|
|
Stranica: 12/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SDB
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:21 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SDB je napisao/la: Na kraju će ispasti da sam bio u pravu za Dačića. Sućut. Mora neko i za Kosovo potpisat'. Samo ako vas navuku da je članstvo u EU blizu. Realno, vrlo je daleko, posve neovisno o Kosovu.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:22 |
|
|
Nista ne brinite, imamo sve velicine.Samo se poredajte i papire u ruke, sto smo podijelili prije sa dijagnozom
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:23 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Onda oče li Mali Sloba ilitiga Sloba Juniro više tu Vladu sastaviti ili ne će majku mu ? Hoće, hoće. Vlada će bit' iznenađujuća. A i braća Rusi nam turaju neke novčanice u džepove. Ne bi mi da pri'vatimo... al' kad nas već tako lepo mole, red je da se uzme. Btw, ova tema je postala pravo ludilo. Svako vrti priču u svom svetu sa povremenim sudarima. Lijepo lijepo . Zato mi se sve više sviđa ova tema .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:25 |
|
|
SDB je napisao/la: Samo ako vas navuku da je članstvo u EU blizu. Realno, vrlo je daleko, posve neovisno o Kosovu. EU 8-10 godina. Dačićeva stranka zna kako se otpisuju teritorije i ljudi. Know-how na izvoz.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:26 |
|
|
SDB je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Mora neko i za Kosovo potpisat'.
Samo ako vas navuku da je članstvo u EU blizu. Realno, vrlo je daleko, posve neovisno o Kosovu. Heh, a tek obračunavanje sa korupcijom i kriminalom, lako za Kosovo, s obzirom na snagu tih mutnih skupina u Srbiji mogle bi glave padati kao Đinđiću onomad .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:27 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Srbi ce u EU zajedno u paketu sa Uzbekistanom, kaka Eu nedaju bolan usranu u potok...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Lebowski je napisao/la:
Konc. logori za Bošnjake? Potraži na googlu, bilo ih je mnogo.
Pa rekoh, ako ste toliko skloni šali da otvorimo i jedan za Bošnje, a da bi šala bila što prijemčivija, zar nije kul da mu upravnik bude upravo Bošnjo, odnosno vi Otvorili ste jedan, otvorite još jedan i ko je ko vi Mislim da bi to bilo krajnje sebično i nepošteno od mene.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:28 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Srbi ce u EU zajedno u paketu sa Uzbekistanom, kaka Eu nedaju bolan usranu u potok... Kad su tebe pustili preko granice, za nas se ne brinem.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Samo ako vas navuku da je članstvo u EU blizu. Realno, vrlo je daleko, posve neovisno o Kosovu.
Heh, a tek obračunavanje sa korupcijom i kriminalom, lako za Kosovo, s obzirom na snagu tih mutnih skupina u Srbiji mogle bi glave padati kao Đinđiću onomad . Ma nema nitko u Brusselu to u planu, a ni u Berlinu. Prvenstveno iz unutarnjih EU razloga. Lako još za obračun s kriminalom. Ako ekipa nekoga želi u EU, taj uđe, bez obzira na bilo što drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:35 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Mislim da bi to bilo krajnje sebično i nepošteno od mene.
Morate se žrtvovati malo za svoje ljude, odnosno Bošnjotrolere sa HB jer izgleda da je vrijeme da se i njima brnjica malo pritegne Na kraju krajeva, bolje da im vi otvorite temu/lager i budete im upravnik nego ja, jer bi me možda neki ođekare optuživali za još jedan đenosajd, pored onih 15-ak
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:37 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Heh, a tek obračunavanje sa korupcijom i kriminalom, lako za Kosovo, s obzirom na snagu tih mutnih skupina u Srbiji mogle bi glave padati kao Đinđiću onomad .
Ma nema nitko u Brusselu to u planu, a ni u Berlinu. Prvenstveno iz unutarnjih EU razloga. Lako još za obračun s kriminalom. Ako ekipa nekoga želi u EU, taj uđe, bez obzira na bilo što drugo. To stoji pogledajmo primjer Rumunjske i Bugarske . I opet pogledajmo suprotni primjer u Turskoj.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:44 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ha,reci mi? Ja sam samo repliciro Juki da ne poredi nju sa onom odvratnom Teranovom koju ne mogu organski podnjeti i to priznam,jednorechenicharka iz Zrenjenina je meni stala na zulj dvajes puta do sada popljuvala je sve sto je mogla,i sta sad treba da ja glumim neku finocu ili sta? Nemoj srati brata ti tvoga,ja nisam nikad nikog u zivotu prozvo bez razloga...uvijek uzvracam vatrom na vatru ko Ilija Jurisic devedeset druge na Malti
Jel vidiš ovaj kamen? Vidiš? Pa udri se u glavu istim jedno pešes' puta, možda ti svane u glavudži lojavoj. p.s. nisam iz Zrenjanina
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Srbi ce u EU zajedno u paketu sa Uzbekistanom, kaka Eu nedaju bolan usranu u potok... Kad su tebe pustili preko granice, za nas se ne brinem. Jare moje milo ne brabonjaj,ja sam od onih koji kad dodju na granicu i pokaze svog orla samo mu se mahne i pozeli sretan put ,znachi nema mene u onoj traci predvidjenoj za Turkobrke,Srbe,Kosovare i ostale gurbete...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:55 |
|
|
A do orla si došao preko trake za gurbete i sobe za kukanje.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 18:59 |
|
|
teranova je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ha,reci mi? Ja sam samo repliciro Juki da ne poredi nju sa onom odvratnom Teranovom koju ne mogu organski podnjeti i to priznam,jednorechenicharka iz Zrenjenina je meni stala na zulj dvajes puta do sada popljuvala je sve sto je mogla,i sta sad treba da ja glumim neku finocu ili sta? Nemoj srati brata ti tvoga,ja nisam nikad nikog u zivotu prozvo bez razloga...uvijek uzvracam vatrom na vatru ko Ilija Jurisic devedeset druge na Malti
Jel vidiš ovaj kamen? Vidiš? Pa udri se u glavu istim jedno pešes' puta, možda ti svane u glavudži lojavoj. p.s. nisam iz Zrenjanina znas onog vaseg igraca Darka Kovacevica sto je igrao svojevremeno za Juventus? E pa njegova zena je iz Zrenjenina,a ja sam mu karno od zene sestru (tako vi kazete sestra od tetke) koja mu je cuvala djecu... sjecam se jednom prilikom sam je prikivo i stoji njegova slika uokvirena reko ko je ovaj kaze pa to je nas Darko ...
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:00 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: A do orla si došao preko trake za gurbete i sobe za kukanje. Falsch! Do orla sam dosao zaslugama moje obrezane belegije pardon
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:08 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Falsch! Do orla sam dosao zaslugama moje obrezane belegije pardon Još tužnije. Kao što rekoh, za nas se ne brinem.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tema je mrak. Baš uživam u njoj. Sad me muči zašto se SDB-ovcem sukobljavam, većinu procjena smo tu negdje. Ajmo sad probat dozvat Zdravka Čolića. Zdravko! Tera i Realka nisu ni upola žensko kao ti...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zdravko! Tera i Realka nisu ni upola žensko kao ti... Ali mu je zato veći nos od vaše kite, gospodine Junuze Mislim, tako se priča po Busovači
|
|
Vrh |
|
|
Lacerda
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:30 |
|
|
Jesu li srbi uvijek ovako nervozni na ovom forumu?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mogao si još reći i da mu je nos nekako slađi od moje kite... Slobodno reci sve što znaš.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:32 |
|
|
Lacerda je napisao/la: Jesu li srbi uvijek ovako nervozni na ovom forumu? Ae klonirani, mojne meni te fore
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tema je mrak. Baš uživam u njoj. Sad me muči zašto se SDB-ovcem sukobljavam, većinu procjena smo tu negdje. Ajmo sad probat dozvat Zdravka Čolića. Zdravko! Tera i Realka nisu ni upola žensko kao ti... Zato što nije sve u politici. Treba nekad biti čovjek, jednom netko reče.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:33 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mogao si još reći i da mu je nos nekako slađi od moje kite... Slobodno reci sve što znaš. Tako se priča po Busovači gospodine Junuze, šta se ljutite odmah A čujte, ne može svako imati batinu i toga se ne trebate stiditi
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 19:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|