Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Već su neki pitali kako ga nema. I ja sam primjetio. Uglavnom, lik je lud 100 gradi, na trenutke zanimljiv i čak dobar sugovornik. Neobrazovan nažalost pa ima manjkave demografske analize, u kojima vuče za Bošnje. Mrzi Jacka. Pozitivno je što mi se čini da ne mrzi Hrvate, dapače.
Znamo da je radio u pošti. I da je iz Tuzle. Danas sam se zezao da je on Aldin. Onaj što je fol pokrenuo...
I sad, čitam na Klitorixu za ovog Aldina:
Citat:
Lik je lijeceni narkoman, radio je u posti gdje su ga se ljudi jedva rijesili zbog njegove ovisnosti!
Doduše, naš Bošnjo bi im odmah ponudio kantonalno uređenje kao u Švici...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17598 Lokacija: Drina je na granici!
Je li poštar oženjen?
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
@Say Odvjetnik mu je Mirnes Ajanović. Tako da sumnjam da je Fahrin. Čini mi se da je spominjao BOSS u pozitivnom svjetlu. I ja sam kao i svi preskakao njegove postove. Čini se da je BOSS u ovim neredima sa Fahrom zajedno pa možda otud da je Fahrin.
@MiB Čini mi se da jest spominjao da ima obitelj. Odgovarale bi godine. Tu bi ga negdje i smjestili.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ja vam ne mogu pomoći. Na mom forumu je pisao samo o sexu. Ne znam je li oženjen ali uvijek se sjetim one njegove mudre "kroz moje ruke je prošlo 200 pari (da oprostite) sisa".
Žena od Aldina je nezaposlena visokoobrazovana osoba, koja je tražila posao u institucijama kantona i gdje su je ismijali, i to je bio povod da organizira fb grupu i pozove na rušenje kantonalne vlade.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Lik je teža seljačina, Bošnjo mislim, i uvijek je bio baniran kada bi sveo raspravu na nisku razinu i počeo vrijeđati ljude.
Btw. vjerojatno kad god bi bio baniran, bi si mislio, još će oni plakati zamnom, i onda nebi mogao izdržati bez forumarenja, nego se iznova i iznova i iznova vraćao ovdje (voli on nas, odnosno rasprave sa nama, haha).
I sad, kada napokon izgleda da smo ga se riješili, vi ga praktično zovete da se vrati, prilično neozbiljno.
Mada moram priznati da nam Bošnjaci ovdje na forumu dođu kao mete u pikadu, da ih optužimo za sve grijehe njihove maliciozne politike prema hrvatskom narodu (pogotovo što oni takvu politiku svesrdno podržavaju), malo ih izvrijeđamo, i onda na kraju baniramo kada prestanu biti zanimljivi, odnosno prevrše mjeru.
Mogu si misliti kakve sve trikove Leb i ove dvije hanume (Sarajka i Sayuri) moraju izvoditi sa moderatorima da zadrže nivo zanimljivosti, da ih modovi ne baniraju i riješe kao starih krpa.
No stvari treba sagledati i sa drugog aspekta, bez raznolikosti i suprotna mišljenja forum bi jednostavno umro, došlo bi nas par, reklo gle ovih kretena Bošnjaka šta rade, složili se oko većine, ili zapravo svih bitnih pitanja, i prestali pisati (kao što je u zadnjih par mjeseci prije ovog prosvjeda forum praktično bio mrtav, odnosno u stanju hibernacije).
Nisam primijetio da leb i sarajka nekoga vrijeđaju, uglavnom imaju kulturnu diskusiju, trpjeli su i uvrede, cijenim ih.
Nisam primijetio da leb i sarajka nekoga vrijeđaju, uglavnom imaju kulturnu diskusiju, trpjeli su i uvrede, cijenim ih.
Vidiš ja mogu reći - toleriram ih, jer me zanima njihov izopačen velikobošnjački pogled na BiH situaciju. No da mogu cijeniti nekoga tko ima takav pogled na BiH, i poziciju Hrvata, to nikako.
Jer dobro znaš što oni žele, potlačene i obespravljene BiH Hrvate u centraliziranoj FBiH, koji polagano cure prema RH, da niti ne ulazim u to što oni zapravo misle o nama kao narodu (u najmanju ruku ništa dobro), niti do kojeg nivoa ide njihova prijetvornost i indolencija kojom se služe kako bi opravdali postupke svojih političara.
Prijezir i gnušanje, tako bih opisao što osjećam prema njima, jer prema ljudima koji tvojem narodu žele zlo nemožeš osjećati nikakvo poštovanje.
Prijezir i gnušanje, tako bih opisao što osjećam prema njima, jer prema ljudima koji tvojem narodu žele zlo nemožeš osjećati nikakvo poštovanje.
Ma neeeemoooojjjjj. Po toj logici ja bih trebala osjećati prezir i gnušanje prema svakom članu ovog foruma jer svi od vas žele zlo Bošnjacima. Ali u tome je razlika između mene i tebe, a ujedno i odgovor na ovo pitanje:
Citat:
Mogu si misliti kakve sve trikove Leb i ove dvije hanume (Sarajka i Sayuri) moraju izvoditi sa moderatorima da zadrže nivo zanimljivosti, da ih modovi ne baniraju i riješe kao starih krpa.
Uopšte se ne ustručavam da kažem što mislim, a znam nekad povući živac velikom broju forumaša. Uživam da podhebavam. Ali s druge strane ne vrijeđam lično (što je jadno) niti zazivam smrt vama Hrvatima (što ne želim). Zato nikad nisam dobila ni opomenu, a ne ban.
I ti nemaš prava da Bošnjake na ovom forumu optužuješ za bilo šta jer par vas piše takve gadosti da to ne bi ni whiteone s maslom mogo pojesti.
Ma neeeemoooojjjjj. Po toj logici ja bih trebala osjećati prezir i gnušanje prema svakom članu ovog foruma jer svi od vas žele zlo Bošnjacima.
Uopšte se ne ustručavam da kažem što mislim, a znam nekad povući živac velikom broju forumaša. Uživam da podhebavam. Ali s druge strane ne vrijeđam lično (što je jadno) niti zazivam smrt vama Hrvatima (što ne želim). Zato nikad nisam dobila ni opomenu, a ne ban.
Ako je želja za političkom ravnopravnošću Hrvata i federalan ustroj FBiH, te nekakav treći entitet u budućnosti, isto što i željeti zlo Bošnjacima, onda priznajem da vam "želim zlo".
A to što nikada nisi banirana za svoj "modus operandi" možeš zahvaliti tome što koji puta namigneš moderatorima (i ti i Sarajka), a oni pasu ko telad, nažalost. Svaki mudar čovjek zna da je uvreda iskrena, te da se iz nje može isčitati mnogo toga, dok je laskanje u samoj svojoj biti prijetvorno. Budale se naravno na tu činjenicu ne obaziru.
A uvrede koje doživljavate su samo plod vašeg iznimno ljigavog ponašanja i branjenja agresivne velikobošnjačke ekspanzionističke politike vaših vođa, znači nečega za što nema, niti će ikada biti isprike, ni opravdanja.
Auffff eto mi smo zaslužili da nas izvrijeđate samo tako. Kako smo samo zločesti! Sram može da nas bude! Nas troje ugrožavamo čitav forum, ometamo vašu pametnu diskusiju! A što se tiče te gluposti oko moderatora jedino s Markanom imam OK odnos, ali Markan ima OK odnos sa svima, jel. Ministry sad lijepo, sad svađe. Prodao bi me bez razmišljanja ako bi se time nekako okoristio. S ostalim nikad nisam komunicirala, osim što sam se jednom posvađala s Bumbarom. Znači stvar je u tome da znam gdje je granica, da ne trolam i ne vrijeđam lično. Za tebe je to nažalost špansko selo. Ako ti budu trebale instrukcije javi se.
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6509 Lokacija: Izvan sebe
Sayuri je napisao/la:
Auffff eto mi smo zaslužili da nas izvrijeđate samo tako. Kako smo samo zločesti! Sram može da nas bude! Nas troje ugrožavamo čitav forum, ometamo vašu pametnu diskusiju! A što se tiče te gluposti oko moderatora jedino s Markanom imam OK odnos, ali Markan ima OK odnos sa svima, jel. Ministry sad lijepo, sad svađe. Prodao bi me bez razmišljanja ako bi se time nekako okoristio. S ostalim nikad nisam komunicirala, osim što sam se jednom posvađala s Bumbarom. Znači stvar je u tome da znam gdje je granica, da ne trolam i ne vrijeđam lično. Za tebe je to nažalost špansko selo. Ako ti budu trebale instrukcije javi se.
Pa zar nisi rekla da ides rano spavati,pijes tablete? Ili si to stvarno mislila, mislim oko 5,6 ujutro?
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
Znamo da je radio u pošti. I da je iz Tuzle. Danas sam se zezao da je on Aldin. Onaj što je fol pokrenuo...
I sad, čitam na Klitorixu za ovog Aldina:
Citat:
Lik je lijeceni narkoman, radio je u posti gdje su ga se ljudi jedva rijesili zbog njegove ovisnosti!
Ne znam je li to "znamo", to ti je ono - fora koju je svako prihvatio a da niko nema pojma gdje i kada je potekla.
Bošnjo je jedno vrijeme promovirao Demokratsku Frontu, ali baš ono full-on, ovdje se uživio u ulogu glasnogovornika, no i to ga je prošlo nakon izvjesnog vremena.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ministry sad lijepo, sad svađe. Prodao bi me bez razmišljanja ako bi se time nekako okoristio.
A šta u ovome forumskom kontekstu znači "prodati" nekoga. Jbt, u meni personalizirate neke najgore stereotipe o židovskom trgovcu koji zadovoljno trlja ruke nakon što ga je suknuo nekome.
Mislim da to nisam zaslužio, osim ako zaključke nisi izvela na osnovu moje ponude da pređem na Islam pod paskom ef. Gadare, kako bi se dočepao one Mostarke.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Sayuri je napisao/la:
Man in Black me nedavno nazvao kako ono.... kad sam Poskok nazvala govnom od portala. Al neka. Pružit će on ruku pomirenja a ja ću ga tad prezrijeti
Znači ti si zlopamtilo mene si jučer mogla nazvati kako si htjela, možda bi me i naljutilo, danas bi bio totalno ravnodušan prema tom stavu, a sutra se toga ne bi ni sjećao
Za nekih mjesec dana doći ću u Stolni, pa možemo na kavu u zapadni ili kahvu u istočni
Znači stvar je u tome da znam gdje je granica, da ne trolam i ne vrijeđam lično. Za tebe je to nažalost špansko selo. Ako ti budu trebale instrukcije javi se.
Hvala lijepo na ponudi, no instrukcije iz predmeta "bošnjačka prijetvornost" mi nisu potrebne.
Btw. kao što rekoh, forumu je potrebna raznolikost, pa je dobro vidjeti i suprotno mišljenje druge strane (a to ste u ovome trenutku samo vi, jer se ciljevi nas i Srba trenutno poklapaju), tako da u svakom slučaju imate neku svrhu ovdje, ulogu antagonista.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.