|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 14 svi 2016, 20:33 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Šalim se ja malo sa Heerom, otkad su nam ugasili temu mi Jugosloveni ne možemo pošteno da se ispričamo*.
*od glagola pričati, ne od reči isprika. Heero je lep čovek , ali od glagola lepiti , i nadam se da će te se izvinuti jedan drugom čim se ispričate jedan drugom. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 14 svi 2016, 20:40 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Džo gde ti bežiš kad se zapuca? Pošto si ljubitelj ravnice i Slovena tipujem da ćeš u Slovačku ili tako nešto.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 14 svi 2016, 20:48 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Džo gde ti bežiš kad se zapuca? Pošto si ljubitelj ravnice i Slovena tipujem da ćeš u Slovačku ili tako nešto. Samo krajnji zapad a i ne volim zemlje gde je crkva jaka , tako da bi pre u Češku jer ona je od svih slovenskih zemalja najmanje klerofašistička i sa najvećim brojem ateista. Kad bi zapucalo moja braća Srbi bi me odmah na prvu banderu obesili , samo ovde na forumu ima Srba koji bi mi prosuli mozak bez imalo griže savesti jer im se ne uklapam u koljačku verziju srpstva.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 14 svi 2016, 21:42 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Audrey je napisao/la: Dobar je kolega Heero.
Dobar za potapanje kupusa. hahahahhahha ovu cu pokupit ova mi je dobra hahahahah 
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 14 svi 2016, 21:47 |
|
|
Audrey je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Naravno jesam, kolegice Audrey. Ali ja govorim za mladog kolegu heera.  Uff... uplasili ste me, kolega Amidza. Ipak sam ja jedna , mozda od rijetkih u ovoj zemlji, sto jos uvijek vjeruje u bracnu zajednicu. A za kolegu Heero se moze pronaci jedna lijepa kolegica. No, vjerujem da je on sposoban sam sebi da pronadje. ma ja se necu zenit  nemogu zamislit cijeli zivot sa nekim bit a drustvo nepodnosim,mislim zazelim se i odem malo al mi brzo ljudi dosade ja sam vam samotnjak,volim bit sam vecinu vremena i uopce sam jednom bio zaljubljen u zivotu ni sad mi nije jasno kako mi se to desilo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 14 svi 2016, 22:02 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Šalim se ja malo sa Heerom, otkad su nam ugasili temu mi Jugosloveni ne možemo pošteno da se ispričamo*.
*od glagola pričati, ne od reči isprika.  oo yugoslaven moj! a sto mi temu zatvorise?  jesi pobornik aa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 15 svi 2016, 07:25 |
|
|
Dosadiste i Bogu više s tom Jugoslavijom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 15 svi 2016, 11:14 |
|
|
|
sto ba?? a valjalo je 50 godina!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 15 svi 2016, 13:25 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Heero je napisao/la: ma ja se necu zenit  nemogu zamislit cijeli zivot sa nekim bit a drustvo nepodnosim,mislim zazelim se i odem malo al mi brzo ljudi dosade ja sam vam samotnjak,volim bit sam vecinu vremena i uopce sam jednom bio zaljubljen u zivotu ni sad mi nije jasno kako mi se to desilo  Kolega Heero, dobro je sto svi nismo isti. Zanimljivije je kada nismo. Uglavnom, nadajmo se da nece biti potrebe za napustanjem doma. :)
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 15 svi 2016, 13:42 |
|
|
|
DA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 01:07 |
|
|
|
Prosto da aktualiziram temu... Možda bude sranja ubrzo, pa da se nađe kakva veza među forumašima za bežaniju. Možda da kakvu organizaciju osnujemo i vaspostavimo pacovske linije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 01:13 |
|
|
|
nek nam gazda reši štagod na južnoj hemisferi, lepa je klima dole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:27 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: nek nam gazda reši štagod na južnoj hemisferi, lepa je klima dole Bi li nas Imoćani puštali bez putovnica?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:31 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Tebi Tuto ne gine prisilna mobilizacija. Posle ćeš pričati da si bio dobrovoljac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:33 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Tebi Tuto ne gine prisilna mobilizacija. Posle ćeš pričati da si bio dobrovoljac. Kurac burazeru, ne će ga Tutan ni u čiju Armiju osim HVO. Jebeš mi sve ko ja ne bih pješke preko Dinare, pa makar pogino putem bježeć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:38 |
|
|
Što preko Dinare, dođi kod istočne braće. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:39 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Tuta u Bilecu.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:39 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Što preko Dinare, dođi kod istočne braće.  Probat ću preko Ravnog u Trebinje, pa se vidimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:42 |
|
|
|
Šta mislite bi li me puntar prepozno pa me otkuco na granici?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:47 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Tuta je napisao/la: Šta mislite bi li me puntar prepozno pa me otkuco na granici? Jedino ako ulazis na njemacko govorno podrucje, dakle Njemacka, Austrija i Svicarska.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 19 ruj 2016, 14:56 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Tuta je napisao/la: Šta mislite bi li me puntar prepozno pa me otkuco na granici? Jedino ako ulazis na njemacko govorno podrucje, dakle Njemacka, Austrija i Svicarska. Ja uvijek umislim da je on u Dalmaciji neđe...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|