RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vitežani bez straha u Sarajevo, osiguran i prijevoz za navijače

Napisano 28.09.2013. 09:36
Vitežani bez straha u Sarajevo, osiguran i prijevoz za navijače

Kako preboljeti neuspjeh u susretu s Čelikom na Kamberovića Polju u srijedu u Zenici, pitanje je koje se neizostavno nameće igračima i stručnom rukovodstvu NK Vitez. Jer u svim elementima nogometne igre nadigrali su Čelika, vodili 1 : 0, u drugom poluvremenu propustili pet stopostotnih prilika i onda u sudačkoj nadoknadi, uz trenutak nekoncentriranosti, primili gol i izgubili dva boda.

„Teško, vrlo teško"kaže trener Viteza, Valentin Plavčić. "Međutim, treba nači snage, ne osvrtat se za onim što je prošlo i što se promijeniti ne može. Idemo Olimpiku u goste, snažnoj i dobro organiziranoj momčadi, a dobre igre u proteklim kolima, protiv Čelika prije svega, daju nam pravo i vjeru u dobar rezultat u Sarajevu".

Čvrsta karika obrambene linije Plavčićeve momčadi svakako je robusni Slavko Brekalo. „Nakon šokantne utakmice u srijedu protiv Čelika bili smo tužni, razočarani, emocionalno ispražnjeni. No, to je sport, takve se situacije događaju i drugima i mi se moramo izdići iznad toga i sve snage, mogućnosti i želje usmjeriti protiv dobrog i ambicioznog Olimpika. Pokušat ćemo čvrstim obrambenim blokom i brzim kontrama i polu kontrama, kako i inače igramo, ugrožavati gol našeg domaćina. U dosadašnjim susretima pokazali smo da se možemo ravnopravno nositi i s najboljima, a u tu kategoriju u Premijer ligi spada i naš današnji protivnik", kazao je pred susret s Olimpikom u Sarajevu, Slavko Brekalo, ovosezonsko pojačanje iz Širokog Brijega.

U susretu s Čelikom ozlijedio je koljeno pouzdani i borbeni Mladen Jurčević. Trenirao je po posebnom programu i vjerojatno će biti na raspolaganju treneru Plavčiću koji za Olimpik najavljuje slijedeći sastav: Perković – Jurčević (Badrov), Imamović, Brekalo, Hasanović – Jurić, Kapetan, Mišić, Dedić – Vidović, Smriko.

U konkurenciji za nastup u Sarajevu još su: Živković, Pranjković, Kožulj, Dilaver, Ćubrilo, Livančić, J. Šantić i Alić.

Na koncu teksta dodajmo kako je za ovu utakmicu osiguran prijevoz za navijače Viteza, s polaskom u 13,30 sati ispred Gradskog stadiona u Vitezu.


Nema komentara

Anketa

Ustavi