|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 121 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64489 Lokacija: DAZP HQ
|
imao sam priliku jedno ljeto, ali izabrah Srpče te godine. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: mene zanima kakav je vau efekt kad se ćafir po prvi puta skine pred muslimankom. mislim da ću se oprobat jednom.  Nema puno u tom smislu, bitna je oklagija ko oklagija. Al jedna mi je prijateljica pricala, kako je njena neka jednom njoj pricala da je zeljela probati neobrezanog, cisto da vidi kakav je...  Koko joj se svidio to ne znam. To je istina. Vidis ti nemorala ovdje, strasno. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:47 |
|
|
Aztec je napisao/la: dudu je napisao/la: mene zanima kakav je vau efekt kad se ćafir po prvi puta skine pred muslimankom. mislim da ću se oprobat jednom.  Nema puno u tom smislu, bitna je oklagija ko oklagija. Al jedna mi je prijateljica pricala, kako je njena neka jednom njoj pricala da je zeljela probati neobrezanog, cisto da vidi kakav je...  Koko joj se svidio to ne znam. To je istina. Vidis ti nemorala ovdje, strasno.  Aha, rekla kazala. Smijesni ste mi vi samoproklamirani nadjebaci. Tako je i meni jedna prijateljica pricala, kako je njena neka jednom njoj pricala da je zeljela probati obrezanog, cisto da vidi kakav je. A ja, dobar prijatelj kao sto jesam, odmah sam se bacio na zadatak. Koliko znam, a znam, jako joj se svidio.
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vi Bošnjaci ne bi trebali kukati. Imate veći.....mislim BiH entitet. Ako Hrvate otjerate i povećate ga sa vaših 25%. Dobro su vas osunetili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64489 Lokacija: DAZP HQ
|
pazi ti ovog Melchera, on bi stavio embargo na muslimanke koda su sve osobno njegove. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:52 |
|
|
Kum Svalina je napisao/la: Aztec je napisao/la: Nema puno u tom smislu, bitna je oklagija ko oklagija. Al jedna mi je prijateljica pricala, kako je njena neka jednom njoj pricala da je zeljela probati neobrezanog, cisto da vidi kakav je...  Koko joj se svidio to ne znam. To je istina. Vidis ti nemorala ovdje, strasno.  Aha, rekla kazala. Smijesni ste mi vi samoproklamirani nadjebaci. Tako je i meni jedna prijateljica pricala, kako je njena neka jednom njoj pricala da je zeljela probati obrezanog, cisto da vidi kakav je. A ja, dobar prijatelj kao sto jesam, odmah sam se bacio na zadatak. Koliko znam, a znam, jako joj se svidio. A neka si. Meni je ovo pricala osoba kojoj vjerujem. No stvarno ne znam u kakvom ti to svijetu zivis. To da je neka probala obrezanka, je, znam ih ja, al brate moj, ja se brinem da ove tvoje probaju i ne podrzanka. Mislim stvarno, pa kad su pijane, napusene ti mislis da ih to previse zanima. Stari, mene neke nisu pitale ni kako se zovem. Ja volim te ne moralne, a ti uzivaj u svojoj hanumi s satorom. Jesi li ti, ili nisi mene iskreno uopce ne zanima. Ja samo znam da ja burgijam. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:54 |
|
|
dudu je napisao/la: pazi ti ovog Melchera, on bi stavio embargo na muslimanke koda su sve osobno njegove.  A to je taj... A nikad mi nije ni djelovao bistro...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:54 |
|
|
|
Kakvi ste vi hebaci. Pa istinski hebaci se ne hvalisu okolo. Valjda toliko znate.
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 22:56 |
|
|
Kum Svalina je napisao/la: Kakvi ste vi hebaci. Pa istinski hebaci se ne hvalisu okolo. Valjda toliko znate. Pa ko se ovdje hvali, ja osobno a nisam rekao dok se ti nisi oglasio s svojim "moralom"  . Ljudi se samo cude tebi kako si zatucan.  Cundarko k'o cundarko, ha ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 23:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25459 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Tko će mi objasniti zašto je Kum Svalina/Melcher tako osobno shvatio što se Aztec malo "druži" s Muslimankom? Racionalno objašnjenje?
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 13 svi 2013, 23:02 |
|
|
lider30 je napisao/la: Tko će mi objasniti zašto je Kum Svalina/Melcher tako osobno shvatio što se Aztec malo "druži" s Muslimankom? Racionalno objašnjenje? Islam.Nema tu velike filozofije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 14 svi 2013, 07:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Nemoj se ti @Melcher toliko sikirati, skoro svak od nas je imao po neku muslimanku, a neki i više od toga. Tako ti je to. A ti slobodno okreni Srpkinja i Hrvatica koliko god hoćeš, meni svejedno.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 14 svi 2013, 08:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
Juka je definitivno u pravu  Najgoropadniji na ovoj temi koja se tiče Aztec-ovog ljubavnog zivota su Melcher i BBC.Da mi je tko rekao da će njih dvojca se nekad ujediti u razmišljanju ne bih vjerovala  Sad ne znam što je BBC goropadan ovako i sam se prodao u Zegej Perecijanki.To je ipak gore nego ova " Aztec- ova izdaja " 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 14 svi 2013, 10:07 |
|
|
|
Koga Aztec jebe me ne zanima. Ako je posustao na putu Herceg-Bosne me zanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 14 svi 2013, 10:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne ljutite Emticu, možda se osveti i djeluje duboko na neprijateljskoj prednjici. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 14 svi 2013, 11:14 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nemoj se ti @Melcher toliko sikirati, skoro svak od nas je imao po neku muslimanku, a neki i više od toga. Tako ti je to. A ti slobodno okreni Srpkinja i Hrvatica koliko god hoćeš, meni svejedno. Ovo je ujedno poruka i tebi i onoj djevojci, ja nisam Melcher nego Kum Svalina, pravni naslijednik rahmetli Kovacha. Jednom za svagda da razjasnimo neke stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 14 svi 2013, 11:33 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne ljutite Emticu, možda se osveti i djeluje duboko na neprijateljskoj prednjici.  Junuze, fenomen je neobjašnjive prirode da ti pak nisi djelovao duboko u neprijateljskoj zadnjici ( pozadini ).Nekako si mi po mentalnom sklopu i prirodno bio predodredjeniji za tu zadaću od bilo koga drugog.Za kaj te premjestiše u ZG ? I te vaše tajne sluzbe povlače nesmotrene poteze, a takodje i neobjašnjive.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 30 srp 2016, 14:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Jarane, jesi li živ?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 30 srp 2016, 15:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8491 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
on pogođen nije,ni umro ni pao... prošli put kad smo malo tipkali,bio je živ... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 21:17 |
|
|
eselam alejkum braco. Sad se zovem Hamza. Ebote, tri godine plus proslo od otvaranja ove teme... WOW sto vrijeme pici. P.S. Jeste vidili Zoke druga sto ga šica. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 21:20 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8491 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
a jeste navalili danas najprije @tuta,sad ti... tko je sljedeći/a? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 21:24 |
|
|
Mora da je nesto u zraku. Zbari li ti sta tamo na onom forumu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 21:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jarane, jesi li živ? Ja pomalo dejstvujem na Klitorisu, portalu. Undercover sam pa ne smijem vise, posto znam da jarani i ovdje prate. Selam baraco!  Sta cu, tamo se svadjam sa svima i podjebajem pa mi bas merak. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 21:29 |
|
|
Aztec je napisao/la: Mora da je nesto u zraku. Zbari li ti sta tamo na onom forumu?  kojem bola onom forumu? za mene ne postoji forum osim ovoga... bem te blesava ,zar nisi čuo za pm ili pp...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 21:50 |
|
|
pa zar je tako to bitno? Hoces da pobrisemo postove?  Mozda sam te ja zamjenio s nekim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|