|
|
Stranica: 15/22.
|
[ 547 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 15 ruj 2022, 17:48 |
|
|
Ah draži, je li ti draža lijeva ili desna noga? Praljak je na avataru jer je nepravedno osuđen, i nije htio prihvatiti političku presudu ni po koju cijenu. Praljak je svojim činom stao uz bok Nikoli Šubiću Zrinskom i ušao u hrvatsku mitologiju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 22 ruj 2022, 18:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: https://www.reddit.com/r/AMA/Ne ulazeći u glupost platforme Reddit, koncept je krenuo tamo i proširio se na forume. Svako pitanje će dobiti odgovor u skladu s mogućnostima. Ako tema dobro prođe, mogli bi probati i ostali, možda bude manje offtopic na ostalim temama. Ministre, zasto si prepotentan?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 23 ruj 2022, 16:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: https://www.reddit.com/r/AMA/Ne ulazeći u glupost platforme Reddit, koncept je krenuo tamo i proširio se na forume. Svako pitanje će dobiti odgovor u skladu s mogućnostima. Ako tema dobro prođe, mogli bi probati i ostali, možda bude manje offtopic na ostalim temama. Ministre, zasto si prepotentan? Da se ulovim na ovo tko som na durdubak? Neka osoba za koju pitaš ne uzima ništa pri srcu, ne odgovaram na forumu skoro nikome zbog nedostatka vremena i volje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 19:34 |
|
|
Kvako, zasto se ti mesas u moje sukobe sa izvesnim buzdovanima, uvek na strani buzdovana? I maksimalno ih tolerises, dok mene bas i ne. Ranije, elit a sada Tazevakat!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 19:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kvako, zasto se ti mesas u moje sukobe sa izvesnim buzdovanima, uvek na strani buzdovana? I maksimalno ih tolerises, dok mene bas i ne. Ranije, elit a sada Tazevakat! Elita sam banirao za stalno tako da nije baš istina to što govoriš.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 19:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kvako, zasto se ti mesas u moje sukobe sa izvesnim buzdovanima, uvek na strani buzdovana? I maksimalno ih tolerises, dok mene bas i ne. Ranije, elit a sada Tazevakat! Elita sam banirao za stalno tako da nije baš istina to što govoriš. Pa nisi ga banisao zbog mene, nego zato sto je pretio da ce vas sve polomiti...
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 19:58 |
|
|
Kaže se banovao a ne banisao. Odakle ti taj glagol?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 19:59 |
|
|
Kvačica je banisao Elita zbog mene. Šta se stidis Kvaki. Reci naglas.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 19:59 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Kaže se banovao a ne banisao. Odakle ti taj glagol? Od Inkvija.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 20:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 20:10 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kvačica je banisao Elita zbog mene. Šta se stidis Kvaki. Reci naglas. Svašta bi ti rekao, ali oženjen sam i ovo je javno mjesto.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 20:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kvačica je banisao Elita zbog mene. Šta se stidis Kvaki. Reci naglas. Svašta bi ti rekao, ali oženjen sam i ovo je javno mjesto. Kvaki, pa ti sve naopako radiš! Ne predstavljaju se ovdje među alfa mužjacima kao papučic, sramota brate. Reci oženjen sam, al' ko momak živim.. Ti bi rekao svašta?! Ne mogu to ni da zamislim!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 28 ruj 2022, 21:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svašta bi ti rekao, ali oženjen sam i ovo je javno mjesto. Kvaki, pa ti sve naopako radiš! Ne predstavljaju se ovdje među alfa mužjacima kao papučic, sramota brate. Reci oženjen sam, al' ko momak živim.. Ti bi rekao svašta?! Ne mogu to ni da zamislim!!!! Dobro, ali ne živim kao momak. Živim kao oženjen. Samo da nađem gdje su mi papuče.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 29 ruj 2022, 09:04 |
|
|
Možda sam već negdje pitao, ali zašto se ne pokuša napraviti integracija sa Tapatalk-om? To je daleko najpopularnija aplikacija za pristup forumu preko mobitela. Ili barem neka mobilna verzija stranice foruma, kao npr. klix forum?
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 ruj 2022, 05:55 |
|
|
Mislin da su rekli da nije cilj sta veci broj forumasa jer to smanjuje kvalitetu, cini forum nepreglednim i dovlaci ljude koji nisu nesto zainteresirani. Msn ako zele maksimalno otvorit forum, mogu omogucit 'gost komentare'.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 ruj 2022, 14:46 |
|
|
Novivakte, jesi li stogod lajao dok nisam bio tu?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 ruj 2022, 18:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Groot je napisao/la: Možda sam već negdje pitao, ali zašto se ne pokuša napraviti integracija sa Tapatalk-om? To je daleko najpopularnija aplikacija za pristup forumu preko mobitela. Ili barem neka mobilna verzija stranice foruma, kao npr. klix forum? Trud nije baš mali, a dobit mizerna. Preko pola aktivnih forumaša ne znaju koristiti ni razne tagove, a sad da oni skidaju tamo neke aplikacije na mobitelu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 03 lis 2022, 11:00 |
|
|
Doktore Mage, sta ti znace ta imena u potpis?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 19 lis 2022, 19:36 |
|
|
Pitanje za Roberta, Ministra, Kvaksona... ili nekog obicnog forumasa koji prati te stvari... Koji forumas ima najvise reinkarnacija, tj. koji se najvise puta klonirao? I ko je vodeci u svom narodu? Kod nas je izgleda Cicak, ne mogu da ga povatam vise... Kod muslimana se ranije pricalo da je vodeci nekakav Baron, mozda je jos uvek tu, ne znam. Kod Hrvata sam primetio da bobanovski opasno raste.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 24 lis 2022, 12:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pitanje za Roberta, Ministra, Kvaksona... ili nekog obicnog forumasa koji prati te stvari... Koji forumas ima najvise reinkarnacija, tj. koji se najvise puta klonirao? I ko je vodeci u svom narodu? Kod nas je izgleda Cicak, ne mogu da ga povatam vise... Kod muslimana se ranije pricalo da je vodeci nekakav Baron, mozda je jos uvek tu, ne znam. Kod Hrvata sam primetio da bobanovski opasno raste. Kod Hrvata ovaj lik: https://hercegbosna.org/forum/primjedbe/hu-iz-gorann-kardinal-pacijent-sa-500-profila-t13905.htmlZanimljivo da osim par ljudi, nitko ne zna ni tko je. Tako je kada se moderacija potrudi nekome totalno izbrisati trag.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 24 lis 2022, 12:45 |
|
|
..miiistre psovanje majke nije vise problem..”lex laganini”..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 24 lis 2022, 12:55 |
|
|
..znaci mogubpaovat majku onom malom debilcicu..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 lis 2022, 22:23 |
|
|
Imam pitanja za sve pametne forumase! A vama cu, Granicarko i Novovremenko, pitanja postaviti nekad drugi put, vazi? 1. Koji od pravoslavnih, a koji od katolickih naroda/drzava je Bosnjacima najblizi saveznik? 2. Koji od katolickih, a koji muslimanskih naroda/drzava je Srbima najblizi saveznik? 3. Koji od muslimanskih, a koji pravoslavnih naroda/drzava je Hrvatima najblizi saveznik?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 lis 2022, 22:30 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
aleksije radicevic je napisao/la: Imam pitanja za sve pametne forumase! A vama cu, Granicarko i Novovremenko, pitanja postaviti nekad drugi put, vazi? 1. Koji od pravoslavnih, a koji od katolickih naroda/drzava je Bosnjacima najblizi saveznik? 2. Koji od katolickih, a koji muslimanskih naroda/drzava je Srbima najblizi saveznik? 3. Koji od muslimanskih, a koji pravoslavnih naroda/drzava je Hrvatima najblizi saveznik? 1. Bugari od pravoslavnih jer su prvi priznali obnovljenu nezavisnost Bosne. Od katoličkih? Ne postoji. 2. Od katoličkih Španija (zbog kosova-katalonije/baskije). Od muslimanskih? Trenutni režim u Čečeniji. 3. Nemaju ih, iako gledaju kako rusiju privoliti ako ovi kojim slučajem dobiju rat u Ukrajini i postanu dominantan faktor u novom multipolarnom svijetskom poretku. Nemaju muslimanskih saveznika iako su od ovih dobijali oružje za svoju vojnu devetdesetih.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 lis 2022, 22:43 |
|
|
."..obnovljenu nezavisnost Bosne"
Dobar vic
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: kily i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|