|
|
Stranica: 166/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 09 srp 2023, 03:33 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Tebi je znaci letovanje na Floridi lepse od pesme o Kalabicu? Stvarno si seljak. I kako ti procenjujes procente, koliko procenata je za partizane? Nego, sta da radim, kukavac? - Ministarko mi banisao Lapusu. E, lele si ga meni od sada pa dovijeka. Dobro, nije bas dovijeka, nego dok joj istekne ban za hevtu dana. Mislim da je svakom normalnom ljepše ljetovanje.Dobro ti si sve drugo osim normalan. Što se tiče postotaka, mislim da većinu boli uvo i za jednim i drugim.Prošlost. Šteta što i tebe ne pošalju na odmor,zreo si. Ti bi rasterao sve nas pametne, pa da ti budes glavni. Da ljudi citaju tvoje mudrolije.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 11:03 |
|
|
Meni je Putin počeo da se prividja! Kupim u Zagrebu šteku cigara Rothmans i na kutiji ono upozorenje o štetnosti duhanskih proizvoda i slika dječaka koji drži cigaretu. Zaklela bih se da je to Putin u predškolskom uzrastu. Svasta!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 11:03 |
|
|
Meni je Putin počeo da se prividja! Kupim u Zagrebu šteku cigara Rothmans i na kutiji ono upozorenje o štetnosti duhanskih proizvoda i slika dječaka koji drži cigaretu. Zaklela bih se da je to Putin u predškolskom uzrastu. Svasta!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 11:10 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
3AJE6 je napisao/la: Esselamu alejkum rahmetli muhi Da joj dragi Allah, dž.š., podari Džennet, a kompletnom roju sabur. Sugestija za udomljavanje i novi avatar picajzl Uh brate... Ne ponovilo se ( odo uživati u ovoj predivnoj vrućini )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 17:57 |
|
|
Takvi ste vi srbi, zato vas i svrbi. Ne moramo mi Svaroze da znamo sve intimne detalje tvoga života. A bio je izgleda šarenolik? Jel' da?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 18:37 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Lapo-lapo je napisao/la: Takvi ste vi srbi, zato vas i svrbi. Ne moramo mi Svaroze da znamo sve intimne detalje tvoga života. A bio je izgleda šarenolik? Jel' da? Ajde, ajde , ne budi zajedljiva Ništa ljudsko nije mi strano ..a neljudsko sam iz sve snage izbjegavao . Ta manje - više bezazlena epizodica je davno bila , štob' se reklo zastarila . Odnio sam te ''baje'', ne znajući , u JNA Još sam se čudio , zašto je toliko insistirala na ''nemoj'' , a dopadao sam joj se .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 18:53 |
|
|
Dopao si se i bajama
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 23:02 |
|
|
Pametan ovaj Divizija. Čitam ga na temi liberalizam... Prije je bio nekakav tukac!!! Kao da mijenjate nick.
Nema Aleksije! Sve se bojim da se nije udavio na nekom majdanu u RS.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 srp 2023, 23:42 |
|
|
Jest ovaj Ograniceni što bi se ono reklo ufatio fursata. Gdje je onaj što je u vrtiću lupao drugu rasu? Vidjeces kada dodje Aleksije.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 20 srp 2023, 08:30 |
|
|
Gdje je Novovrijeme? Urekao aerodrom u BL. Onoliko ga slikao i uzdizao u nebo. Ode montaža od prvog ozbiljnije ,,pirenja,, što bi krajisnici rekli. Uvijek sam se grohotom smijala kada vjetar duva ili puše, a oni kažu piri vjetar, a on odnese sve pred sobom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 20 srp 2023, 17:19 |
|
|
A jeste Mimi unaprijedio forum, svaka mu cast! Akademik Ograničeni hara na svakoj temi. Da nije Harama i još par njih propast.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 20 srp 2023, 18:56 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Pa disi lapsuso dušo? Dugo se nismo čuli
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 20 srp 2023, 23:00 |
|
|
Hercegoac je napisao/la: Pa disi lapsuso dušo? Dugo se nismo čuli Izbaci to (dugo se nismo čuli). Na forumu se samo ti ,,čuješ,,! Ne pomažu ni otvoreni Windowsi, ni promaja....
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 15:35 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Takvi ste vi srbi, zato vas i svrbi. Ne moramo mi Svaroze da znamo sve intimne detalje tvoga života. A bio je izgleda šarenolik? Jel' da? Ajde, ajde , ne budi zajedljiva Ništa ljudsko nije mi strano ..a neljudsko sam iz sve snage izbjegavao . Ta manje - više bezazlena epizodica je davno bila , štob' se reklo zastarila . Odnio sam te ''baje'', ne znajući , u JNA Još sam se čudio , zašto je toliko insistirala na ''nemoj'' , a dopadao sam joj se . Fasovao u drugom srednje. Đeš se požaliti starcima Half čiji je stariji buraz prethodno najebao, me ubijedio da utrljam oktanski sadržaj iz Zippo-ve kantice ...sjećam se, ko da sam ga prelio lavom iz Etne al šljaka , preko četrdesete može i dizel
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 15:56 |
|
|
Molim picajzle da napuste moju temu! Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 18:20 |
|
|
Džaba ih moliš Ili Zippo ili venerolog
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 18:20 |
|
|
Eh da...ima i ovo Dobiješ i gratis češljić
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 19:33 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ajde, ajde , ne budi zajedljiva Ništa ljudsko nije mi strano ..a neljudsko sam iz sve snage izbjegavao . Ta manje - više bezazlena epizodica je davno bila , štob' se reklo zastarila . Odnio sam te ''baje'', ne znajući , u JNA Još sam se čudio , zašto je toliko insistirala na ''nemoj'' , a dopadao sam joj se . Fasovao u drugom srednje. Đeš se požaliti starcima Half čiji je stariji buraz prethodno najebao, me ubijedio da utrljam oktanski sadržaj iz Zippo-ve kantice ...sjećam se, ko da sam ga prelio lavom iz Etne al šljaka , preko četrdesete može i dizel Kolega mi pričo da je prebacio nogu preko noge 300 puta.Jes i ti ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 19:37 |
|
|
Nije, on se cesljao s onim cesljicem.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 19:38 |
|
|
Gdje je lasica da mi postavi nekakav dobar avatar.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 19:44 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Fasovao u drugom srednje. Đeš se požaliti starcima Half čiji je stariji buraz prethodno najebao, me ubijedio da utrljam oktanski sadržaj iz Zippo-ve kantice ...sjećam se, ko da sam ga prelio lavom iz Etne al šljaka , preko četrdesete može i dizel Kolega mi pričo da je prebacio nogu preko noge 300 puta.Jes i ti ? Ne. Ja sam 300 puta odskočio nakon benzina.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 19:49 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nije, on se cesljao s onim cesljicem. Jašta. Ruse su kose
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 19:50 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kolega mi pričo da je prebacio nogu preko noge 300 puta.Jes i ti ? Ne. Ja sam 300 puta odskočio. Čuj odskako što bi Ograničeni rekao?! Gore, dole? E, to nisu bile picajzle, no ti je skakavac zas'o u rukavac.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 20:07 |
|
|
Da, kada se odskače kreće se gore dole.
Slične pokrete muškarci upražnjavaju kada su sa polupokretnim bedevijama poput tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 srp 2023, 20:23 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Da, kada se odskače kreće se gore dole.
Slične pokrete muškarci upražnjavaju kada su sa polupokretnim bedevijama poput tebe. Ko se to meni nalutio? Gili, gili... Odoh da vidim dokle je stigla oluja u RS na portalu BN, jer na RTRS-u uvijek sija sunce.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|