|
|
Stranica: 164/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 04 srp 2023, 17:33 |
|
|
Vidjela sam Laganog, uhvatio se u kolo. Al' i igra, nego visoka temperatura oko njega, bojim se da ne izgori.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 04 srp 2023, 20:36 |
|
|
Evo, zgriješila sam. Ministar mi rekao da se gubim s njegove teme, a ja zaboravila.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 04:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lapo-lapo je napisao/la: Evo, zgriješila sam. Ministar mi rekao da se gubim s njegove teme, a ja zaboravila. Oprošteno, no izbrisao sam ti oba upisa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 04:53 |
|
|
Izbriši mi i profil. Dosta te je!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 04:57 |
|
|
Dobro, nemojte sad u krajnos'. Eto neka bude tri dana ban umesto brisanja profila.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 04:58 |
|
|
I uklanjanje muve, naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 16:29 |
|
|
Aleksije odjebaus. Ministar je deklarirani derpe sa kokardom na glavicu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 16:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije odjebaus. Ministar je deklarirani derpe sa kokardom na glavicu. Lapsi ljubavi, zar je moguce da si toliko osetljiva na brisanje tvojih upisa. Ja se ne pocesem kad brisu moje i teme i upise, a sama znas koliko su kvalitetniji i pametniji od tvojih. Zato, opustencija bre...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:35 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije odjebaus. Ministar je deklarirani derpe sa kokardom na glavicu. Nije ti Ministar kriv što ti plata kasnila 24h,a ti je onda spiskala za 3 dana.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije odjebaus. Ministar je deklarirani derpe sa kokardom na glavicu. Lapsi ljubavi, zar je moguce da si toliko osetljiva na brisanje tvojih upisa. Ja se ne pocesem kad brisu moje i teme i upise, a sama znas koliko su kvalitetniji i pametniji od tvojih. Zato, opustencija bre... Aleksije, monarhisticka kolgerlo, tvoji upisi su upiši. Kvalitetni su k'o kineska bofl roba. Ja ću se opustiti, ali ti nemoj, tako ti Karadjordja opustenog. Ko ce takvo meko štivo da kurise očima? Naravno da mi je krivo što briše moje upise kakvi god da su. Kao da su njegovi nešto??? Pa niko ga ne hebe osim mene i tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:38 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije odjebaus. Ministar je deklarirani derpe sa kokardom na glavicu. Nije ti Ministar kriv što ti plata kasnila 24h,a ti je onda spiskala za 3 dana. Nismo ni ja i Aleksije krivi što ti kasnis, odnosno kaskas za civilizacijom. Mimijevi dupelisci. Kladimo se da mu sedmično kupujete kitu ruža. Bez trnja.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lapsi ljubavi, zar je moguce da si toliko osetljiva na brisanje tvojih upisa. Ja se ne pocesem kad brisu moje i teme i upise, a sama znas koliko su kvalitetniji i pametniji od tvojih. Zato, opustencija bre... Aleksije, monarhisticka kolgerlo, tvoji upisi su upiši. Kvalitetni su k'o kineska bofl roba. Ja ću se opustiti, ali ti nemoj, tako ti Karadjordja opustenog. Ko ce takvo meko štivo da kurise očima? Naravno da mi je krivo što briše moje upise kakvi god da su. Kao da su njegovi nešto??? Pa niko ga ne hebe osim mene i tebe. Vidis da coveku uopste nije stalo da ga neko... to "h...". Inace ne bi tebi zabranio pristup njegovoj temi.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lapsi ljubavi, zar je moguce da si toliko osetljiva na brisanje tvojih upisa. Ja se ne pocesem kad brisu moje i teme i upise, a sama znas koliko su kvalitetniji i pametniji od tvojih. Zato, opustencija bre... Aleksije, monarhisticka kolgerlo, tvoji upisi su upiši. Kvalitetni su k'o kineska bofl roba. Ja ću se opustiti, ali ti nemoj, tako ti Karadjordja opustenog. Ko ce takvo meko štivo da kurise očima? Naravno da mi je krivo što briše moje upise kakvi god da su. Kao da su njegovi nešto??? Pa niko ga ne hebe osim mene i tebe. Zaposli se u privatnom sektoru,pa više nećeš imat problema s upisima,a i plata ti neće kasnit.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:41 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nije ti Ministar kriv što ti plata kasnila 24h,a ti je onda spiskala za 3 dana. Nismo ni ja i Aleksije krivi što ti kasnis, odnosno kaskas za civilizacijom. Mimijevi dupelisci. Kladimo se da mu sedmično kupujete kitu ruža. Bez trnja. Izgleda da joj od plate nije ostalo za farbu za kosu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije, monarhisticka kolgerlo, tvoji upisi su upiši. Kvalitetni su k'o kineska bofl roba. Ja ću se opustiti, ali ti nemoj, tako ti Karadjordja opustenog. Ko ce takvo meko štivo da kurise očima?
Naravno da mi je krivo što briše moje upise kakvi god da su. Kao da su njegovi nešto??? Pa niko ga ne hebe osim mene i tebe.
Zaposli se u privatnom sektoru,pa više nećeš imat problema s upisima,a i plata ti neće kasnit. Granicarko, ne cackaj mecku, necu te vise spasavati kao onda kad su te Lapusa i Sarajka isutirale u zadnjicu, bez da se oznoje od toge.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zaposli se u privatnom sektoru,pa više nećeš imat problema s upisima,a i plata ti neće kasnit. Granicarko, ne cackaj mecku, necu te vise spasavati kao onda kad su te Lapusa i Sarajka isutirale u zadnjicu, bez da se oznoje od toge. Gledaj ti da spasiš sebe,dok još nije kasno.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:49 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, ne cackaj mecku, necu te vise spasavati kao onda kad su te Lapusa i Sarajka isutirale u zadnjicu, bez da se oznoje od toge. Gledaj ti da spasiš sebe,dok još nije kasno. Ako takav analiticar kaze, to se mora uzeti u obzir.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:51 |
|
|
Sad' sam i mecka? Zaigrace mecka i pred tvojim vratima. Tvoje suptilno podjebavanje zadrži za jednog gospodina, ser Mimija. On voli te odabrane i sofisticiranu izraze, koje redovno ,,sklepa,, sa Interneta, da tobože djeluje nacitano i posebno. Poseban je kao ona jeftina pileća salama, od marke i po. Podrigujes od nje 5 dana.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:53 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Gledaj ti da spasiš sebe,dok još nije kasno. Ako takav analiticar kaze, to se mora uzeti u obzir. Nije to analiza,nego proročanstvo.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 17:55 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sad' sam i mecka? Zaigrace mecka i pred tvojim vratima. Tvoje suptilno podjebavanje zadrži za jednog gospodina, ser Mimija. On voli te odabrane i sofisticiranu izraze, koje redovno ,,sklepa,, sa Interneta, da tobože djeluje nacitano i posebno. Poseban je kao ona jeftina pileća salama, od marke i po. Podrigujes od nje 5 dana. Lapsi duso, "cackati mecku" je stilska figura, ne znaci da je neka konkretna licnos - mecka. Nego znaci da neko provocira da upadne u nevolju.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 18:00 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ako takav analiticar kaze, to se mora uzeti u obzir. Nije to analiza,nego proročanstvo. Hajde Ograničeni ne seri. Kao da ja ovdje nekoga spopadam, pa treba da se spašava!? Nema većih zlobnika i tracara od vas pojedinih ovdje. Ja se ovdje zezam. Glupiram. Ako ovo što ja pišem lici na flert, ti si onda stvarno rekordno glup.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 18:03 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nije to analiza,nego proročanstvo. Hajde Ograničeni ne seri. Kao da ja ovdje nekoga spopadam, pa treba da se spašava!? Nema većih zlobnika i tracara od vas pojedinih ovdje. Ja se ovdje zezam. Glupiram. Ako ovo što ja pišem lici na flert, ti si onda stvarno rekordno glup. Znaci Granicarko je mislio da ti oces da me obescastis, pa mi je porucio da se spasavam na vreme... Vidis kako se vas dvoje razumete, ja to uopste nisam procitao u njegovoj poruci.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 18:10 |
|
|
Ograničeni je površan, pa ga se tako i čita. Kad' ga malo bolje pogledam, jbt.mali nema uopste mjesta za šiške !!!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 18:10 |
|
|
Ograničeni je površan, pa ga se tako i čita. Kad' ga malo bolje pogledam, jbt.mali nema uopste mjesta za šiške !!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 05 srp 2023, 18:25 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nije to analiza,nego proročanstvo. Hajde Ograničeni ne seri. Kao da ja ovdje nekoga spopadam, pa treba da se spašava!? Nema većih zlobnika i tracara od vas pojedinih ovdje. Ja se ovdje zezam. Glupiram. Ako ovo što ja pišem lici na flert, ti si onda stvarno rekordno glup. Ko je uopšte spominjo tebe,i mislio na tebe ? Ne moraš se trpat ko balega na buce u svakom postu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|