|
|
Stranica: 38/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 26 vel 2020, 21:25 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Karmelo i ja se odlično razumemo. I sama vidiš da nije stidljiv, za ostalo pitaj njega. Pitala bih ga mnogo toga, ali je u misijoj rupi. Cime da ga namamimo da izadje?
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 26 vel 2020, 21:30 |
|
|
Aleksom Radicevicem.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 26 vel 2020, 21:36 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Aleksom Radicevicem. Aleksejjjjjjjjjjjj.... Aleksej, kakav je Carmelo?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:10 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Osjecam se ponekad bez veze piskarajuci takoreci samoj sebi. Mislim da bi zensko drustvo uveliko popravilo aktivnost foruma. Evo dokaza da ima i onih kojima konkurencija ne smeta bila ona stvarna ili samo prividna. Čovek je samostalan i kada je hiljadu ljudi oko sebe pod uslovom da ima lični integritet. U suprotonom, on kaska i biva vođen.U pravu si, konkurencija može biti stimulativna uz isključenje zavisti kao vrlo loše karakterne osobine. Citat: Naravno da si magnet za zene. Pristojan, slatkorjeciv, doslovno ,,na strani zene,, Takve muskarce zene obozavaju i rado su vidjeni u svakom drustvu. Uh... a ja baš ne volim slatkorečive. Duhoviti me mogu vrlo zainteresovati u bilo kom smislu. Duhovit čovek je uvek iznadprosečno inteligentan i beskrajno šarmantan čak i kada ne znamo boju očiju ;) aleksije radicevic je napisao/la: PS. Sve u svemu, pogodio sam da nije nakaza. Ovo je baš slatkorečivo. Ali, Ksenijice, ako je LL rekla da sam šarmer, to znači da sam šarmantan. A ako Vi kažete da šarm uključuje duhovitost, onda znači i da sam duhovit. Jednostavan silogizam. ;) Isto kao ono Arsitotelovo: Glavna premisa: Svi ljudi su smrtni. Sporedna premisa: Sokrat je čovjek. Zaključak: Sokrat je smrtan. Dakle, GP: Aleksije je šarmantan (LL), SP: Šarm podrazumeva duhovitist i iznadprosečnu inteligenciju (Ksenija); Zaključak: Aleksije je duhovit i naprosečno inteligentan. Naravno, ovo su samo iskazi. A dokaza je svuda po forumu. Malo je reći duhovit. Pa ja sam jednu koleginicu naterao da se upiški za kompjuterom od smeha! Obratite pažnju: http://www.forum.hr/showpost.php?p=2386 ... count=3172
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:14 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Aleksom Radicevicem. Aleksejjjjjjjjjjjj.... Aleksej, kakav je Carmelo? Pa nisam ja video Šešu. Ali verujem Zgabi na reč da je mnogo lep. Doduše, ona se nije tako bukvalno izrazila, rekla je da liči na mene, što mu ga dođe isto kao da je bukvalno rekla da je ubav.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Evo dokaza da ima i onih kojima konkurencija ne smeta bila ona stvarna ili samo prividna. Čovek je samostalan i kada je hiljadu ljudi oko sebe pod uslovom da ima lični integritet. U suprotonom, on kaska i biva vođen.
U pravu si, konkurencija može biti stimulativna uz isključenje zavisti kao vrlo loše karakterne osobine.
Uh... a ja baš ne volim slatkorečive. Duhoviti me mogu vrlo zainteresovati u bilo kom smislu. Duhovit čovek je uvek iznadprosečno inteligentan i beskrajno šarmantan čak i kada ne znamo boju očiju ;)
Ovo je baš slatkorečivo. Ali, Ksenijice, ako je LL rekla da sam šarmer, to znači da sam šarmantan. A ako Vi kažete da šarm uključuje duhovitost, onda znači i da sam duhovit. Jednostavan silogizam. ;) Isto kao ono Arsitotelovo: Glavna premisa: Svi ljudi su smrtni. Sporedna premisa: Sokrat je čovjek. Zaključak: Sokrat je smrtan. Dakle, GP: Aleksije je šarmantan (LL), SP: Šarm podrazumeva duhovitist i iznadprosečnu inteligenciju (Ksenija); Zaključak: Aleksije je duhovit i naprosečno inteligentan. Naravno, ovo su samo iskazi. A dokaza je svuda po forumu. Malo je reći duhovit. Pa ja sam jednu koleginicu naterao da se upiški za kompjuterom od smeha! Obratite pažnju: http://www.forum.hr/showpost.php?p=2386 ... count=3172Zaboravio si da naglasiš jednu vrlinu, skromnost.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Karmelo i ja se odlično razumemo. I sama vidiš da nije stidljiv, za ostalo pitaj njega. Pitala bih ga mnogo toga, ali je u misijoj rupi. Cime da ga namamimo da izadje? U vreme u koje si postavila to pitanje, kofom ledene vode, možda.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:21 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: E moj Karmelo... "Državi ne duguj, sa žandarima ne druguj, a ženi tajne ne kazuj" Šalim se i ja. Nemoj odmah da me napadneš. Zašto bih napadao nekog ko je u pravu. Nego, da nisi možda u Naselju Ivan Ribar? Ako jesi, pitao bih te da li znaš neke ljude.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ali, Ksenijice, ako je LL rekla da sam šarmer, to znači da sam šarmantan. A ako Vi kažete da šarm uključuje duhovitost, onda znači i da sam duhovit. Jednostavan silogizam. ;) Isto kao ono Arsitotelovo: Glavna premisa: Svi ljudi su smrtni. Sporedna premisa: Sokrat je čovjek. Zaključak: Sokrat je smrtan. Dakle, GP: Aleksije je šarmantan (LL), SP: Šarm podrazumeva duhovitist i iznadprosečnu inteligenciju (Ksenija); Zaključak: Aleksije je duhovit i naprosečno inteligentan. Naravno, ovo su samo iskazi. A dokaza je svuda po forumu. Malo je reći duhovit. Pa ja sam jednu koleginicu naterao da se upiški za kompjuterom od smeha! Obratite pažnju: http://www.forum.hr/showpost.php?p=2386 ... count=3172Zaboravio si da naglasiš jednu vrlinu, skromnost. Skroman sam, bre. Vidiš da pravim šprdnju od sebe. Što znači da nisam umišljen. A odsustvo umišljenosti ide zajedno sa skromnošću.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:32 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Vidim, slika mi je u slobodnoj cirulaciijii. Nadam se da nisam u grupi osumnjičenih. Tvoju fotografiju nosim u novčaniku, a i tebe bih da možeš stati Praktičnije ti je u memoriji telefona, kao što se ti #šepuiš u mojoj. Nego, što se tiče večere, volim kada se žensko potrudi i napravi je. Ja samo donesem kesu sa flašama vina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zaboravio si da naglasiš jednu vrlinu, skromnost. Skroman sam, bre. Vidiš da pravim šprdnju od sebe. Što znači da nisam umišljen. A odsustvo umišljenosti ide zajedno sa skromnošću. Znam ja to, zato sam ti i rekao da si zaboravio, da ljiudi, u svom neznanju, ne izvuku pogrešan zaključak.Nekima mora eksplicitno da se naglasi.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 02:48 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Jesam druželjubiva Lapo-lapo i kao Ksenija i kao BGabrijel (primorana dok se ne otkloni kvar). Kada saberem postove i vreme provedeno na ovom forumu dođe mi da se ucmekam ali nemam čime. Mogla sam za to vreme napisati trilogiju o bilo čemu samo ne o politici. Pozdrav tebi, za mene novoj koleginici iako si, koliko vidim, ostavila snažan utisak na forumsko članstvo. Za početak toliko a kasnije...videćemo. ;) Mogla si da napišeš trilogiju o nepopravljanju kompjutera. Prodam ti ga živog i zdravog i ti ga ubiješ za par meseci. Da sam znao da imaš sadističke porive prema elektronici, tražio bih ti više para.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 11:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Eh, da imam više vremena, ja bih ti odradio posao privlačenja žena. Bez prećerivanja, magnet sam za iste. Kad se samo setim, pre nekoliko godina kod Inkvija. Gabi i buljuk žena i ja među njima. Sve su mi govorile: jeste da si četnik, ali mnogo si šarmantan, bre. Reci joj, Gabi, da ne ispadne da lažem. Aleksa osvajač. https://youtu.be/zUrNOHfToWg
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 13:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: E moj Karmelo... "Državi ne duguj, sa žandarima ne druguj, a ženi tajne ne kazuj" Šalim se i ja. Nemoj odmah da me napadneš. Zašto bih napadao nekog ko je u pravu. Nego, da nisi možda u Naselju Ivan Ribar? Ako jesi, pitao bih te da li znaš neke ljude. Nisam burazere. Dunav je u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 22:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ali, Ksenijice, ako je LL rekla da sam šarmer, to znači da sam šarmantan. A ako Vi kažete da šarm uključuje duhovitost, onda znači i da sam duhovit. Ali g. aleksije, ako je rekla LL nisam rekla ja. Poznajem vas tek par minuta, a to je nedovoljno za bilo kakvu ozbiljnu karakteristiku. Citat: Naravno, ovo su samo iskazi. A dokaza je svuda po forumu. Malo je reći duhovit. Pa ja sam jednu koleginicu naterao da se upiški za kompjuterom od smeha! Obratite pažnju: http://www.forum.hr/showpost.php?p=2386 ... count=3172Da budem iskrena i da ste me pitali, ovo ste mogli izostaviti. Ovakve pošalice me nikada ne mogu ni nasmejati a kamoli izazvati nešto više kao što je slučaj kod gospodični koje su se upiškile od smeha. Konačno, nisam govorila o vickavosti već o duhovitosti a to su dve različite kategorije. Drugu svrstavam u književnu, prvu u sporednu (ad hoc). Idemo logikom > silogizmom (kad' ste već navalili ) : Tulkas je član Foruma HB > na Forumu HB svi članovi su sjajni muškarci > Tulkas je sjajan muškarac Ima li smisla u mom primeru? Naravno da nemam jer Tulkas mi je nepoznanica jednako kao i vi i kao bilo ko je tek prošao kraj mene. P.S. Ne volim deminutive. Prolećni buketić za vas
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 22:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Nadam se da nisam u grupi osumnjičenih. Tvoju fotografiju nosim u novčaniku, a i tebe bih da možeš stati Praktičnije ti je u memoriji telefona, kao što se ti #šepuiš u mojoj. Nego, što se tiče večere, volim kada se žensko potrudi i napravi je. Ja samo donesem kesu sa flašama vina. Mislim da smo došli do tog stepena da mogu od tebe zahtevati da se od večeras i ti šepuriš u memoriji telefona. Ako može... opciju uključi samo za mene, ostali neka pate
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 27 vel 2020, 22:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mogla si da napišeš trilogiju o nepopravljanju kompjutera. Prodam ti ga živog i zdravog i ti ga ubiješ za par meseci. Da sam znao da imaš sadističke porive prema elektronici, tražio bih ti više para. Samo kada se setim šta si mi radio na temi o Rusiji ovo je ništa A večera?! Pa može kod mene, samo odaberi vrstu mesa, a ako treba uhvatiću domaću kokoš, ćurku ili šta već, ali gledaj da bude po Vaskrsu. I taman da mi probrčkaš po kompu koji je stvarno bio kao reketa a sada jadničak služi kao polica za moje dnevnike. Redovno brišem prašinu s njega i usisavam mu i dušu, i sve se nadam da će proraditi. Još nije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 28 vel 2020, 01:22 |
|
|
Ksenija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ali, Ksenijice, ako je LL rekla da sam šarmer, to znači da sam šarmantan. A ako Vi kažete da šarm uključuje duhovitost, onda znači i da sam duhovit. Ali g. aleksije, ako je rekla LL nisam rekla ja. Poznajem vas tek par minuta, a to je nedovoljno za bilo kakvu ozbiljnu karakteristiku. Citat: Naravno, ovo su samo iskazi. A dokaza je svuda po forumu. Malo je reći duhovit. Pa ja sam jednu koleginicu naterao da se upiški za kompjuterom od smeha! Obratite pažnju: http://www.forum.hr/showpost.php?p=2386 ... count=3172Da budem iskrena i da ste me pitali, ovo ste mogli izostaviti. Ovakve pošalice me nikada ne mogu ni nasmejati a kamoli izazvati nešto više kao što je slučaj kod gospodični koje su se upiškile od smeha. Konačno, nisam govorila o vickavosti već o duhovitosti a to su dve različite kategorije. Drugu svrstavam u književnu, prvu u sporednu (ad hoc). Idemo logikom > silogizmom (kad' ste već navalili ) : Tulkas je član Foruma HB > na Forumu HB svi članovi su sjajni muškarci > Tulkas je sjajan muškarac Ima li smisla u mom primeru? Naravno da nemam jer Tulkas mi je nepoznanica jednako kao i vi i kao bilo ko je tek prošao kraj mene. P.S. Ne volim deminutive. Prolećni buketić za vas Pa, gospođo Ksenija, ja nisam ni rekao da ste Vi rekli. Samo sam primetio da ste na reči LL da sam ja slatkorečiv, odgovorili da Vam to i nije nešto, nego da cenite duhovitost kao izraz šarma i intelignecije. Pa sam samo hteo da naglasim da je LL rekavši i da sam šarmantan, u suštini rekla i da sam inteligentan i duhovit. Budući, je li, da ste Vi povezali šarm sa duhovitošću i inteligencijom. Da li je ovo malo jasnije? Dakle, referisali ste se samo na jednu reč LL, a ne na drugu na koju sam ja skrenuo pažnju, budući da je ta druga reč dobar odgovor na Vašu opasku da volite duhovitost kao neki pandan slatkorečivosti. Što se tiče razlikovanja duhovitosti i vickavosti, moram da izrazim neslaganje sa Vama. Ovaj primer koji sam dao nije vickavost, radi se o širokom kontekstu, isprepletenim okolnostima, i mom neočekivanom nastupu. Dakle, scena je dostojna scenarija za komedije. Vrhunske.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 28 vel 2020, 01:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Skroman sam, bre. Vidiš da pravim šprdnju od sebe. Što znači da nisam umišljen. A odsustvo umišljenosti ide zajedno sa skromnošću.
Znam ja to, zato sam ti i rekao da si zaboravio, da ljiudi, u svom neznanju, ne izvuku pogrešan zaključak.Nekima mora eksplicitno da se naglasi. Šešo, pa nisu ljudi toliko glupi da moraš da im skrećeš pažnju. Što lepo ne priznaš da je to tvoja sklonost da zvocaš, protiv koje ne možeš. Presešće Kseniji večera. Zamisli, nećeš da je izvedeš, iako žene vole da ih vide ljudi, da one primećuju neke detalje o tebi: kako povlačiš stolicu, ili kako otvaraš vrata lokala i sl; stvari koje su muškarcima nebitne, ali one imaju potrebu da to beleže... I tako, ona će morati da sprema večeru i da sluša tvoje zvocanje u maniru trudne žene. Pa imaj srca, bre... I nemoj da dođeš pod gasom, s ambicijom da dodatno piješ...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 28 vel 2020, 17:26 |
|
|
Kome nije jasno: malo se zezam sa Šešom, i izvinjavam se ako sam preterao. On je ipak fin momak. Uprkos onim epizodama sa mnom...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 28 vel 2020, 19:12 |
|
|
Au, pa sta je ovo sada?! Nema me dva, tri dana na forumu i situacija odmah izmakla kontroli. Polako Ksenija. Kako to da izabra moja 2 favorita na forumu?! Slucajno ili? Opasna Ksenija. Odmah vecera. Ja bih jadna posla od dorucka. Zato stalno kasnim u svemu....
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 28 vel 2020, 19:15 |
|
|
Aleksa, iznervirala te gospođica.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 29 vel 2020, 01:33 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Aleksa, iznervirala te gospođica. Pa niko me nije iznervirao, niti vidim da je neko imao nameru... Ajde, nemoj i ti da pričaš koješta. Dođi u kafanu Republika Srpska, puštam film o Đujiću i Jevđeviću. Ovde se ne radi ništa korisno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 29 vel 2020, 08:32 |
|
|
Kako se Aleksa ne radi nista korisno? Laska ti se i dijele ti se komplimenti bezgranicno. Nije valjda da nisam ostavila ni najmanji trag na tvom muskom egu? Nemoj da me razocaras.Zanimljivo je da su na forumu srbi veci zavodnici i laskavci, znaju nekako s zenama. Ne znam sada da li su i u stvarnom zivotu istaknutiji od drugih sto se tice zenskog roda?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 29 vel 2020, 13:04 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zašto bih napadao nekog ko je u pravu. Nego, da nisi možda u Naselju Ivan Ribar? Ako jesi, pitao bih te da li znaš neke ljude. Nisam burazere. Dunav je u pitanju. Stari Merlkator ili ova fensijada oko Arene? To je dobar kraj, tu bi živeo, u onim kokošinjcima uz Savu (posebno 61-63), ma ni topom me ne bi naterao.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|