|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 18:59 |
|
|
Sad će i Sneža dodati megabajt svoje priče i opet iznova.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:00 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Meni je najzanimljivije da se vi okupljate na drugom forumu kritikujete moderatore i članove i onda opet dođete ovde. Tamo svratim 1x tjedno. Ovdje imam najviše postova na forumu. Ovo mi je prirodno stanište.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:03 |
|
|
Najbolje je sto Cortic jos uvijek vjeruje da su mu na forumu.hr presudila ta dva posta
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:04 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Meni je najzanimljivije da se vi okupljate na drugom forumu kritikujete moderatore i članove i onda opet dođete ovde. Tamo svratim 1x tjedno. Ovdje imam najviše postova na forumu. Ovo mi je prirodno stanište. A ima te i na matičnom hr. forumu. Tamo ti je cura, i ostalo društvo, a ovde smo svi zli.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:06 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tamo svratim 1x tjedno. Ovdje imam najviše postova na forumu. Ovo mi je prirodno stanište. A ima te i na matičnom hr. forumu. Tamo ti je cura, i ostalo društvo, a ovde smo svi zli. Al se decko kamuflira, da ne bi opet bancic uletio, a onda opet ode zvezda vodilja na vjecno zgariste
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:07 |
|
|
mara je napisao/la: Najbolje je sto Cortic jos uvijek vjeruje da su mu na forumu.hr presudila ta dva posta Naravno da su mi presudila ta 2 posta. Imao sam stotinjak bodova prije toga. Međutim ono što me dotuklo kad sam pokušao ustati iz mrtvih je natjeravanje s tobom i tvojim "begom" po kojekakvim chat temama.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:09 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Najbolje je sto Cortic jos uvijek vjeruje da su mu na forumu.hr presudila ta dva posta Naravno da su mi presudila ta 2 posta. Imao sam stotinjak bodova prije toga. Međutim ono što me dotuklo kad sam pokušao ustati iz mrtvih je natjeravanje s tobom i tvojim "begom" po kojekakvim chat temama. Mitomanija ti je u krvi Ti si dobio dva puta po 500 bez chata! Kad si pokusao ustati iz mrtvih presudilo je nesto drugo
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:10 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tamo svratim 1x tjedno. Ovdje imam najviše postova na forumu. Ovo mi je prirodno stanište. A ima te i na matičnom hr. forumu. Tamo ti je cura, i ostalo društvo, a ovde smo svi zli. Tamo sam jednako rijetko kao i na Indexu, zapravo.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:13 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: A ima te i na matičnom hr. forumu. Tamo ti je cura, i ostalo društvo, a ovde smo svi zli. Tamo sam jednako rijetko kao i na Indexu, zapravo. [/quote] Ajd, dobro, naš si, kad si navalio.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:16 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Naravno da su mi presudila ta 2 posta. Imao sam stotinjak bodova prije toga. Međutim ono što me dotuklo kad sam pokušao ustati iz mrtvih je natjeravanje s tobom i tvojim "begom" po kojekakvim chat temama. Mitomanija ti je u krvi Ti si dobio dva puta po 500 bez chata! Kad si pokusao ustati iz mrtvih presudilo je nesto drugo To je sad nevažno, ionako ne bi više pisao tamo puno jer je propao Ex Yu. Za ove druge pdf-ove na kojima sudjelujem ionako nije važno. I suzdržat ću se od komentiranja što je tebi u krvi.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:19 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Mitomanija ti je u krvi Ti si dobio dva puta po 500 bez chata! Kad si pokusao ustati iz mrtvih presudilo je nesto drugo To je sad nevažno, ionako ne bi više pisao tamo puno jer je propao Ex Yu. Za ove druge pdf-ove na kojima sudjelujem ionako nije važno. I suzdržat ću se od komentiranja što je tebi u krvi. Ne brini za moju krvnu sliku, savrsena je! Sad je nevazno, zato si i dosao ovdje a prije toga si mal pjevao borbene i kukao da ti skinu ban i moljakao okolo! A i ex yu propao?! Ma nemoj mi rec!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:25 |
|
|
mara je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: To je sad nevažno, ionako ne bi više pisao tamo puno jer je propao Ex Yu. Za ove druge pdf-ove na kojima sudjelujem ionako nije važno. I suzdržat ću se od komentiranja što je tebi u krvi. Ne brini za moju krvnu sliku, savrsena je! Sad je nevazno, zato si i dosao ovdje a prije toga si mal pjevao borbene i kukao da ti skinu ban i moljakao okolo! A i ex yu propao?! Ma nemoj mi rec! Ne umišljaj si da znaš zašto sam ja napravio ovo ili ono. Glede pjevanja "borbenih", tebi je svaka 2. pjesma koju staviš na chat "borbena".
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:28 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Ne brini za moju krvnu sliku, savrsena je! Sad je nevazno, zato si i dosao ovdje a prije toga si mal pjevao borbene i kukao da ti skinu ban i moljakao okolo! A i ex yu propao?! Ma nemoj mi rec! Ne umišljaj si da znaš zašto sam ja napravio ovo ili ono. Glede pjevanja "borbenih", tebi je svaka 2. pjesma koju staviš na chat "borbena". Tko je javno na kuticu za banirane moljakao da ga vrate medju zive i molio ostale forumase da mole modove da im vrate zvezdu vodilju, da im forum nema smisla bez corta? Nema se tu sta umisljati, dosao si ovdje jer tam ne smijes pisati!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:36 |
|
|
mara je napisao/la: Vidim da priča s tobom ima smisla koliko i priča sa zidom, možda čak i manje, pa ću se okaniti iste.
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:40 |
|
|
mara je napisao/la: Najbolje je sto Cortic jos uvijek vjeruje da su mu na forumu.hr presudila ta dva posta Presudilo je njemu što ne stoji iza svojih riječi nego nakon bana plače ko pičkica da mu oproste umjesto da časno pogine kao forumski lik
_________________ Teško Klisu na kamenu i kamenu jer je Klis na njemu!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:40 |
|
|
Sokol je napisao/la: mara je napisao/la: Najbolje je sto Cortic jos uvijek vjeruje da su mu na forumu.hr presudila ta dva posta Presudilo je njemu što ne stoji iza svojih riječi nego nakon bana plače ko pičkica da mu oproste umjesto da časno pogine kao forumski lik Sokole, sigurno misli da je Simba kriv
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:45 |
|
|
mara je napisao/la: Sokol je napisao/la: Presudilo je njemu što ne stoji iza svojih riječi nego nakon bana plače ko pičkica da mu oproste umjesto da časno pogine kao forumski lik Sokole, sigurno misli da je Simba kriv Bar da je Simba kriv onda bi ja znao kome da platim cugu kada se sretnemo u gradu
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:46 |
|
|
Sokol je napisao/la: mara je napisao/la: Sokole, sigurno misli da je Simba kriv Bar da je Simba kriv onda bi ja znao kome da platim cugu kada se sretnemo u gradu Plati mu cugu što mi nije dao nikad nijedan karton na tom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:49 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Sokol je napisao/la: Bar da je Simba kriv onda bi ja znao kome da platim cugu kada se sretnemo u gradu Plati mu cugu što mi nije dao nikad nijedan karton na tom forumu. E, za to nema cuge nego će dobiti drugarsku kritiku ako je tako
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:54 |
|
|
Sokol je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Plati mu cugu što mi nije dao nikad nijedan karton na tom forumu. E, za to nema cuge nego će dobiti drugarsku kritiku ako je tako Evo provjerio sam, i da mu ipak spasim čast, dao mi je 1 karton od 100 bodova u 1. mjesecu, kad sam zafrkavao Snežu. I to ne samo meni, nego i Aleksiju i CondoRu, ako se dobro sjećam.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara je napisao/la: Vidim da priča s tobom ima smisla koliko i priča sa zidom, možda čak i manje, pa ću se okaniti iste. Cortic iskreno mi je zao sto mislis tako
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:57 |
|
|
mara je napisao/la: Rekao bi ti zbog čega je meni "žao", ali ne želim si pokvariti zabavu za kasnije.
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 19:58 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Sokol je napisao/la: E, za to nema cuge nego će dobiti drugarsku kritiku ako je tako Evo provjerio sam, i da mu ipak spasim čast, dao mi je 1 karton od 100 bodova u 1. mjesecu, kad sam zafrkavao Snežu. I to ne samo meni, nego i Aleksiju i CondoRu, ako se dobro sjećam. Eto, ipak je, znači ima tri cuge kad se vidimo
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 20:03 |
|
|
Sokol je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Evo provjerio sam, i da mu ipak spasim čast, dao mi je 1 karton od 100 bodova u 1. mjesecu, kad sam zafrkavao Snežu. I to ne samo meni, nego i Aleksiju i CondoRu, ako se dobro sjećam. Eto, ipak je, znači ima tri cuge kad se vidimo Eto sad sam čovjeku donio 3 runde ovime, baš mi je drago. A dao mi je uvjerljivo najmanje kartona od svih njih, samo 1 i to davno.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 21 srp 2009, 20:03 |
|
|
Sokol je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Evo provjerio sam, i da mu ipak spasim čast, dao mi je 1 karton od 100 bodova u 1. mjesecu, kad sam zafrkavao Snežu. I to ne samo meni, nego i Aleksiju i CondoRu, ako se dobro sjećam. Eto, ipak je, znači ima tri cuge kad se vidimo Sokole idemo zajedno u No22 !
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|