HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 stu 2025, 07:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema)
PostPostano: 25 kol 2013, 03:32 

Koliko avatari, nickovi i potpisi govore o nama? Jesu li to samo obične slike i natpisi ili zaista daju neku sliku o vlasniku?
Kad ih birate uzmete li prvo što vam padne na pamet ili ste izbirljivi?
Zamišljate li forumaše kao njihove avatare :zubati
Doživljavate li Agu kao ružnog tipa zbog Čengića?
Koliko godina docu u potpisu piše do godine?
Ima li razlike kad žena stavi seksi avatar i neki bezvezan? (moram priznati da sad stora stavi Drogu iz G.of.T opet bi mi bio odbojan).
Smatrate li da forumašice koje za avatar uzmu neku seksi djevojku nemaju ničim drugim privući pa u avatar polažu nadu?

Zašto ste odabrali upravo taj avatar? Nick? Potpis?
Je li vam na svakom forumu bio isti nick?

Čiji su vam najbolji, najgori itd...
Meni se sviđa avatar od Ministryja, onaj stari s likom koji drži dijete, teranova je imala legendaran - žena prekrštenih ruku s vrećom na glavi, trenutni duduov je očajan, a super su mi bili janjetovi (motivi janjadi :zubati ).
Od ludog BBC onaj prvi kad sam tek došla na forum bio je odličan, a ovi sad su mu grozni.
Bumbaru potpis idealno paše (sirovina).
Vladimirovi su nemaštoviti.

Netom prije nego što ću se ovdje registrovati pročitala sam knjigu Sjećanja jedne gejše, a glavni lik se zove Sayuri.
S obzirom da Sayuri u prevodu znači "mali ljiljan", vidjela sam ga kao idealan nick za ovaj forum :zubati
Na avataru je Lydia iz jednostavnog razloga što volim taj lik. Inače uzimam "ženske" avatare ali ipak izbjegavam one previše sexy...nekako mi to niđe veze, kao i nickovi tipa malena, slatkica, bebica.
Potpisi su mi nepotrebni na forumima i najrađe bih ih ukinula, posebno one ogromne i vrišteće.
Ovdje dugo nisam imala nikakav, a trenutni sam stavila u jednom trenutku frustracije na drugom forumu, pa sam ga i ovdje prenijela (ujedno to je rečenica iz Balkanskog špijuna).

Eto.

Vrh

Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema)
PostPostano: 25 kol 2013, 03:50 

Vratio sam dijete na par dana. Slika je iz članka (zajebantskog) i liku koji je posudio dijete od svojih prijatelja kako bi putem djeteta bario ženske. Coca-Cola iz Sarajeva 1984. je podsjetnik na vremena kada nam je većini bilo ljepše (ne samo zbog djetinjstva). Treći avatar (dijete na biciklu) sam ja.

Ministry of Sound - omiljena glazbena producenska kuća. Potpis je zajebancija (mada je doslovno prenesen citat) koju sam pokupio od bumbara.

Najbolji avatari: MRSHO je imao neki sa (skoro) praznom čašom pive i čini mi se likom koji je pijan ko letva (valjda on), tu je i legendarni Čenga, Lebowski je imao dobar, neko rusko dijete u partizanskoj odori koje salutira vojnicima. Dobar i ovaj najnoviji dudukom sa ljepoticom i natpisom na njenoj majici, koji neću prenositi. Super je bila i crnkinja na avataru Dragičke.

BTW: Ne znam zašto ostali forumi ograničavaju ljude na male jedva 50px x 50px avatare, niti zauzimaju previše prostora, niti toliko usporavaju učitavanje stranice.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 04:02 

Jest, taj stari od Mrshe je bio baš dobar, a s obzirom da s njim ne pričam pitaću tebe ko je (pobogu) na njegovom sadašnjem avataru????
Leb je isto imao finih avatara.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 04:05 

To na njegovom avataru je Sabina Ćudić iz Naše Stranke (Novo Sarajevo), a izabrao je baš sliku na kojoj je ružno ispala, kako bi se rugao Šeherzadi (a moguće i meni, jer sam veliki ljubitelj njenog lika i dela)!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 04:14 

A znam jednom ste raspravljali o njoj na nekoj temi.
Baš taj Mrsho nije nikakav džentlmen.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 04:19 

A eto, zezali smo se tada da po obrazovno-političkom pofilu postoji dobra šansa da je Šeha zapravo ta Sabina, pa mi se moji rugali jer sam kao eto bio lud za Šehom. MRSHO nekad krkanski nekad đentlemenski, valjda neka taktika tipa toplo-hladno, neke zavodničke fore, štajaznam.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 08:10 

Ja inače volim narodna stara imena , i to ona iz srednjeg veka i narodnih epskih pesama.

Tako postoji junački lik iz srpske mitologije koji se zove "Srđa Zlopogleđa" , a njegovo poprsje tj.bistu je uradio Ivan Meštrović , i eto ga na mom avataru.
Što se tiče potpisa , to je stara izreka sa ovih prostora , mislim da govori sama za sebe.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 08:30 

Sayuri je napisao/la:

:D

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 08:41 

Pače, gospodina Muhameda sam odabrao za avatar jer je čovjek jednostavno faca.
Potpis je tu da bih ukazao na svoju ljubav prema mojoj državi Bosni i Hercegovini. Volio bih da je mnogo manji i diskretniji ali sa smanjivanjem gubi rezoluciju i postaje mutan.

Na potpise ne obraćam pažnju a najbolji avatar je bivši avatar gospođice Teranove, sa ženom s prekrštenim rukama i vrećom na glavi. Djelovao je kul, baš kao i gospođica Teranova što je.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 09:08 

Trebala bi jedna posebna tema- "Groblje naših avatara" Gdje bi stavljali sve one avatare koji su naši forumaši koristili. Možda bi to dalo zanimljivu sliku o nekom pojedincima koji su imali niz avatara.
Ja osobno nikada nisam razumio 2 vrste ljudi - 1. Oni koji uopće nemaju avatar (mislim da je npr @Lider30 dugo bio bezavatarac), jer forumaš bez aje kao čovjek bez lica, neprepoznatljiv, mislim da to čak nije u redu spram ostalih forumaša.
i 2. oni koji svako malo mijenjaju avatare... to mi se pak čini nezrelo.

Ja sam recimo uzeo prvi avatar na koji sam naišao koji je po dimenzijama odgovarao ovome forumu a neki zbog toga misle da sam neki štovatelj Elvisa. :) Da je prvi bio Charlie Chaplin stavio bih njega.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 09:38 

Ja sam avatar poslijednji odabrala da pokazem psihičko zdravlje bošnjačkog naroda, odmah nakon priče kako će Moni sa Kusturicom snimati film.Bila mi je ogavna hajka srpskih forumaša na Andju zbog fima " u zemlji krvi i meda "O medijima i portalima da ne govorim.
Inače uvijek biram crnokose zene za avatar.
Drago mi je što je rijetkost pronaći na netu bolesničke komentare bošnjačkog naroda naspram lika i djela Moni, koja je slovila za jednu od najljepših svjetskih glumica.
Komentari o Andji samo na ovom forumu prelaze sve psihičke dijagnoze, pa bi pojedinci trebali da se zapitaju da li su normalni.
Zato je Moni tu.Da pokaze različitost, prihvatanje i normalan pristup :D

A potpis je opće poznat :)

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 10:29 

joe enter je napisao/la:
Tako postoji junački lik iz srpske mitologije koji se zove "Srđa Zlopogleđa" , a njegovo poprsje tj.bistu je uradio Ivan Meštrović , i eto ga na mom avataru.

Trebao si i taj nick staviti :zubati

Bobovac je napisao/la:

Ja sam recimo uzeo prvi avatar na koji sam naišao koji je po dimenzijama odgovarao ovome forumu a neki zbog toga misle da sam neki štovatelj Elvisa. :) Da je prvi bio Charlie Chaplin stavio bih njega.

Ma sigurno.

Zanima me ko je Graničar Jozo i ko je na avataru. Dobri su i nick i avatar.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 10:37 

Bobovac je napisao/la:
Ja osobno nikada nisam razumio 2 vrste ljudi - 1. Oni koji uopće nemaju avatar jer forumaš bez aje kao čovjek bez lica, neprepoznatljiv, mislim da to čak nije u redu spram ostalih forumaša.
.

Bobovac, nabavi đozluke :D

Uh, kad bi počeli što sve nije u redu. :smajl015

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 10:48 

Ministry of Sound je napisao/la:

Najbolji avatari: MRSHO je imao neki sa (skoro) praznom čašom pive i čini mi se likom koji je pijan ko letva (valjda on)

:palacgore1 Samo što nije u pitanju piva već žestica.

Ovu ću priliku također iskoristiti kako bih pozdravio Sabinicu i sve njeje obožavatelje, u prvom redu tebe Ministre. :001_smile

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 10:55 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja sam avatar poslijednji odabrala da pokazem psihičko zdravlje bošnjačkog naroda, odmah nakon priče kako će Moni sa Kusturicom snimati film.Bila mi je ogavna hajka srpskih forumaša na Andju zbog fima " u zemlji krvi i meda "O medijima i portalima da ne govorim.
Drago mi je što je rijetkost pronaći na netu bolesničke komentare bošnjačkog naroda naspram lika i djela Moni, koja je slovila za jednu od najljepših svjetskih glumica.
Komentari o Andji samo na ovom forumu prelaze sve psihičke dijagnoze, pa bi pojedinci trebali da se zapitaju da li su normalni.

Na stranu razlozi avatar ti je odličan :D

Od drugih avatara sviđa mi se docov jer podsjeća na jedno lijepo povijesno razdoblje, tulkasov sonny je ipak legenda, Robbijev lav i drug Stevo Krajačić :zubati .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 10:57 

MRSHO je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:

Najbolji avatari: MRSHO je imao neki sa (skoro) praznom čašom pive i čini mi se likom koji je pijan ko letva (valjda on)

Ovu ću priliku također iskoristiti kako bih pozdravio Sabinicu i sve njeje obožavatelje, u prvom redu tebe Ministre. :001_smile

Na koliko bila ljubomorna.Sabina ima ljepših slika.Definitivno

@Zadar, hvala :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 11:06 

MRSHO je napisao/la:

Na koliko bila ljubomorna.Sabina ima ljepših slika.Definitivno

Ima onih uštimanih i uglancanih. Ova na mojoj slici je prikazuje u prirodnom ruhu :zubati

E da, ako netko ne zna o kojem je avataru Ministar pričao, ovo je taj moj nekadašnji:

slika :001_smile

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 11:08 

Najbolji :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 12:28 

Zadar1993 je napisao/la:

Na stranu razlozi avatar ti je odličan :D

Od drugih avatara sviđa mi se docov jer podsjeća na jedno lijepo povijesno razdoblje, tulkasov sonny je ipak legenda, Robbijev lav i drug Stevo Krajačić :zubati .

Tek sad sam skontala u vezi avatara.Aludiraš na onu sliku sa vikendice sigurno, gdje me rodjaka slikala tek probudjenu u sličnom nekom polozaju :D
A oči mi gledaju bog zna gdje.Završila je na FB.
Komentari su :))))
To je bilo dubokoumno no poooookvarenoooo !Priznaj !
Misliš Moni je sexy a ja apsolutna suprotnost !

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 13:01 

Sayuri je napisao/la:
Koliko avatari, nickovi i potpisi govore o nama? Jesu li to samo obične slike i natpisi ili zaista daju neku sliku o vlasniku?
Kad ih birate uzmete li prvo što vam padne na pamet ili ste izbirljivi?
Zamišljate li forumaše kao njihove avatare :zubati
Koliko godina docu u potpisu piše do godine?
Ima li razlike kad žena stavi seksi avatar i neki bezvezan? (moram priznati da sad stora stavi Drogu iz G.of.T opet bi mi bio odbojan).
Smatrate li da forumašice koje za avatar uzmu neku seksi djevojku nemaju ničim drugim privući pa u avatar polažu nadu?

Zašto ste odabrali upravo taj avatar? Nick? Potpis?
Je li vam na svakom forumu bio isti nick?

Čiji su vam najbolji, najgori itd...
Meni se sviđa avatar od Ministryja, onaj stari s likom koji drži dijete, teranova je imala legendaran - žena prekrštenih ruku s vrećom na glavi, trenutni duduov je očajan, a super su mi bili janjetovi (motivi janjadi :zubati ).
Od ludog BBC onaj prvi kad sam tek došla na forum bio je odličan, a ovi sad su mu grozni.
Bumbaru potpis idealno paše (sirovina).
Vladimirovi su nemaštoviti.

Netom prije nego što ću se ovdje registrovati pročitala sam knjigu Sjećanja jedne gejše, a glavni lik se zove Sayuri.
S obzirom da Sayuri u prevodu znači "mali ljiljan", vidjela sam ga kao idealan nick za ovaj forum :zubati
Na avataru je Lydia iz jednostavnog razloga što volim taj lik. Inače uzimam "ženske" avatare ali ipak izbjegavam one previše sexy...nekako mi to niđe veze, kao i nickovi tipa malena, slatkica, bebica.
Potpisi su mi nepotrebni na forumima i najrađe bih ih ukinula, posebno one ogromne i vrišteće.
Ovdje dugo nisam imala nikakav, a trenutni sam stavila u jednom trenutku frustracije na drugom forumu, pa sam ga i ovdje prenijela (ujedno to je rečenica iz Balkanskog špijuna).

Eto.

Sve je to relativno.
Forumašice koje stave seksi avatar u najvećem broju slučajeva imaju neki kompleks, osim ogromne količine neznanja, najčešće se radi i o nekim velikim fizičkim nedostacima, a bogme ima slučajeva i gdje se uopšte ne radi o forumašicama, već latentno izopačenim pripadnicima muške populacije koji se traže.

Što se tiče ko je kome odbojan, vi ste meni baš dragi, surovo etični i još više radikalni,al Bože moj.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 15:56 

Moj nick možda nekome zvuči opasno ,ali sadržaj nije doslovni prijevod (ubojica) nego nadimak.
A znam da nije gramatički ispravno,već je killer bilo zauzeto u trenutku moje registracije ,a nisam htio nešto drugo smišljati tada.Sad možda i bih.
Avatare ne mijenjam često,a stavljam ovisno o trenutnom raspoloženju.Jedino je veličina avatara koji se može staviti dosta mala ,pa rijetko mogu naći da odgovara veličinom.Ako bi se mogli stavljati malo veći,bilo bi još bolje.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 16:07 

Za potpis.

Privitak/ci:
junitarnilist.jpg
junitarnilist.jpg [ 14.52 KiB | Pogledano 4797 put/a. ]
Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 16:12 

Od malena volim borilačke vještine,onda sam upoznao ninjutsu i povijesne okolnosti u kojima je nastao,način života...Tako je shinobi ratnik-seljak ostao u mom srcu:)A i na avataru.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 16:36 

@Sarajka
Nisam se referirao na to stvarno. Mada shvacam da bi mogla nakon duljeg razmisljanja povuci poveznicu .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2013, 16:40 

Zadar1993 je napisao/la:
@Sarajka
Nisam se referirao na to stvarno. Mada shvacam da bi mogla nakon duljeg razmisljanja povuci poveznicu .

:D

Definitivno.
A što ću kad nisam pozerka poput tebe :nanana
Ja se spontano slikam.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: