|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 53 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 12:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ne znam zašto bi neki Bošnjak ili Srbin bili banirani zato što su to što jesu. Nema tu neke skrivene igre. Ne vrijeđaj, poživit ćeš dugo, vrijeđaj - nećeš. Što ti preporučam Č.B. - smanji malo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 12:17 |
|
|
|
Da se vratimo na temu. Lik je brojao birače po glasačkim mjestima, razvrstavao. Za takvo što stvarno treba volja, da ne kažem ludost,
I dalje ga nema.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:11 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne znam zašto bi neki Bošnjak ili Srbin bili banirani zato što su to što jesu. Nema tu neke skrivene igre. Ne vrijeđaj, poživit ćeš dugo, vrijeđaj - nećeš. Što ti preporučam Č.B. - smanji malo. Nije valjda. Ti nas nauči o veliki vodjo kako ćemo se ponašati. Sad ću ti ja navesti primjer tvog licemjerja. Realka... Dakle ja sa tom curom nisam bila ok. Ne zato što nismo mozda mogle pronaći zajednički jezik već zato što se ona osjećala pozvanom braniti ljude koji to mozda i nisu zasluzivali. Uglavnom naši medjusobni konflikti su većinom bili radi drugih. Uglavnom, ti si nju primitivno izvrijedjao bez poslijedica, pa ako ja stajem u odbranu Srpkinje, dobro znaš koliko je tvoja teorija tačna. Znači pitanje je koliko si podoban Hrvat. Recimo Bozo, Vipera isl su nepodobni ali ti ( iz bog zna kojih razloga jesi) pa ti je tolerirano bilo i kao muškarcu vrijedjati curu. Nisi ni opomenut. Uglavnom pravilo bi bilo Podobni i nepodobni. Kako Hrvati tako i ostali. Jer i meni se samoj toleriše i toleriralo se. Mada ono što su meni bezčunaši pisali nema ni u hororima.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
U pravu si Emt, Junuza moramo urazumiti. Počeo je pričati o raspadu BiH.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Junuz je dobar, kada krene, jedini je spreman skinuti rukavice i uključiti jalijaški mod.
No, da se vratimo Poštaru - zar ne bi trebali provjeriti je li aktivan na svom forumu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vidim da je na njegovom forumu admin postavljao nove knjige u subotu i nedjelju, pa ti ipak propade teorija.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:36 |
|
|
|
Poštar nije sposoban dvi kokoši u kokošinjac utjerati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz je dobar, kada krene, jedini je spreman skinuti rukavice i uključiti jalijaški mod.
No, da se vratimo Poštaru - zar ne bi trebali provjeriti je li aktivan na svom forumu? Da ti ja prevedem to na bosanski? Tebi ustvari treba zivo meso koje će stojati ispred tebe pred topovskom paljbom? Tebi treba neko ko će se za tebe obračunavati a da ti ne silaziš iz svoje uzvišenosti i kulture? Pa imaš Robija Nije dovoljan? Razočarana sam duboko. Ne kaze se dzaba da ti ljudi sa 20 izgledaju u ruzicaštom svjetlu, a sa 25 u svilu. Sa 35 već crni tonovi. Uzivaj Miniću!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:52 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:56 |
|
|
Emt the Udav 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:57 |
|
|
|
Pogodila je ova burek revolucija, nije nikad ovakva bila. 20 godina ubleha o rušenju RS uzme svoj danak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 13:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Emt the Udav  Nikada ne bih digao ruku na ženu, ali pažljivo saslušaj što James Bond ima za reći:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 14:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Emt the Udav  Nikada ne bih digao ruku na ženu, ali pažljivo saslušaj što James Bond ima za reći: Mogao bi jedino znaš što Ministre? Onu vašu mušku uzrečicu primijeniti na zenu! Dakle : O L I Z A T I. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 14:44 |
|
|
Znam ja što je Emt naljutilo. Doc kao sivonja upao nije čitao komentare pa ponovio sve vijesti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 20:56 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 21:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27721 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
@Sarajka , jesi bila jučer na prosvjedima u Beču??  U Beču održan protest u znak solidarnosti sa demonstrantima u BiH Inicijativa je naišla na dobar odziv stanovništva Beča i medija, te okupila brojne građane Bosne i Hercegovine i Austrije. Oko 150 građana podržalo je trenutačne proteste, zahtjeve, i nastojanja građana Bosne i Hercegovine u cilju promjene društvene i životne sredine i povećanja kvaliteta životnog standarda. Skupu su se obratili organizatori Fahra Salihović, ujedno i predsjednica udruženja "Srebrenica-Wien Plattform Bosnien-Österreich" i Dženita Memić, ispred članova grupe "Solidarnost sa bosanskim proljećem, te Kemal Smajić ispred organizacije "Futurebag". http://www.mojevijesti.ba/novost/183063 ... tima-u-BiH
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 22:33 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Kakav poštar, taj ovce nemože pretjerat preko livade, a kamoli dizat "ustanak".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 22:39 |
|
|
Naravno da jesam bila na protestima  Nije moje domoljublje mačiji kašalj.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 22:46 |
|
|
|
Kako možeš voljeti 49% srpskog teritorija. To mi nije jasno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 22:47 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naravno da jesam bila na protestima  Nije moje domoljublje mačiji kašalj. Jel bilo "allahu ekber"?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 22:50 |
|
|
Nijedno nalikžensko nije bilo. Vide se fotke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 23:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27721 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Za našega Poštara!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 23:48 |
|
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Naravno da jesam bila na protestima  Nije moje domoljublje mačiji kašalj. Jel bilo "allahu ekber"? Samo jedna si jedina! @ Juka, zar sam ikad 100% tvrdila/o da sam zensko?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 23:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naravno da jesam bila na protestima  Nije moje domoljublje mačiji kašalj. Svakako da nije. Još jedan čin tvog domoljublja je držati kao lokaciju Seher Sarajevo kad si u Beč Wienu. Respect. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjo the Poštar Postano: 12 vel 2014, 23:57 |
|
|
Pa, sad znamo da sigurno nisi nalikzensko. Ima na fotkama par mladjih ali je vjerojatno i Vjetrovka bolji komad od njih. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|