|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 121 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 22:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27474 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
@Aztec, karaš li šta?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 25 kol 2016, 22:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24664 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Samo ti dejstvuj momče. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 26 kol 2016, 01:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Bobovac je napisao/la: @Aztec, karaš li šta? pa, pomalo ja, pomalo mene (malo vise mene nego sto ja doduse).
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 26 kol 2016, 01:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
lider30 je napisao/la: Samo ti dejstvuj momče.  Dabome. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 26 kol 2016, 09:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kiler je napisao/la: Aztec je napisao/la: Mora da je nesto u zraku. Zbari li ti sta tamo na onom forumu?  kojem bola onom forumu? za mene ne postoji forum osim ovoga... bem te blesava ,zar nisi čuo za pm ili pp...Ne morate se kriti. Sve dok je HB vaš lokalni birc, ne zamjeram izlete u neki malo skupocjeniji restoran ili čak kupleraj. Samo bez reklama ili ovdje jadikovanja zbog događaja na drugim mjestima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 15 sij 2021, 17:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zna li iko gdje mi je bivši komšija, nagovijestio je da se seli u ZG? Poperecio se i pljuje nas po Indexu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 15 sij 2021, 18:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jel ga Junuz posvojio zbog hrvatskog državljanstva ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 15 sij 2021, 20:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zna li iko gdje mi je bivši komšija, nagovijestio je da se seli u ZG? Poperecio se i pljuje nas po Indexu? Kad sam danas vidio njegov stari avatar na forumu odmah sam ga se sjetio. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 22 kol 2021, 14:48 |
|
|
Gdje si jebote? Taman dogovaramo susret samo nas Sarajlija (burence domaćin(ica)), a nigdje tebe.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 22 kol 2021, 22:00 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7942 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nije aztec pao, samo je morao skočiti dolje nastavit će točno tamo gdje je srao izronit će aztec za one što ga voleee.... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 23 kol 2021, 21:57 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6891 Lokacija: Izvan sebe
|
Stvarno nema Azteca vec godinama.Da ga nije SOA likvidirala ili je zaglavio u nekom tajnom zatvoru. Treba pokrenuti akciju za spasavanje Azteca. Pa on je Sarajlija, trebalo bi to ipak nesto da znaci.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 23 kol 2021, 22:01 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6891 Lokacija: Izvan sebe
|
Ova situacija sa Aztecom mi se nimalo ne dopada. Ima li neka statistika koliko je dobrih i hrabrih forumasa nestalo. Mozda bi serlok holms moga naci neku musrtu, pa da se samoodbranimo.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 23 kol 2021, 22:03 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Ova situacija sa Aztecom mi se nimalo ne dopada. Ima li neka statistika koliko je dobrih i hrabrih forumasa nestalo. Mozda bi serlok holms moga naci neku musrtu, pa da se samoodbranimo. Bio je prije mozda godinu ipo javio se mislim tu na forumu, neka me ispravi neko, mozda za izbore.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 23 kol 2021, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62653 Lokacija: DAZP HQ
|
Kratko se javio da je deep under cover.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 23 kol 2021, 22:34 |
|
|
tako je, nije prije godinu ipo, već malo manje od tri godine, za predzadnje izbore post1138732.html?hilit=aztec#p1138732
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 23 kol 2021, 23:26 |
|
|
Bio je zadnji put prijavljen u veljači ove godine. @Aztec, javi se kad opet dođeš. Vidiš da se svi brinemo za tebe. Samo da znamo da si OK. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 26 ruj 2021, 09:35 |
|
|
Živ je daidža naš! Samo mu nisam upratio FB profil, jel se konačno uklopio u okolinu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 15 pro 2021, 01:38 |
|
|
ON se večeras prikazao na forumu.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 15 pro 2021, 01:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84133 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kratkotrajno ukazanje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 15 pro 2021, 01:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Aztec - pao dok je dejstvovao duboko u neprijateljskoj pozadini Postano: 15 pro 2021, 09:22 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7942 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
teranova je napisao/la: On se beše oženio u Sa? Ministar je napisao da je otišao u ZG i da se pozagrepčanio: fuj nacijonalizam,navodno grli drveća sa zelenima,glasovao za Tomaševića i ekipu,etc,etc. Ono msm...standard, čim prođeš Lučko prema sjeveru... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|