|
|
Stranica: 13/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 20:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lako se vama zajebavati. Ljudi u Varti su bez funkcionirajuće vlade.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 20:09 |
|
|
Lacerda je napisao/la: Jesu li srbi uvijek ovako nervozni na ovom forumu? Mujaga, kakvo nam ti mišljenje imaš o Komšiću ?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 22:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
SDB je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Tema je mrak. Baš uživam u njoj. Sad me muči zašto se SDB-ovcem sukobljavam, većinu procjena smo tu negdje. Ajmo sad probat dozvat Zdravka Čolića. Zdravko! Tera i Realka nisu ni upola žensko kao ti... Zato što nije sve u politici. Treba nekad biti čovjek, jednom netko reče. Zar nije dogovor ocjene prepustit publici? Inače ti adhominemski napadčići makar bili perfidni su ipak... Zanimljivo, istim se služila i Realka, pa poslije kao u čudu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 22:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lebowski je napisao/la: Yep! Još će ep spjevat o ovom forumanju danas.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 22:17 |
|
|
Tko vodi ? Da mu damo virtualni entitet.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 22:19 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SDB je napisao/la: Zato što nije sve u politici. Treba nekad biti čovjek, jednom netko reče. Zar nije dogovor ocjene prepustit publici? Inače ti adhominemski napadčići makar bili perfidni su ipak... Zanimljivo, istim se služila i Realka, pa poslije kao u čudu. Ti se kao samo braniš... Nisam te mjesecima spomenuo, niti sam čitao te tvoje umotvorine, dok si ti ničim izazvan dolazio, recimo, na temu o HDZ-u i tamo srao o svim uzrocima svojih kompleksa (hadezejci, pravnici, ceo svet, bre). Isto kao i ona priča o stalkiranju. Drž'te lopova! Uostalom, gore ti je netko rječitiji od mene napisao što si.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 22:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:23 |
|
|
Dobićeš zlatan sat sa posvetom od Ministra za uspešno čerupanje srpskih turbotrolera i za neverovatan skok posećenosti foruma. Čestitam Lebowski, ali nemoj nam onda na kraju lepiti Miku Alasa, bljutavo je.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:41 |
|
|
teranova je napisao/la: Dobićeš zlatan sat sa posvetom od Ministra za uspešno čerupanje srpskih turbotrolera i za neverovatan skok posećenosti foruma. Čestitam Lebowski, ali nemoj nam onda na kraju lepiti Miku Alasa, bljutavo je. A šta mislite na ideju da se kopletan srpski kokus povuče sa foruma i da federalnim partnerima prepustimo da na miru regulišu svoje federalne nesuglasice pa kad ih reše da se pojavimo opet, recimo kroz godinu dana, ako uopšte budemo imali volje za tim a i nekima će Sunce svanuti, pa ako su zadovoljni oni, mi bi trebali biti još zadovoljniji Ja sam za, a vi
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:44 |
|
|
Neka vas, treba to sranje zajedno razvaljivati. 17 godina tekovine revolucije nećemo sad u vodu baciti.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:45 |
|
|
Ispalo bi da smo uvredljivi. Mada se slažem da ne bi bilo loše napraviti pauzu. Nego gde onda da čoporišemo braćo i sestre genocidaši?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Uze mi reč iz usta. Očekujem izjašnjenje i ostalih članova Kokusa pa ako većina odluči, da to i odradimo jer mir nema alternativu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:48 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ispalo bi da smo uvredljivi. Nipošto. Ljudima ipak treba dozvoliti da nesputano rešavaju svoje probleme a mi bismo ih za to vreme, u mislima i molitvama podržavali da istraju u naporima
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:48 |
|
|
Jasno je kao dan da je ova tema sa namerom ostavljena i odlično iskorišćena. Svaki slučajni prolaznik je mogao da se posere i da nas šutne nogom u guzicu. Hvala malobrojnima koji su ispali ljudi. Ja ne bih više smetala.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
Eh, hoće biti kuknjave kad ponovo zarati. A muslimani nemoćni kontra Srba se opet okrenu srednjoj Bosni. Junuz će kao što je i prije bio pizda u Zagrebu se sakrivati.
Naravno navijat će da padne RS.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Očekujem izjašnjenje i ostalih članova Kokusa pa ako većina odluči, da to i odradimo jer mir nema alternativu Ne znam da l' imamo kvorum... BBC je napisao/la: Eh, hoće biti kuknjave kad ponovo zarati. A muslimani nemoćni kontra Srba se opet okrenu srednjoj Bosni. Junuz će kao što je i prije bio pizda u Zagrebu se sakrivati.
Naravno navijat će da padne RS. Ma ne bi Bošnjaci tako... To je fina raja, čevapi, vicevi, ovo-ono. I ako bude rata, oni će vas gađat' tolerancijom i izjednačenim standardom 'mesto topčetom.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:54 |
|
|
teranova je napisao/la: Jasno je kao dan da je ova tema sa namerom ostavljena i odlično iskorišćena. Svaki slučajni prolaznik je mogao da se posere i da nas šutne nogom u guzicu. Hvala malobrojnima koji su ispali ljudi. Ja ne bih više smetala. S obzirom da smo se mi vrlo uspešno srali po takvima, ideja im je propala ali iz principijelnih razloga i to prvnensteno zbog ostavljenog naziva teme, Kokus bi se trebao povući i ostaviti partnerima da rešavaju svoje probleme. Dakle, kao što bi gospodin Ljubo (Ćesić Rojs) rekao - moj stav je oko toga jasan
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 00:56 |
|
|
Ako odete onda vas Junuz više neće moći lobotomirati i uvjeriti da RS ne valja.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 01:00 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10007 Lokacija: Banja Luka
|
Nije im dugo trebalo... Cim je malo popustio muslimanski pritisak odmah pustise Junuza i krenu se , kad vec ne moze drugacije ,makar u virtuelno trpanje Srba u nekakve sabirne centre .A za upravnika postavili Muslimana, da i on malo zamezi . Tema sa takvim nazivom ne postoji ni na IslamBosna.com.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 01:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako odete onda vas Junuz više neće moći lobotomirati i uvjeriti da RS ne valja. Ali će zato kad mi odemo, procvetati kao šupak u proleće i konačno biti srećan, pa bi, uz navedeno, to bio dodatni podstrek i motiv za povlačenje Kokusa
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 01:02 |
|
|
Jes' pa da umisli da je on svojeručno slomio srboćetnićku agresiju na forum. Još ima i spomenik da postavlja, pa da drži govor go nedužni đeneral Atif o Vukovaru i odbrani 'Rvacke. Al' evo, ja se slažem da bi privremena ili trajna pauza od foruma omogućila svima da budu srećniji i da zajedno grade novu budućnost svima nam omiljene BH države.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 01:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60071 Lokacija: DAZP HQ
|
Srbotroleri ako crtanje nije dovoljno, moze li jedan 3D prikaz? sala, al lijepo je sjelo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 01:04 |
|
|
Hajde idite. Nedostaju mi oni Hrvati kad su masakrirali muslimane i hebali im nanu. Previše vremena gube sa vama, pa su postali pasivni prema federalnim partnerima.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 27 lip 2012, 01:05 |
|
|
Jes', omekšali ste. I tebe su razmazile one cure sa kahvama i belim 'ticama.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|