih igrača. I to onda znači da moramo dovesti jednog stopera, jednog krilnog napadača i jednu polušpicu da pokuša zamijeniti Bilbiju. Naravno da bi nam žao bilo da ti igrači odu, da ne nastave s nama u europskoj misiji koja nas očekuje. Ali, što je tu je. Ja ću im poželjeti sreću, i uvijek sam za to da igrač kada ima 27-28 godina treba mu dati priliku da ode".

Utakmica između Sarajeva i Zrinjskog igra se u nedjelju u 17 sati.


Nema komentara

Anketa

Ustavi