|
|
Stranica: 29/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 11:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ministre, kakve veze imaju moje godine s forumom? Nije ovo sajt za upoznavanje. Ja ne krijem da imam poprilicno godina, ali se kladim da bi bili svi iznenadjeni da me vidite i cujete uzivo. Jeste dosadan stil. Slazem se. Pismeno se teze izrazavam nego uzivo, nemam pojma zasto. I moram stalno da pazim da se neka persona s foruma nebi nasla uvrijedjena i sl. Nisu moje godine u pitanju, ima tu i starijih forumasa, a i generacije. Vidim sta pisu. Ja se odlicno uklapam, snalazim, pa i druzim s mladjim generacijama i nikada to nije bio problem.  Jesi li razvedena? Ko je koga ostavio, i zašto? To je tema koja obećava. Bela udovica Ministre, bela udovica!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 11:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Morao guglati. Muž na "privremenom" radu u inozemstvu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Morao guglati. Muž na "privremenom" radu u inozemstvu? Svi smo mi ,,privremeno,,!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Neinspiriran odgovor koji zatvara daljni chat, samo nije jasno je li to bila namjera.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
šukrija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:04 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1356 Lokacija: u prolazu
|
Ministry of Sound je napisao/la: Morao guglati. Muž na "privremenom" radu u inozemstvu? Šta se tu ima guglati. Ako je bijela kuga stanje bez djece, onda je bijela udovica žena koja iz nekih razloga nemere imati djece. Prosto ko pasulj.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:08 |
|
|
šukrija je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Morao guglati. Muž na "privremenom" radu u inozemstvu? Šta se tu ima guglati. Ako je bijela kuga stanje bez djece, onda je bijela udovica žena koja iz nekih razloga nemere imati djece. Prosto ko pasulj. Crna udovica - muž preminuo (može i mirnim i "nemirnim" putem  ) Bijela udovica - muž u inozemstvu (tako kaže Google)
|
|
Vrh |
|
 |
šukrija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: šukrija je napisao/la:
Šta se tu ima guglati. Ako je bijela kuga stanje bez djece, onda je bijela udovica žena koja iz nekih razloga nemere imati
djece. Prosto ko pasulj.
Crna udovica - muž preminuo (može i mirnim i "nemirnim" putem  ) Bijela udovica - muž u inozemstvu (tako kaže Google) Može biti da je tako. Ja sam to povezao sa kugom 
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:18 |
|
|
Muž lomi leđa na baušteli, šalje EUR, ova ih proćerda kroz pokerice (službeno objašnjenje mužu je "visoki životni troškovi" i tako se nastavlja krug života iz mjeseca u mjesec.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:25 |
|
|
 E, moj Sukrija?! Dobro vladas pojmovima, nema sta?! Ministar je dobro definisao pojam ,,bele udovice,,! Ne zatvaram ili blokiram diskusiju. To je moj trenutni status i nije nepromjenjiv. Moze i vesela buduca udovica. E, sada kada krene ofanziva, udruzeni muski ego.... Poslije 50 godine i nema statusa, singl, married, divocerd itd. Tada si napokon slobodan i sam svoj. Briga te samo za sebe, a drugima udijelis po potrebi i po raspolozenju. 50-te su godine kada progledas i vidis da je sve bilo sranje, da oprostite na izrazu. Kakva familija, prijatelji, komsije, kumovi...ko su ti ljudi i sta vise hoce od mene?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:32 |
|
|
Svoje pare kockam. A i nije nesto darezljiv. Te price o muskoj galantnosti ne prolaze na ovim prostorima. Pa nisam ja kockar, ponekad malo adrenalinske svjeze krvi...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 12:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Svoje pare kockam. A i nije nesto darezljiv. Te price o muskoj galantnosti ne prolaze na ovim prostorima. Pa nisam ja kockar, ponekad malo adrenalinske svjeze krvi... Kako ti se da hraniti stroj koji je programiran da od 100 ubačenih KM, igraču vrati manje od 75KM? Puno bi ti bolje bilo početi se kladiti na sportske događaje, ako ganjaš neki adrenalin.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Svoje pare kockam. A i nije nesto darezljiv. Te price o muskoj galantnosti ne prolaze na ovim prostorima. Pa nisam ja kockar, ponekad malo adrenalinske svjeze krvi... Kako ti se da hraniti stroj koji je programiran da od 100 ubačenih KM, igraču vrati manje od 75KM? Puno bi ti bolje bilo početi se kladiti na sportske događaje, ako ganjaš neki adrenalin. Pa proucila sam ja slot masine. Ne igram bilo kada i s bilo kakvom sumom. Evo, otkricu ti tajnu. Periodicno puste da se dobija, dan, dva, a nekada i tri mjesecno. Imas aktuelne dobitnike, pa pratis, ako nema vecih iznosa na listi, ne igras. Ako su slot masine usporile, ne igras. Ako je bilo vise vecih dobitaka u posljednje vrijeme, ne igras. Ako pratis igrace i vidis da je odustao od jedne igre, ubacis se i nastavis da igras tu igru. Ako imas niz malo vecih dobitaka, povecas ulog i Epic Win....i ima jos fora, necu sve da odajem. Bilo je dana da sam u minusu, ali zanemarljivom, a bilo je.....uh!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:11 |
|
|
U kolikom si kumulativnom plusu, s obzirom da si ih nadmudrila?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: U kolikom si kumulativnom plusu, s obzirom da si ih nadmudrila? Oko 20 000 eura, koje sam doduse brzinom svjetlosti spiskala, pa ne kaze se uzalud ,,Kako doslo, tako i oslo,, Treba imati i nazovimo smisla, logike i intuicije kada su u pitanju slot masine. Na kraju krajeva, softver je pravio covjek, a ne masina, tako da se moras ponekad postaviti u ulogu programera i pokusati predvidjeti taj ,,trenutak srece,,
|
|
Vrh |
|
 |
šukrija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:33 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: :aleale E, moj Sukrija?! Dobro vladas pojmovima, nema sta?! Ministar je dobro definisao pojam ,,bele udovice,,! Ne zatvaram ili blokiram diskusiju. To je moj trenutni status i nije nepromjenjiv. Moze i vesela buduca udovica. E, sada kada krene ofanziva, udruzeni muski ego.... Poslije 50 godine i nema statusa, singl, married, divocerd itd. Tada si napokon slobodan i sam svoj. Briga te samo za sebe, a drugima udijelis po potrebi i po raspolozenju. 50-te su godine kada progledas i vidis da je sve bilo sranje, da oprostite na izrazu. Kakva familija, prijatelji, komsije, kumovi...ko su ti ljudi i sta vise hoce od mene? Nemam ja ništa protiv, saglasan sam sa ministrom. Dobro je da smo saznali i da voliš da se kockaš, iako je to više muški sport. Ha, progledala nakon pedesete, pa koliko ti je godina. Kaže naš narod bolje ikad nego nikad.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:33 |
|
|
Kumulativno znači ukupno, kroz celu "karijeru", ne misli na jednokratni dobitak. I tu nijedan kockar nije u plusu, budi sigurna.
|
|
Vrh |
|
 |
šukrija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:35 |
|
|
Kako se zatvara chat?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:47 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kumulativno znači ukupno, kroz celu "karijeru", ne misli na jednokratni dobitak. I tu nijedan kockar nije u plusu, budi sigurna. Da, u pravu si Seki. Jesam jedno vrijeme vodila evidenciju i nesto kao kalkulisala, ali odustala. Ne igram ja 100 godina, mozda tri, cetiri i ne pravim se vazna, nisam na gubitku. Da igram svaki dan, svaki drugi, naravno da bi bila u malo vecem gubitku. Jednostavno pratim desavanja i uskocim kada mislim da je pravi momenat. Do sada se to pokazalo uspjesnim. Nisam se obogatila, ali ako mjesecno uspijem izvuci pola svoje bijedne plate, ja sam prezadovoljna. A da se ne lazemo, uzivam u kockanju. Divan je osjecaj kada dobijas, veliko uzbudjenje i radost, koji se tesko moze osjetiti u tolikoj kolicini u svakodnevnici.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:50 |
|
|
šukrija je napisao/la: Kako se zatvara chat? Pjevaj Sukrija, pjevaj...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 13:59 |
|
|
Citat: A da se ne lazemo, uzivam u kockanju. Divan je osjecaj kada dobijas, veliko uzbudjenje i radost, koji se tesko moze osjetiti u tolikoj kolicini u svakodnevnici. Znam, zato kockanje i jeste neizlečivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 14:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: A da se ne lazemo, uzivam u kockanju. Divan je osjecaj kada dobijas, veliko uzbudjenje i radost, koji se tesko moze osjetiti u tolikoj kolicini u svakodnevnici. A ako ti je čo'ek vani, logično. Btw, ne znam zašto, ali ne vjerujem da si žemsko. 
|
|
Vrh |
|
 |
šukrija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 14:04 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Citat: A da se ne lazemo, uzivam u kockanju. Divan je osjecaj kada dobijas, veliko uzbudjenje i radost, koji se tesko moze osjetiti u tolikoj kolicini u svakodnevnici. Znam, zato kockanje i jeste neizlečivo. Nije da jeste, ali radi se o jednom imaginarnom svijetu, koji se doživljava kao bijeg od stvarnosti. I zato jeste primamljivo. http://p-7.hr/ovisnost-o-kockanju-kladenju/
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 14:06 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Citat: A da se ne lazemo, uzivam u kockanju. Divan je osjecaj kada dobijas, veliko uzbudjenje i radost, koji se tesko moze osjetiti u tolikoj kolicini u svakodnevnici. Znam, zato kockanje i jeste neizlečivo. Daj ne pretjeruj Seki. Ja to nazivam kockanjem, jer je tako nazvana igra, a u sustini je zabava za sirotinju. Kockari su oni tipovi s markiranom odjecom, skupocjenim autima i satovima, koji izgube u noci stan, jahtu itd. Sta ja mogu da izgubim? U najgorem slucaju po meni 100 KM. To mogu da prezalim. Uvijek ulazes, tj. odvajas za kocku onoliko koliko mozes da prezalis i zaboravis.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 14:12 |
|
|
Napravi eksperiment. Nemoj da igraš šest meseci. Čisto da testiraš.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 22 pro 2019, 14:15 |
|
|
šukrija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Znam, zato kockanje i jeste neizlečivo. Nije da jeste, ali radi se o jednom imaginarnom svijetu, koji se doživljava kao bijeg od stvarnosti. I zato jeste primamljivo. http://p-7.hr/ovisnost-o-kockanju-kladenju/Nisam mislio bukvalno, ali procenat izlečenja je ubedljivo najmanji nego kod svih bolesti zavisnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|