|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 159 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: Teško je sve to, ev sad razmišljam, nemam ništa protiv mješovitih brakova ali bi mi bilo puno draže i jednostavnije da djevojka/buduća žena dolazi iz kakve "ateističke" porodice, da nije previše posvećena vjeri. Neka normala, ispoštovati neke tradicije i običaje al da mi soli pamet s Bogom i knjigama NE. Sličnog sam razmišljanja ali također treba uzeti u razmatranje činjenicu da će religiozna žena vjerojatno bolje i brižnije odgojiti djecu, te da je ipak puno manja šansa da će te prevariti i zbrisati sa pola imetka.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76578 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Teško je sve to, ev sad razmišljam, nemam ništa protiv mješovitih brakova ali bi mi bilo puno draže i jednostavnije da djevojka/buduća žena dolazi iz kakve "ateističke" porodice, da nije previše posvećena vjeri. Neka normala, ispoštovati neke tradicije i običaje al da mi soli pamet s Bogom i knjigama NE. Sličnog sam razmišljanja ali također treba uzeti u razmatranje činjenicu da će religiozna žena vjerojatno bolje i brižnije odgojiti djecu, te da je ipak puno manja šansa da će te prevariti i zbrisati sa pola imetka. http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/1 ... -foto.html
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:31 |
|
|
Bio bih presretan da ovakvoj dadnem pola od 300 miliona imetka.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sličnog sam razmišljanja ali također treba uzeti u razmatranje činjenicu da će religiozna žena vjerojatno bolje i brižnije odgojiti djecu, te da je ipak puno manja šansa da će te prevariti i zbrisati sa pola imetka. http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/1 ... -foto.htmlJel ti ovo potvrda ili demant moje tvrdnje?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76578 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jel ti ovo potvrda ili demant moje tvrdnje? Ne znam ni sam. Valjda dodatni materijal za razmatranje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jel ti ovo potvrda ili demant moje tvrdnje? Ne znam ni sam. Valjda dodatni materijal za razmatranje. Mislim da je potvrda, jer se negdje izjasnila kao "muslimanski ateist odgojena u komunističkom duhu" (parafraziram).
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Samo je u Bosni nazivaju Sanelom. U svim zapdanim medijima je teta: Diane Jenkins. S obzirom kako je financirala TV1 čini mi se, a koja je pak imala par dobrih učinaka za Hrvate: sretno Dijana!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 12:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gurala je Angelinin film. Gurala bi i film o "genocidu u Heliodromu" bez ikakvih problema.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 14:41 |
|
|
Ova Sanela Dzenkins izdaleka ne izgleda tako ruzno, dok izbliza blah. Cudi me da niko od onih sarajevskih bascarsijana je nije pozvao da investira ovdje u BiH, s obzirom da ona sada ima para ko skoro dva godisnja budzeta Brcko Distrikta.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 15:05 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: apsolutno nemam ništa protiv nacionalno/vjerski miješanih brakova, ali ne i u mojoj kući. osobno smatram da imam odgovornost prema životu koji bi proistekao iz tog braka, tj. djeci, pa me samim time odbija bilo kakva pomisao križanja sa muškim pripadnicima drugih vjera. svoju djecu učim isto. nadam se da će, poput mene, na pravoslavce i muslimane gledati kao na drugu vrstu, tj. da će im [b]seksualno biti totalno neprivlačni [/b]poput slonova ili deva zdravom čovjeku. nacija mi nije toliko bitna, ali rasa i vjera da. Jao smijurije ove. I meni su govorili da ne pušim.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 15:34 |
|
|
zmajček je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: apsolutno nemam ništa protiv nacionalno/vjerski miješanih brakova, ali ne i u mojoj kući. osobno smatram da imam odgovornost prema životu koji bi proistekao iz tog braka, tj. djeci, pa me samim time odbija bilo kakva pomisao križanja sa muškim pripadnicima drugih vjera. svoju djecu učim isto. nadam se da će, poput mene, na pravoslavce i muslimane gledati kao na drugu vrstu, tj. da će im [b]seksualno biti totalno neprivlačni [/b]poput slonova ili deva zdravom čovjeku. nacija mi nije toliko bitna, ali rasa i vjera da. Jao smijurije ove. I meni su govorili da ne pušim. postoji vrsta ljudi određene inteligencije i odgoja kod kojih pali samo obrnuta psihologija. ti si, vjerujem, takav. moji klinci nisu.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 15:36 |
|
|
Ma nema,ti si super mama,samo da manje visiš na forumu... I da poradiš na pravopisu... I da se opustiš...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 15:48 |
|
|
zmajček je napisao/la: Ma nema,ti si super mama,samo da manje visiš na forumu... I da poradiš na pravopisu... I da se opustiš... ko o čem, ti o pravopisu. bože, budi milostiv...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 16:31 |
|
|
Ostaju postovi za buduće naraštaje,da se smiju...i da se čude,kako su razmišljale osobe u poodmakloj životnoj dobi...koje su trenirale svoju djecu da po njuhu i onome što je mama pričala...da tako biraju osobe za seksualno upražnjavanje. Jao smijurije ove
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 16:47 |
|
|
'pismeni', zamisli da mi lijepa i pametna kćer naleti na nekog ko ti? to je 50% previše šanse da mi potomci budu idioti. velik je to rizik, moj šalome. a vjerojatno si jako lijep. čak ni bog nije tako okrutan da bi te dvojstruko uskratio.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 16:48 |
|
|
Meni to uopšte nije smiješno, već je odlično što daje svojoj djeci pravilna usmjerenja,
ta ismijavanja ostavite za sebe.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 16:56 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Meni to uopšte nije smiješno, već je odlično što daje svojoj djeci pravilna usmjerenja,
ta ismijavanja ostavite za sebe. kad židovi vade krv budućim snahama (strogo židovkama) i proučavaju obiteljsku anamnezu, onda su oni 'pametni i mudri'. kad kršćani odgajaju djecu da rađaju kršćane, onda su glupi, zaostali u srednjem vijeku i slično. to je propaganda, a neki ju popuše iako im je rečeno da ne puše...
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 16:57 |
|
|
Lako zapaljivo Naravno da je roditeljska dužnost usmjeriti djecu na pravi put,to je moralno i pravedno. I roditeljska je dužnost(moralna) također da mu dijete ima lijep i lagodan život i nakon što ode,nakon što se uda/oženi. Sve to stoji... Ali birati djetetu onoga sa kim će imati seksualni odnos je krajnje degutantno i bolesno,kao da smo u nekoj radikalnoj islamskoj zemlji. Ali,eto te tamo,treniraj. Al' iza ponoći...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 17:04 |
|
|
zmajček je napisao/la: Lako zapaljivo Naravno da je roditeljska dužnost usmjeriti djecu na pravi put,to je moralno i pravedno. I roditeljska je dužnost(moralna) također da mu dijete ima lijep i lagodan život i nakon što ode,nakon što se uda/oženi. Sve to stoji... Ali birati djetetu onoga sa kim će imati seksualni odnos je krajnje degutantno i bolesno,kao da smo u nekoj radikalnoj islamskoj zemlji. Ali,eto te tamo,treniraj. Al' iza ponoći... kaže seneka: glupost, osim uobičajenih boljki, ima još jednu, a to je da se stalno ponavlja. samo si ti moj post tako shvatio, pa razmisli malo o tome.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 17:10 |
|
|
Komunicirati sa ženom u klimaksu je jako gadno. Isto kao da nosom ideš u košnicu punu pčela. Samo dotakneš i kaos,sve se uspali. Zajebo sam se. Aj Bog!
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 17:12 |
|
|
zmajček je napisao/la: Komunicirati sa ženom u klimaksu je jako gadno. Isto kao da nosom ideš u košnicu punu pčela. Samo dotakneš i kaos,sve se uspali. Zajebo sam se. Aj Bog! kad gluposti ponestane mašte, onda počne nabacivanje seksističkim uvredama. ništa novo.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 17:12 |
|
|
Lebowski je napisao/la: PCM je napisao/la: Postoji dobra mogućnost da će najebati i u budućnosti... Ovo ne govorim kao neku prijetnju nedaj Bože već kao potencijalnu realnost za njih. A svojim ponašanjem i pozivanjem na kakve Turske i ine pizdarije, samo sebe zavaravaju.
Inače se slažem, definitivno ih je strah da ostanu izolirani od strane Hrvata i Srba. Mislim da to pokazaje nedostatak vjere u sebe i svoje sposobnosti. Ja bi to usporedio sa 30-godišnjakom koji još živi sa roditeljima i ne želi ić solo živjet ... I uvijek će izmislit 100 razloga zašto ne samo da se nebi osamostalio ...
Pretpostavljam da to osamostaljivanje znači posvećivanje onim 24%, ne ? Nije mi jasno zašto su mješanci neka politika Sarajeva i zašto idu samo na ruku BiH i Bošnjacima? Koji je razlog tome? Na jedan način da, al i bez tog "posvećivanja onim 24%" al prije svega znači da se prestane sa tim morbidnim srebrenica-genocid-četnici-ustaše-genocidna RS spikom. Argumenti u političkom djelovanju vam nisu ni ekonomski, ni gospodarski, čak ni politički ako se mogu tako izrazit, vaša argumentacija je uglavnom ona ratna - "oni dijele Bosnu". Samo MZ može podijelit Bosnu u ovom trenu, vrijeme vam je da prestanete sa tim sranjima. Znači ne radi se nužno samo o posvećivanju onih 24%.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 17:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja bih prije uzeo obiteljsku anamnezu o nasljednim bolestima, ako bih već djelovao nešto u "provjeri", tako se od starina radilo, ne bez veze...
A da se malo vratimo na "uvjete". Dobijem ja mjesto u domu dok sam studirao - i ja sam malo šovinist, malo - pita me upraviteljica, Hercgovka inače:
"Imam li kakvih zahtjeva u vezi cimera?"
Ja u strahu da mi kakvog Arapa ne ubaci, kažem: "Samo mi nemojte muslimana dodijelit!"
I tako, dobijem ja sobu, i odem vidjeti i upoznati cimera. Kad ono, crn garo kao da je iz rudnika izašao. Što jest, jest, papina slika na zidu, oko njega neke 3 crnkinje, a soba tukne na koze - i ja sam malo rasist, malo - pozdravio, okrenuo se na peti i zbrisao kod jarana kao ilegalac. Cijelu godinu.
Elem, svi smo deca svijeta, otvoreni, liberalni, u startu ne sudimo, dok ne dođemo do konkretne situacije. A evo ja za sebe nikad ne bih stavio ruku u vatru da sam siguran kako ću reagirat.
Crnju sam sretao poslije, vazda vodao neke Zagrepčanke željne "ljubavi". Puno njih, valjda bih se i ja ogrebao uz njega. Inače su svi oni koje sam upoznao bili solidni ljudi, sa po 15 g. staža na zegej faksovima, i nije mi smetalo što je crn, nego smrad koza. Navodno imaju puno drukčiji smrad znoja od bijelaca pa treba čekat da se navikneš. Meni se nije dalo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 17:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: J
Elem, svi smo deca svijeta, otvoreni, liberalni, u startu ne sudimo, dok ne dođemo do konkretne situacije. A evo ja za sebe nikad ne bih stavio ruku u vatru da sam siguran kako ću reagirat.
tako je. meni kćer može, umjesto momka, dovesti curu. ja tu neću moći ništa napraviti, a i ne mogu da i hoću jer seksualna orjentacija je nešto drugo. međutim, pustiti ih da misle kako je život šarena laža i ne uputiti ih u probleme koje mogu imati kad početna zaljubljenost prođe, za mene je zanemarivanje djece. kad kažem 'djeca', ne mislim na uzrast, naravno, nego srodstvo. razgovori s djecom se vode kad za to dođe vrijeme. neću petogodišnjaku objašnjavati neke stvari...
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 17:21 |
|
|
Nije rasizam,ali Junuz je definitivno u pravu. Crnci imaju drugačiji 'miris' od bijelaca,nešto kao užeglo ulje. Često sam na basketu igrao sa njima,ili protiv njih i nimalo nije ugodno. A naročito neugodan miris imaju Indijci,Pakistanci...to su činjenice.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|