|
|
Stranica: 43/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:32 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
jationo je napisao/la: Samo da javim svoje rezultate: Economic Left/Right: -9.38 Social Libertarian/Authoritarian: -6.72 Zar sam najanarhoidniji dosad?  Bože, svašta. Kako si ovo uspio postići? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:37 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Samo da javim svoje rezultate: Economic Left/Right: -9.38 Social Libertarian/Authoritarian: -6.72 Zar sam najanarhoidniji dosad?  Bože, svašta. Kako si ovo uspio postići?  Ah, malo odgovarao na pitanja, a dosta je bilo onih strongly u odgovorima... I eto, Drug bi Uljanov bio ponosan, osim po pitanju sloboda...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:43 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Bože, svašta. Kako si ovo uspio postići?  Ah, malo odgovarao na pitanja, a dosta je bilo onih strongly u odgovorima... I eto, Drug bi Uljanov bio ponosan, osim po pitanju sloboda... Bogme si žestok, radikalni ljevičar. Čak i Sneža, koja je izgleda najveći desničar ovdje(to je zato jer nam se Mar'ca još nije testirala, a bilo bi itekako zanimljivo vidjet Invkvizitorov rezultat) ti nije do koljena po ekstremnosti, ovo je baš teška ljevica. Ja sam ispao neki centar, malo više ljevičar po pitanju ekonomije, i minimalno sam ušao u + po socijalnim pitanjima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:46 |
|
|
jationo je napisao/la: DEFENSE je napisao/la: Nadam se, među ove prve nisi sebe ubrojio  A ja se nadam da ne misliš stvarno kako je ovo što si napisao duhovito..  Žalosti me tvoja intelegencija,a probati ču ti pojednostaviti smajlić na kraju teksta ne znaći da je tekst napisan prije toga duhovit, smajlić poput ovoga  može imati i više značenja a između ostalih da se autor ovih redaka smije ili puca od smijeha na tekst ili napis na koji se replicira ili odgovara
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Hvaljen Isus i Marija! Inače, ekipo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:54 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Ah, malo odgovarao na pitanja, a dosta je bilo onih strongly u odgovorima... I eto, Drug bi Uljanov bio ponosan, osim po pitanju sloboda... Bogme si žestok, radikalni ljevičar. Čak i Sneža, koja je izgleda najveći desničar ovdje(to je zato jer nam se Mar'ca još nije testirala, a bilo bi itekako zanimljivo vidjet Invkvizitorov rezultat) ti nije do koljena po ekstremnosti, ovo je baš teška ljevica. Ja sam ispao neki centar, malo više ljevičar po pitanju ekonomije, i minimalno sam ušao u + po socijalnim pitanjima.  Ne znam kako je ispalo baš tako, ali kako na tvrdnje tipa: "What's good for the most successful corporations is always, ultimately, good for all of us." ili "The freer the market, the freer the people." odgovoriti nego "strongly disagree"? Mara bi bila žestoka po nekim nacionalnim pitanjima, ali to nije toliko zastupljeno u toj anketi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:56 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: jationo je napisao/la: A ja se nadam da ne misliš stvarno kako je ovo što si napisao duhovito..  Žalosti me tvoja intelegencija,a probati ču ti pojednostaviti smajlić na kraju teksta ne znaći da je tekst napisan prije toga duhovit, smajlić poput ovoga  može imati i više značenja a između ostalih da se autor ovih redaka smije ili puca od smijeha na tekst ili napis na koji se replicira ili odgovara  zar se pitam zašto sam te imao na ignore listi na starom forumu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:57 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Hvaljen Isus i Marija! Inače, ekipo? Pa evo ništa, malo se testiramo i tako, Oćeš ti probat?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 20:58 |
|
|
jationo je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Hvaljen Isus i Marija! Inače, ekipo? Pa evo ništa, malo se testiramo i tako, Oćeš ti probat? Već san obavio test na AIDS, hvala lijepa. Btw, čist sam ko suza. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:01 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: boogyman je napisao/la: ....corto upoznao sam ti genetskog klona na forumu...tip iz srbije...otac hrvat,majka srpkinja.... Baš me sad nešto zanima...ako tip kaže da je srbin....uhhhhh,naslušat ćeš me se...  Koji nick, moram pročitat te postove.  ....valderama,čini mi se...to sam skužio na topicu "molim istinu"....
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:03 |
|
|
boogyman je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Koji nick, moram pročitat te postove.  ....valderama,čini mi se...to sam skužio na topicu "molim istinu".... A Valderama je zakon, totalni zajebant.. Jesi ga pozvo možda tu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:04 |
|
|
boogyman je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Koji nick, moram pročitat te postove.  ....valderama,čini mi se...to sam skužio na topicu "molim istinu".... Uvijek mi je bio čudan, uopće nisam shvaćao u kojem je fazonu. Ovo pojašnjava štošta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:05 |
|
|
jationo je napisao/la: boogyman je napisao/la: ....valderama,čini mi se...to sam skužio na topicu "molim istinu"....
A Valderama je zakon, totalni zajebant.. Jesi ga pozvo možda tu? ...Ne,ma nisam ga nikad prije skužil.Samo sam to uspio pročitati i odmah sam se corta sjetio.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:08 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: boogyman je napisao/la: ....valderama,čini mi se...to sam skužio na topicu "molim istinu"....
Uvijek mi je bio čudan, uopće nisam shvaćao u kojem je fazonu. Ovo pojašnjava štošta.  Ajd daj....nemoj sad čovjeka razapinjati.Nije baš niti od mene pristojno da ovo pišem,samo se zajebavam....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:10 |
|
|
boogyman je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Uvijek mi je bio čudan, uopće nisam shvaćao u kojem je fazonu. Ovo pojašnjava štošta.  Ajd daj....nemoj sad čovjeka razapinjati.Nije baš niti od mene pristojno da ovo pišem,samo se zajebavam.... Ma kakvo razapinjanje, samo nisam kužio u kojem je điru. OK je lik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:14 |
|
|
stvorenje je napisao/la: jationo je napisao/la: Pa evo ništa, malo se testiramo i tako, Oćeš ti probat? Već san obavio test na AIDS, hvala lijepa. Btw, čist sam ko suza.  Zar si negativac? Viđe ovo, šta o tome misle građani Prištine: http://www.youtube.com/watch?v=v2-xnmsq3Vg 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:21 |
|
|
jationo je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Već san obavio test na AIDS, hvala lijepa. Btw, čist sam ko suza.  Zar si negativac? Viđe ovo, šta o tome misle građani Prištine: http://www.youtube.com/watch?v=v2-xnmsq3Vg  Najbolji mi je onaj na kraju: Za pitanje NACIONALNOG interesa, bolje je biti pozitivan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:21 |
|
|
jationo je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Već san obavio test na AIDS, hvala lijepa. Btw, čist sam ko suza.  Zar si negativac? Viđe ovo, šta o tome misle građani Prištine: http://www.youtube.com/watch?v=v2-xnmsq3Vg  Skoro pa da tuče "metalika moj dobar drugar". http://www.youtube.com/watch?v=8ekM6zRQ-MwInače, riječ je o grobaru, naravno da su samo grobari ovako inteligentni. A evo ga i na tribini, na djelu. Upozoravam mlađe od 18, kao i osobe ženskog spola, da ne gledaju ovu sliku(čak je neću ni staviti direktno, nego ću samo dati link): http://arhiva.izaberipartizan.com/izvestaji/16_06_2006_basket_Partizan_C.zvezda_63-56_-_PREKID/16_06_2006_basket_Partizan_C.zvezda_63-56_-_PREKID_01.jpgNajjači mi je ipak komentar ispod videa, "Miša Tumbas je najinteligentniji grobar kojeg sam ikada video". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:22 |
|
|
stvorenje je napisao/la: jationo je napisao/la: Zar si negativac? Viđe ovo, šta o tome misle građani Prištine: http://www.youtube.com/watch?v=v2-xnmsq3Vg  Najbolji mi je onaj na kraju: Za pitanje NACIONALNOG interesa, bolje je biti pozitivan.  Da, taj je najgenijalniji... I najpozitivniji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:24 |
|
|
Ima Corto pravo kad se sprda s njima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:45 |
|
|
boogyman je napisao/la: jationo je napisao/la: A Valderama je zakon, totalni zajebant.. Jesi ga pozvo možda tu?
...Ne,ma nisam ga nikad prije skužil.Samo sam to uspio pročitati i odmah sam se corta sjetio....  Ma nedavno mi se javio na pm, neka zajebancija, na kraju dogovorismo pijenje kad se nađemo u istom gradu.. Inače, čovjek se isto s Marom volio razgovarat.. PS. Ako ti se da bit ozbiljan, jutros sam otvorio temu ođe o Kosovu i RS, da se ne trola na chatu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 21:57 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
Sta se radi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 03 lip 2009, 22:00 |
|
|
Urbana je napisao/la: :D
Sta se radi? Divi se Miši Tumbasu. Čak postoji tema o njemu na Indexu, koji car. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|