|
|
Stranica: 17/22.
|
[ 547 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 20 lip 2023, 14:24 |
|
|
Pa šta ima veze ako nekoga ne zanimaju BH Hrvati. Ljudi pišu na različitim temama i svako otvara ono što ga interesira. Inizistranje na doprinosu o BH temama je nepotrebno jer forum ima širi informativni i edukativni karakter. Velebit je i meni pisao ružne riječi, ali to što mentalno nije dorastao meni ne znači da njegov doprinos nije bio značajan i velik. U današnje vrijeme blokade informacija takvi ljudi, koji donose cenzurirane informacije i cenzurirane studije su suho zlato za sva općilšta. Tako da apeliram da vratite Velebita. Sigurno nije napravio nešto što već sto puta nije urađeno, a preko čega se prelazilo.
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 20 lip 2023, 17:16 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2032 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ali čini mi se barem 80% ZG. To se dobro vidi kad se priča o socioekonomskoj situaciji u Hrvatskoj 
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 21 lip 2023, 10:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zaba1111 je napisao/la: Pa šta ima veze ako nekoga ne zanimaju BH Hrvati. Meni i još nekolicini ljudi smeta. Neka idu drugdje. zaba1111 je napisao/la: Ljudi pišu na različitim temama i svako otvara ono što ga interesira. Neka produže na forum.hr ili otvore vlastiti. zaba1111 je napisao/la: Inizistranje na doprinosu o BH temama je nepotrebno jer forum ima širi informativni i edukativni karakter. Nije forum informativnog i edukativnog karaktera, nego Forum Hrvata BiH sa ostalim forumuma "reda radi". zaba1111 je napisao/la: Velebit je i meni pisao ružne riječi, ali to što mentalno nije dorastao meni ne znači da njegov doprinos nije bio značajan i velik. U današnje vrijeme blokade informacija takvi ljudi, koji donose cenzurirane informacije i cenzurirane studije su suho zlato za sva općilšta. Tako da apeliram da vratite Velebita. Sigurno nije napravio nešto što već sto puta nije urađeno, a preko čega se prelazilo. Meni je OK lik, ali ne, ovo nije forum koji želi "misionare". U vlastitu kuću ne puštam Jehovine svjedoke, a ako mi neko dođe u goste, nećemo pričati samo o temama koje tu osobu zanimaju. Nije loš momak, ali opet, očito je netko napravio procjenu da nije dobro vidjeti određene stvari na ovome forumu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 21 lip 2023, 12:25 |
|
|
Svodiš bh Hrvate samo na politiku i lokalne teme, nema potrebe za tim. Govorim kroz svoje potrebe, a nema rezona da sam ja drugačiji od ostalih. Zašto da lutam po forum HR, niti mi se da niti imam vremena. Sve pametne ljude koji imaju nešto pametno reći o bilo kojoj temi ne treba tjerati sa foruma. Pametna i informativna riječ nikad nije zatrpavanje. Ako neke teme zatrpavaju preglednost lako se svedu na jednu. Recimo sve srpske teme mogu ići pod jednu temu pa nek pišu koliko god hoće. Koga ne zanima ionako ne otvara.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 26 lip 2023, 18:43 |
|
|
Zasto je Robertu smesno ono "Santa Barbara" da je cak i naslov teme promenio? U cemu je fora?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 26 lip 2023, 19:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26168 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zasto je Robertu smesno ono "Santa Barbara" da je cak i naslov teme promenio? U cemu je fora? Ne znaš što je to "Santa Barbara"?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 26 lip 2023, 20:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zasto je Robertu smesno ono "Santa Barbara" da je cak i naslov teme promenio? U cemu je fora? Ne znaš što je to "Santa Barbara"? Ne znam. Neka latino tv novela? Grad? Jahta? 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 26 lip 2023, 20:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26168 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne znaš što je to "Santa Barbara"?
Ne znam. Neka latino tv novela? Grad? Jahta?  Sapunica koja se prikazivala u Hrvatskoj za vrijeme rata. Imala ogroman broj epizoda. U hrvatskom slengu je to pojam koji označava trakavicu, beskonačnu sapunicu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegoac
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 06 srp 2023, 17:12 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 14:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Ministre, upravo sam čitao o onom ggoranu,kardinalu il kako se već zove. Možeš li mi reći nešto više o njemu, kakve je gadosti pisa, i ko je on zapravo?
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 07 srp 2023, 04:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 07 srp 2023, 05:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78477 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne znam. Neka latino tv novela? Grad? Jahta?  Sapunica koja se prikazivala u Hrvatskoj za vrijeme rata. Imala ogroman broj epizoda. U hrvatskom slengu je to pojam koji označava trakavicu, beskonačnu sapunicu. 2137 epizoda https://en.m.wikipedia.org/wiki/Santa_Barbara_(TV_series)
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 07 srp 2023, 06:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sapunica koja se prikazivala u Hrvatskoj za vrijeme rata. Imala ogroman broj epizoda. U hrvatskom slengu je to pojam koji označava trakavicu, beskonačnu sapunicu.
2137 epizoda https://en.m.wikipedia.org/wiki/Santa_Barbara_(TV_series)Beskonačna. Imali smo kao šalu tada, više bi volio da završi Santa Barbara nego rat. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dalate2020
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 07 srp 2023, 11:48 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Što si banirao desničare? Divizija je jedan od najjačih forumaša općenito, virus hr desnice ga je zarazio i stoga je često kao takav ne objektivan, ali svakako netko koga treba imati na forumu . Velebit je zaražen virusom rasizma, ali isto tako ga treba imati na forumu jer je donosio mnoštvo informacija i jedini je donosio različita studije i istraživanja. Moglo ga se upozoriti na pravila foruma i ostaviti. Sto, je li Velebit trajno izbacen ili?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 07 srp 2023, 12:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12583 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hercegoac je napisao/la: Ministre, upravo sam čitao o onom ggoranu,kardinalu il kako se već zove. Možeš li mi reći nešto više o njemu, kakve je gadosti pisa, i ko je on zapravo? Nemam ništa reći van ove teme. Okrenimo se budućnosti. https://hercegbosna.org/forum/primjedbe/hu-iz-gorann-kardinal-pacijent-sa-500-profila-t13905.htmlSOA zvonila na vrata, nije otvorio.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 07 srp 2023, 12:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12583 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
----
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegoac
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 01 kol 2023, 16:34 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 14:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Par pritanja za Lidera: Odakle si ako se smi znat? Predpostavljam da si negdi iz Z Hercegovine.
Kakvo je tvoje mišljenje o VP? Pročita sam da si bio skeptičan kad je tek došao.
Jesi li na neki način povezan sa Poskok infom?
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 01 kol 2023, 21:48 |
|
|
Lapuso, guzo debela, sta ti mislis o avnojevskim granicama?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 01 kol 2023, 22:54 |
|
|
O., Lapuso, oce li to? Mislim, dok nadjes na Gogelu sta su "avnojevske granice" i kako se ko odredjuje o njima, pa da formiras i ti neko misljenje! 
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 kol 2023, 01:12 |
|
|
Da li na forumu ima više Srbijanaca ili Muslimana (sveukupno, i Sarajka dijaspora i Bošnjo007 iz Brčkog)?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 kol 2023, 18:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso, guzo debela, sta ti mislis o avnojevskim granicama? Gdje zapelo??? Da nije opet kod Jajca? 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 kol 2023, 18:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: O., Lapuso, oce li to? Mislim, dok nadjes na Gogelu sta su "avnojevske granice" i kako se ko odredjuje o njima, pa da formiras i ti neko misljenje!  Ja sam se rodila i odrasla u komunizmu. Ti ćeš da me poducavas?! Ti koji zazivaš monarhiju. Zajebava te cijeli forum za to, a Ograničeni te dribla, olitiga pimpuje svakodnevno.. Trk sada na Google pa vidi šta znači ,,zazivaš,, i pimpuje nam dodji držati predavanje.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 kol 2023, 19:11 |
|
|
Lapuso, duso, zasto si takav konj? Pa znam da me Granicarko unistava svojom britkom mislju i znanjem, i da mi se ceo forum smeje zbog monarhije... Obavestavas me o necemu sto mi je vec poznato. A ono sto mi je nepoznato i sto sam te lepo pitao - preskaces: sta mislis o avnojevskim granicama? 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 kol 2023, 20:16 |
|
|
Ne mislim ništa. Prošlost. To je kao kada bih ja tebe pitala sta misliš kakav je sex u tridesetim? Prošlost. Bilo i biti više neće.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 kol 2023, 20:23 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Da li na forumu ima više Srbijanaca ili Muslimana (sveukupno, i Sarajka dijaspora i Bošnjo007 iz Brčkog)? Tu je negdje po broju članova ali Srbi više pišu, hiperaktivni su, i često se zakače između sebe pa mi čisto neugodno rastavljati i izmirivati četnike od partizana, Snsdovce od Sdsa, Vučićevce od oporbe itd itd, ne znam imaju li dva Srbina da su iz iste skupine. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 02 kol 2023, 20:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Da li na forumu ima više Srbijanaca ili Muslimana (sveukupno, i Sarajka dijaspora i Bošnjo007 iz Brčkog)? Tu je negdje po broju članova ali Srbi više pišu, hiperaktivni su, i često se zakače između sebe pa mi čisto neugodno rastavljati i izmirivati četnike od partizana, Snsdovce od Sdsa, Vučićevce od oporbe itd itd, ne znam imaju li dva Srbina da su iz iste skupine.  Kao sto rece moj dobri Zoran (rodjen na jucerasnji dan), iz perspektive puza, i kornjaca je hiperaktivna.   Stvarno Kvako, kako ste vi Hrvati tako lenji da komunicirate? Ne samo na forumu, nego i ovde uzivo. Ako naletimo na nekog Hrvata mi se raspricamo kao da nas je neko na struju prikljucio, dok njemu treba dva sata da se odledi? 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|