|
|
Stranica: 7/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
baščovan
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 11 lip 2010, 06:55 |
|
|
|
Što se tiče Ante Kovačevića,čini mi se da je čovjek iz Odžaka,a to neke stvari objašnjava samo po sebi...
Nego,što se tiče ovog naoružavanja i zbrinjavanja Muslimana od strane Hrvatske... Očita izdaja hrvatskog puka u Bosni! Slagalica se perfektno slaže za onoga tko želi vidjeti. Čak ako i nemate informacija s terena.
1. Muslimane naoružava i pruža utočište izbjeglicama Hrvatska-dokaz da je tal postojao 2. Muslimani odustaju od Istočne Bosne,izbija MH sukob i dobijaju obećanja od Alije da će imati Srednju Bosnu-u isto vrijeme dok postoji navedeni tal 3. Srbi svoje pozicije u BiH već odavno imaju,nema nekih pomjeranja 4. Ostaje da Muslimani uzjašu Hrvate,prvenstveno u Bosni kako bi dobili čistu teritoriju 5. Umjesto podjele,kao rješenje se nameće Federacija,obruči popuštaju i imamo današnje stanje
S tim da tog puta nije Mesić dogovarao naoružavanja i obuke,nego pokojni presidente Tuđman,iako tu meni više smrde ljudi koji su ga okruživali. Zavičajna politika na djelu,Zrikavac,bezvezni interesi i to. Al ajd ti ljudima objasni neke stvari
može li mi netko objasniti zašto je ovo izbrisano? I inače,zašto se briše bez obrazloženja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 17 lip 2010, 17:28 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 17:43 Postovi: 914 Lokacija: USORA! HRHB
|
|
Banovi na sve strane, nisam pažljiv bio.
Zašto je Capo opet baniran?
Ljiljan?
Aga?
Šta su zgrješili?
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 17 lip 2010, 22:05 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Banovi na sve strane, nisam pažljiv bio.
Ljiljan?
Aga?
Šta su zgrješili? Izvinjavam/ispričavam se svima ali moram... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 11:48 |
|
|
Kiza je napisao/la: babi se ispričaj, izvini, pa se istoj i smiji.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 12:02 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: babi se ispričaj, izvini, pa se istoj i smiji. p.s. Ja tebi nisam spominjao babu... i nemam nameru. Čujemo se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 16:14 |
|
|
Kiza je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Banovi na sve strane, nisam pažljiv bio.
Ljiljan?
Aga?
Šta su zgrješili? Izvinjavam/ispričavam se svima ali moram...  Od svih gore baniranih, draže bi mi bilo tvoje ime na listi, al šta ćeš. Eto ispričavam/izvinjavam se svima
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 16:41 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Kiza je napisao/la: Od svih gore baniranih, draže bi mi bilo tvoje ime na listi, al šta ćeš. Eto ispričavam/izvinjavam se svima Ne sumnjam nimalo.  Meni je ipak smešno da posle npr. tri stranice na kojima su ispisane međusobne psovke neko pita za razlog bana... To je kao da pitaš zašto je nebo plavo ili zašto je voda vlažna. Ništa lično, nego ne vidim svrhu virtuelnog hebanja svih po spisku i zakazivanja tuča na forumu, i tako na svakoj temi...  Možda ti to nisi video pošto je moderacija obrisala skoro sve, ali prilično glupo je izgledala ta diskusija.  Ali ko zna, sve se menja sem kamenja, tako da se možda odluka i promeni i ta tri praseta zamene neki novi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 16:49 |
|
|
|
Nemam pojma, zato pitam. Nije me bilo 2-3 dana blizu neta. Pa vidim sve ban do bana. Al pretpostavljam kako je izgledalo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 16:51 |
|
|
Kiza je napisao/la: Možda ti to nisi video pošto je moderacija obrisala skoro sve, ali prilično glupo je izgledala ta diskusija.  Ali ko zna, sve se menja sem kamenja, tako da se možda odluka i promeni i ta tri praseta zamene neki novi. jel bolan Crnokošuljaši, ovaj će u sad novom i slobodnom poretku foruma doći iz pičke materine i vako pobjedonosno vrijeđati osobe koje se više ne mogu braniti?? kome bolan i do kad?! kretenčino jedna ti nis dostojan nicka da im spomeneš, ne samo capu, već i ljiljančetu, koji je okej lik uvik bio. mrš đubre jedno lafo fino i svak ćorav i bez muda ko te tolerira u ime "viših" interesa. 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:00 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Možda ti to nisi video pošto je moderacija obrisala skoro sve, ali prilično glupo je izgledala ta diskusija.  Ali ko zna, sve se menja sem kamenja, tako da se možda odluka i promeni i ta tri praseta zamene neki novi. jel bolan Crnokošuljaši, ovaj će u sad novom i slobodnom poretku foruma doći iz pičke materine i vako pobjedonosno vrijeđati osobe koje se više ne mogu braniti?? kome bolan i do kad?! kretenčino jedna ti nis dostojan nicka da im spomeneš, ne samo capu, već i ljiljančetu, koji je okej lik uvik bio. mrš đubre jedno lafo fino i svak ćorav i bez muda ko te tolerira u ime "viših" interesa.  Najlakše pisati psovke. Ja sve čekam da jednom napišeš i nešto pametno.   p.s. Da se samo dopunim, ljiljan jeste bio ok. Ako me čita shvata on da mu ne želim zlo. Doduše nisam pratio šta je pisao taj dan kada je banovan...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:02 |
|
|
Kiza je napisao/la: Najlakše pisati psovke. Ja sve čekam da jednom napišeš i nešto pametno.   ja sve čekam da jednom skontaš kako se zove ovaj forum. imbecil. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:04 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Najlakše pisati psovke. Ja sve čekam da jednom napišeš i nešto pametno.   ja sve čekam da jednom skontaš kako se zove ovaj forum. imbecil.  Znam da mnogo mrziš Srbe. Red bi bio da to jasno i glasno kažeš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:08 |
|
|
Kiza je napisao/la: Čekam nešto lepo da mi kažeš.
Lora. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:11 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Čekam nešto lepo da mi kažeš.
Lora.  Rekoh ti već, javno obznani koliko mrziš Srbe. Ako se tako osećaš bolje i meni je drago. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:14 |
|
|
Kiza je napisao/la: Znam da mnogo mrziš Srbe. Red bi bio da to jasno i glasno kažeš.  Zašto mijenjaš postove dečec? Struh te? Vidi, boli me kurac za tobom i tvojom zemljom. Ovdje, među nama Hrvatima, moš na prste jedne ruke prebrojati likove koji su logirani na nekom srpskom forumu. Zašto? Rekoh ti - boli nas kurac za vašom zemljom i problemima u njoj. Dočim se vaša opsesija našim problemima ne može spašavati ni antibioticima više. Ali to je pitanje za drugu diskusiju i za tim mi također puca neka stvar. Međutim, kad mi praviš sranje ovdje (gdje pokušavamo zadnjim snagama da se ujedinimo mi mlađi, da pomaknemo stvari s mrtve točke, da se konačno riješimo svih poput tebe koji su nas ujebavali godinama, da spasimo malo svog ponosa i mizernog hrvatstva na izdisaju) tako da jedan od najboljih ljudi dobije trajni ban zbog srpčeta koje je tek provirilo iz mamine guze, o da, tada nemam milosti. Inače te ni skužila nisam i ovo je moja prva konverzacija s tobom. Jasno? A sad otpepaj od mene. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:17 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Znam da mnogo mrziš Srbe. Red bi bio da to jasno i glasno kažeš.  Zašto mijenjaš postove dečec? Struh te? Vidi, boli me kurac za tobom i tvojom zemljom. Ovdje, među nama Hrvatima, moš na prste jedne ruke prebrojati likove koji su logirani na nekom srpskom forumu. Zašto? Rekoh ti - boli nas kurac za vašom zemljom i problemima u njoj. Dočim se vaša opsesija našim problemima ne može spašavati ni antibioticima više. Ali to je pitanje za drugu diskusiju i za to mi puca neka stvar. Međutim, kad mi praviš sranje ovdje (gdje pokušavamo zadnjim snagama da se ujedinimo mi mlađi, da pomaknemo stvari s mrtve točke, da se konačno riješimo svih poput tebe koji su nas ujebavali godinama, da spasimo malo svog ponosa i mizernog hrvatstva na izdisaju) tako da jedan od najboljih ljudi koji žive dobije trajni ban zbog srpčeta koje je tek provirilo iz mamine guze, o da, tada nemam milosti. Jasno? A sad otpepaj od mene.  Lepo banuj sve forumaše iz Srbije ili ako to ne možeš traži da se uvede pravilo da se korisnici iz Srbije ne mogu registrovati, ili bar da ako se već i registruju da im se zabrani učestvovanje u diskusijama.  Što se tiče toga da Hrvati ne dolaze na srpske forume ni to nije tačno.  p.s. A post promenih, jer sam shvatio da je to bila nemoguća misija za tebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25370 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Čekam nešto lepo da mi kažeš.
Lora.  Nu, nu. Nudera je. Sutra ćeš u svojim sastavima prodavati Weltschmerz i pjesničke slike o nepravdi. Lipo bome. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:00 |
|
|
lider30 je napisao/la: OldSkul je napisao/la: Lora.  Nu, nu. Nudera je. Sutra ćeš u svojim sastavima prodavati Weltschmerz i pjesničke slike o nepravdi. Lipo bome.  o zar još nisi naučio - nepravdi nad Muslimanima. Za mene postoji samo ta. Sikter pičko srbadijska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Njofra
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 08 srp 2010, 00:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
baščovan
|
Naslov: Zašto nemamo iste kriterije Postano: 29 srp 2010, 11:20 |
|
|
|
Ako se mogu koristiti pogrdne riječi na ovom forumu za određene skupine,evo recimo daidže,zašto ja one koji su glasovali za Bandića ne mogu zvati bandićevcima. Naravno da zaboli kad netko pogrešno procijeni,ali onda se treba i nositi sa tom pogrešnom procjenom. Glasovali ste za Bandića 95 posto,spiking kroejša,sada se nosite sa posljedicama i ismijavanjem. Ako tolerirate daidže i "muslimanske dupeljupce" tolerirajte i riječ bandićevci. Molim da mi se izbriše upozorenje,jer me diskriminirate i usmjeravate diskusije u onom smjeru u kojem vama odgovara. Hvala
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nemamo iste kriterije Postano: 29 srp 2010, 11:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Bandićevci, htjeli mi to ili ne priznati asociraju na riječ banda. Znači govoriti nekomu da je Bandićevac znači ne samo da je... nemam pojma što to znači u političkom smislu, u političkom smislu to je apsurd, neisprofilirana ad hoc sintagma, vjerojatno upućena onima koji su glasovali za Bandića na predsjedničkim izborima, u širem smislu pristalica bandićevizma- ma što to značilo, u užem smislu bandićevci su njegovi ljudi na važnim pozicijama u Zagrebu. Dakle, govoriti nekomu ovdje da je Bandićevac u političkom smislu je apsurd, a u nekom kolokvijalnom smislu je uvreda jer sugerira da je istovremeno i bandit. Zanimljiva konstrukcija stvorena od neprijatelja Bandića - Bandićevizam (valjda kao neki totalni populizam i pragmatizam/oportunizam u cilju osvajanja vlasti i zadržavanja moći i pozicija). Ovdje nema zagrebačkih moćnika, pa tvoje oslovljavanje nekoga kao bandićevac može imati samo onu drugu "banditsku" konotaciju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nemamo iste kriterije Postano: 29 srp 2010, 14:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ne lupetaj, svega ti. Ne postoje "Bandićevci" kao politički ili ideološki pokret, kao što ne postoje ni "Josipovićevci" ili "Kosorići".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nemamo iste kriterije Postano: 29 srp 2010, 16:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ma tko lupeta??!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nemamo iste kriterije Postano: 30 srp 2010, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ama đulbašćan lupeta, ne ti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Zašto nemamo iste kriterije Postano: 02 kol 2010, 07:17 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|