|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 22:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: Jel ti ikad tata rekao da si smješna?
nećemo o članovima obitelji.  evo i Krševan se složio sa mnom.  Vraćaj Gabriela,da pomete ovu fikciju:-)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 22:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Vraćaj Gabriela,da pomete ovu fikciju:-) que? :plavuša:
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 22:28 |
|
|
Tulkas je napisao/la: SDB je napisao/la: Utvaram si da biste, kao Srbin trebali promijeniti nick u Manwë, gospodine Carmello.  Zasto ne I samoga Iluvatara? http://www.youtube.com/watch?v=sUJDMaVDgtUOdmah mi je palo na pamet. Katastrofa kvaliteta ali svi znamo scenu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 01:59 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: :sega
Doc, kakav je to avatar? Uzmi snickers, nisi sav svoj. SarajkaDjevojka je napisao/la: A ja stvorila tako lijepu sliku o tebi.Plus taj avatar SarajkaDjevojka je napisao/la: Avatar je mrak ! In your face Jagnjeći! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 11:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ZGabriel je napisao/la: muški šovinizam na djelu.  Yavanna rules. Molim vas lijepo, nitko ne spomene najjačeg lika među Vala, Mandosa  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 11:32 |
|
|
doc je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: :sega
Doc, kakav je to avatar? Uzmi snickers, nisi sav svoj. SarajkaDjevojka je napisao/la: A ja stvorila tako lijepu sliku o tebi.Plus taj avatar SarajkaDjevojka je napisao/la: Avatar je mrak ! In your face Jagnjeći!  Nosi KuK brate, i ne vraćaj je... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 11:42 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: muški šovinizam na djelu.  Yavanna rules. Čudi me da ti, kao ženskoj osobi, najveći utisak nisu napravili Beren i Lutijena i njihova bezvremena ljubav. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 12:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: muški šovinizam na djelu.  Yavanna rules. Čudi me da ti, kao ženskoj osobi, najveći utisak nisu napravili Beren i Lutijena i njihova bezvremena ljubav.   drveće volim više od romantike.  naročito ove koja se proteže na par stotina godina (i približno toliko stranica  ).
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 12:54 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: muški šovinizam na djelu.  Yavanna rules. Molim vas lijepo, nitko ne spomene najjačeg lika među Vala, Mandosa  . Ja fakat neznam koga zovu kad treba lupat Morgotha 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 13:00 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Molim vas lijepo, nitko ne spomene najjačeg lika među Vala, Mandosa  . Ja fakat neznam koga zovu kad treba lupat Morgotha  A koga zovu kad treba prenijeti Illuvatarov sud svijeta  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 13:02 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nosi KuK brate, i ne vraćaj je...  Nema ustaše dok ga ne rodi majka muslimanka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 13:20 |
|
|
a ne biste li vas dvojica (a može i doc s vama) radili nešto pametno i korisno, a ne mlatili se i mlatili praznu slamu?  posadite drvo ili barem neki začin na prozorskoj dasci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 13:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22070 Lokacija: među zvijezdama
|
Toplo bi preporučila cijenjenom forumskom pučanstvu da o mojoj malenkosti ne raspravlja kao da nisam prisutna  Takodje ni skraćenice u pogrdnom obliku neću tolerirati.Da se razumijemo..:)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 13:23 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: a ne biste li vas dvojica (a može i doc s vama) radili nešto pametno i korisno, a ne mlatili se i mlatili praznu slamu?  posadite drvo ili barem neki začin na prozorskoj dasci.  Sadio sam dovoljno ovog ljeta, od vrta perunika redovnika u Zapadnoj Hercegovini do svoga vrta u Zadru. Au revoir sada imam posla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:16 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ja fakat neznam koga zovu kad treba lupat Morgotha  A koga zovu kad treba prenijeti Illuvatarov sud svijeta  ? Strebere 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:17 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ja fakat neznam koga zovu kad treba lupat Morgotha  A koga zovu kad treba prenijeti Illuvatarov sud svijeta  ? Strebere 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Toplo bi preporučila cijenjenom forumskom pučanstvu da o mojoj malenkosti ne raspravlja kao da nisam prisutna  Takodje ni skraćenice u pogrdnom obliku neću tolerirati.Da se razumijemo..:) Zanimljivije je ovako. Poslije se ti možeš žaliti i protestirati pa možda nečega i bude. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:25 |
|
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Toplo bi preporučila cijenjenom forumskom pučanstvu da o mojoj malenkosti ne raspravlja kao da nisam prisutna  Takodje ni skraćenice u pogrdnom obliku neću tolerirati.Da se razumijemo..:) Zanimljivije je ovako. Poslije se ti možeš žaliti i protestirati pa možda nečega i bude.  Nikad mi 100% patriotkinje nismo plakale nad nepravdom.Uvijek smo se hrabro hvatale u koštac  Nego, ti si mnogo nesHvaćen od zenskog roda na forumu ..Što je reć' to ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:35 |
|
|
|
Volim u kostac prvenstveno sa...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:36 |
|
|
Vjerojatno moja opičena narav. Ja žene branim kad me niti jedna ne može čut. U društvu svih ovih finih ostalih forumaša. A napad ih gdje me mogu čut. Kažem ti ja, valjda sam pao na glavu kao mali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:36 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Volim u kostac prvenstveno sa... Ti si zavodnik  Pazi potpisa !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:37 |
|
|
doc je napisao/la: Vjerojatno moja opičena narav. Ja žene branim kad me niti jedna ne može čut. U društvu svih ovih finih ostalih forumaša. A napad ih gdje me mogu čut. Kažem ti ja, valjda sam pao na glavu kao mali. Pravo si im iritantan  Valjda ja nisam tipično zensko, pa mene ne iritiraš.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 14:39 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ja fakat neznam koga zovu kad treba lupat Morgotha  A koga zovu kad treba prenijeti Illuvatarov sud svijeta  ? Ali je ipak ravnotežu na Ardu donio Tulkas  Ionako, Mandos nema neke moći nad ljudima, pa @Sarajka, previše obleke na nicku 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Vjerojatno moja opičena narav. Ja žene branim kad me niti jedna ne može čut. U društvu svih ovih finih ostalih forumaša. A napad ih gdje me mogu čut. Kažem ti ja, valjda sam pao na glavu kao mali. Pravo si im iritantan  Valjda ja nisam tipično zensko, pa mene ne iritiraš. Kome sam to iritantan? Eto onda onima bitnima nisam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:02 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Doživljavate li Agu kao ružnog tipa zbog Čengića? Zbog g. Agathonikosa, a prema pouzdanim podacima koje iznosim, mnoge dame i damice su propatile, mnoge i dalje pate, te se može zaključiti kako zaista izgleda g. Agathonikos. Ovom prilikom želim da Vas pozdravim, uvaženi g. Agathonikos i nasmešim se pod slatkim teretom vaše neodoljive muževnosti, lepote i šarma, a sve u nadi da će vaš čvrsti karakter i dalje odolevati vapajima ženskih srdaca . 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|