|
|
Stranica: 8/9.
|
[ 212 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ako fekalije ignorises kao mene, moze se reci da prilicno nasrces na njih. Dakle, ne sporis da moderacija ne da meni da ti uzvracam na ove napade? Sta vise imas njihovu podrsku da odredjejes drugima sta smeju a sta ne. Bas si Srbenda..  Pa valjda si do sad shvatio da si promašio forum. Ako toliko voliš Bosnu, Bošnjake i Muslimane idi na klix forum tamo ćeš biti zvijezda. Opa, govorimo u ime foruma. Kao da si Hrvat.  Ajde se ti junacino izbori da budemo ravnopravni, da i ja tebi imam pravo da kazem dvije... Ne budi kukavica. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa valjda si do sad shvatio da si promašio forum. Ako toliko voliš Bosnu, Bošnjake i Muslimane idi na klix forum tamo ćeš biti zvijezda.
Opa, govorimo u ime foruma. Kao da si Hrvat.  Ajde se ti junacino izbori da budemo ravnopravni, da i ja tebi imam pravo da kazem dvije... Ne budi kukavica.  Ti se ne gasiš,a onda se žališ da su ti ugrožena ljudska prava. Stvarno si fenomen.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa valjda si do sad shvatio da si promašio forum. Ako toliko voliš Bosnu, Bošnjake i Muslimane idi na klix forum tamo ćeš biti zvijezda.
Opa, govorimo u ime foruma. Kao da si Hrvat.  Ajde se ti junacino izbori da budemo ravnopravni, da i ja tebi imam pravo da kazem dvije... Ne budi kukavica.  Zaštićeni međed Bosanac Prepoznali su vlasnici foruma autohtonu bosansku vrstu koju treba staviti u zaštitu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:45 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opa, govorimo u ime foruma. Kao da si Hrvat.  Ajde se ti junacino izbori da budemo ravnopravni, da i ja tebi imam pravo da kazem dvije... Ne budi kukavica.  Zaštićeni međed Bosanac Prepoznali su vlasnici foruma autohtonu bosansku vrstu koju treba staviti u zaštitu. Misliš na Aleksu ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:49 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zaštićeni međed Bosanac Prepoznali su vlasnici foruma autohtonu bosansku vrstu koju treba staviti u zaštitu. Misliš na Aleksu ?  Ma jok, njega banuju. Vidi se da je Srbijanac, štovatelj kralja (dobro, i Draže  ). Al ne srbuje ko ovaj naš međed. I dobije ban počesto, dok bosanski bukvo nije nikad ni upozorenje dobio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:49 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opa, govorimo u ime foruma. Kao da si Hrvat.  Ajde se ti junacino izbori da budemo ravnopravni, da i ja tebi imam pravo da kazem dvije... Ne budi kukavica.  Ti se ne gasiš,a onda se žališ da su ti ugrožena ljudska prava. Stvarno si fenomen. Naucio si rec "fenomen" i sad je ponavljas "koda" si navijen. Kao da si Edmund Huserl, otac fenomenologije. Kad kazem "naucio" mislim memorisao, a ne shvatio znacenje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:50 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opa, govorimo u ime foruma. Kao da si Hrvat.  Ajde se ti junacino izbori da budemo ravnopravni, da i ja tebi imam pravo da kazem dvije... Ne budi kukavica.  Zaštićeni međed Bosanac Prepoznali su vlasnici foruma autohtonu bosansku vrstu koju treba staviti u zaštitu. Kolega Rutineru, jedno pitanje: koji od nasa tri naroda najcesce koristi izraz "i sve pet (5)"?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:52 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Misliš na Aleksu ?  Ma jok, njega banuju. Vidi se da je Srbijanac, štovatelj kralja (dobro, i Draže  ). Al ne srbuje ko ovaj naš međed. I dobije ban počesto, dok bosanski bukvo nije nikad ni upozorenje dobio. Nije ni Granicarko nikad banisan. Hrvati ga vole, a njegov zemljak Vujadin ga ne podnosi. Fenomen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zaštićeni međed Bosanac Prepoznali su vlasnici foruma autohtonu bosansku vrstu koju treba staviti u zaštitu. Kolega Rutineru, jedno pitanje: koji od nasa tri naroda najcesce koristi izraz "i sve pet (5)"? Hrvati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma jok, njega banuju. Vidi se da je Srbijanac, štovatelj kralja (dobro, i Draže  ). Al ne srbuje ko ovaj naš međed. I dobije ban počesto, dok bosanski bukvo nije nikad ni upozorenje dobio. Nije ni Granicarko nikad banisan. Hrvati ga vole, a njegov zemljak Vujadin ga ne podnosi. Fenomen.  On im dođe ono što je kod nas čovječja ribica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:05 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kolega Rutineru, jedno pitanje: koji od nasa tri naroda najcesce koristi izraz "i sve pet (5)"?
Hrvati? I to oni iz Hrvatske koliko sam primetio, pa onda bosanskohercegovacki. A pitam da li i vi taj izraz koristite? Za Srbe znam da ne koriste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:11 |
|
|
A koji Srbi se udružuju sa Muslimanima, protiv drugih Srba? Koji Srbi vrijeđaju Srbe? Ja mislim da su to neka govna u obliku ljudi.  Jesi li to Ahmede ostao bez podrške i jednog Srbina na forumu? Alal vera.  Podržaće te jarani hehe
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: A koji Srbi se udružuju sa Muslimanima, protiv drugih Srba? Koji Srbi vrijeđaju Srbe? Ja mislim da su to neka govna u obliku ljudi.  Jesi li to Ahmede ostao bez podrške i jednog Srbina na forumu? Alal vera.  Sve je tako kao sto kazes. Izvini sto te stalkam i svasta lupetam o tebi. To je sve sto smem da kazem, ako mi i to Bumbar dozvoli. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Hrvati?
I to oni iz Hrvatske koliko sam primetio, pa onda bosanskohercegovacki. A pitam da li i vi taj izraz koristite? Za Srbe znam da ne koriste. Da. Ma kakvi, ne čujem baš. Al sad gdje kažeš, znam da je ova drugarica iz Hr kad dođe znala taj izraz koristiti. Šta hoćeš reći? Da nam je Jankela neki graničarov zemljak? Jel Hrvat ili je hrvatski Srbin?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:20 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I to oni iz Hrvatske koliko sam primetio, pa onda bosanskohercegovacki. A pitam da li i vi taj izraz koristite? Za Srbe znam da ne koriste.
Da. Ma kakvi, ne čujem baš. Al sad gdje kažeš, znam da je ova drugarica iz Hr kad dođe znala taj izraz koristiti. Šta hoćeš reći? Da nam je Jankela neki graničarov zemljak? Jel Hrvat ili je hrvatski Srbin? novovrijeme je napisao/la: Pa samo nemoj ti spominjati Srbe sa ove strane Drine i sve 5, ignorišem te ko govno. Srbin sa Manjace je dok mu ne padne koncentracija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:22 |
|
|
|
Vjerujem da niko sa Manjače i okoline nije ni čuo za taj izraz. Možda se naš Jankela školovao u Zg?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:26 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Vjerujem da niko sa Manjače i okoline nije ni čuo za taj izraz. Možda se naš Jankela školovao u Zg? Otkud ti to da se uopste skolovao? Odaje ga njegov akademski nacin komunikacije? Jaka logika u zakljucivanju i rasudjivanju? Meni tera da idem na klix jer volim Bosnu, Bosnjake itd. A buduci da to tebi nije rekao, ispada da ti mrzis Bosnjake i ostalo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 11:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Vjerujem da niko sa Manjače i okoline nije ni čuo za taj izraz. Možda se naš Jankela školovao u Zg? Otkud ti to da se uopste skolovao? Odaje ga njegov akademski nacin komunikacije? Jaka logika u zakljucivanju i rasudjivanju? Meni tera da idem na klix jer volim Bosnu, Bosnjake itd. A buduci da to tebi nije rekao, ispada da ti mrzis Bosnjake i ostalo.  Pa možda je bio na kakvom zanatu. Nekad u onoj državi u Zg je recimo bila prekvalifikacija. Išlo se iz BiH za KV tesara, zidara, varioca, bravara. Ipak je to napredak od zaprežne vuče biti nekakav zidar ili tesar. Ma kakvi, nema tu ništa akademsko. Imam osjećaj da je tražio od nekog komšije koji je završio 4 osnovne da mu napiše na papir ovo što svakodnevno trtlja. Bude mi tačno neugodno nekad kad vidim koliko se ponavlja. Vidi, ne treba ti to biti čudno. Nije bilo više mjesta na papiru za školovanog komšiju To ćemo čitati kad skupi za svesku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 13:57 |
|
|
Dvojica bosanskih drvosječa,jedan s Majevice,drugi iz Maglaja Šaban Rutiner našli da pričaju o pismenosti i izrazima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 14:01 |
|
|
Eno sad sam i iz Maglaja Imaš li ti običaj reći sve pet?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 14:01 |
|
|
Aleksa je iz akademskog sela s Majevice.Zove se Zabrđe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 14:04 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Eno sad sam i iz Maglaja Imaš li ti običaj reći sve pet? Ponekad kažem.Srbi iz Krajine i zapadne RS koriste dosta hrvatskih izraza.Akedemcu Aci je to nepoznato.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 14:04 |
|
|
Zabrđe ima kod Sarajeva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 14:17 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Zabrđe ima kod Sarajeva  Ima više Zabrđa.Npr.između Kotor Varoši i Čelinca ima selo Zabrđe,na Majevici imaš Zabrđe,kod Sarajeva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 17:30 |
|
|
|
Odakle si ti Ograniceni? Meni vučeš na Lijevce polje.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|