|
|
Stranica: 46/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 09:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 09:58 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo je napisao/la: :-ucelo A jeste svi na folk nekakav navalili.. Al ajde, da se uklopim: http://www.youtube.com/watch?v=iDTSgY8zuag  Nikad nisam sumnjala u tvoj izbor.. Toplo pivo,hladna supa...jos bajat krompir..i ko dushaa..  Nije da sam imao prevelik izbor, ako sam se htio uklopiti u jutarnji folk, pošto baš nisam neki poznavalac... Barem što se tiče Balkana, lokalni folk mi nikad nije previše legao. Ali znam ponešto umjetnika iz drugih dijelova svijeta: http://www.youtube.com/watch?v=7NG32LVyrwY. Ova je ujedno i za Stvora, pošto je obrada jedne stare rokerske... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:03 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
jationo je napisao/la: Urbana je napisao/la: Nikad nisam sumnjala u tvoj izbor.. Toplo pivo,hladna supa...jos bajat krompir..i ko dushaa..  Nije da sam imao prevelik izbor, ako sam se htio uklopiti u jutarnji folk, pošto baš nisam neki poznavalac... Barem što se tiče Balkana, lokalni folk mi nikad nije previše legao. Ali znam ponešto umjetnika iz drugih dijelova svijeta: http://www.youtube.com/watch?v=7NG32LVyrwY. Ova je ujedno i za Stvora, pošto je obrada jedne stare rokerske...  Od mene nesto novije...ujedno jedan od najludjih spotova.. http://www.youtube.com/watch?v=n9yay4PX0OA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:04 |
|
|
jationo je napisao/la: Urbana je napisao/la: Nikad nisam sumnjala u tvoj izbor.. Toplo pivo,hladna supa...jos bajat krompir..i ko dushaa..  Nije da sam imao prevelik izbor, ako sam se htio uklopiti u jutarnji folk, pošto baš nisam neki poznavalac... Barem što se tiče Balkana, lokalni folk mi nikad nije previše legao. Ali znam ponešto umjetnika iz drugih dijelova svijeta: http://www.youtube.com/watch?v=7NG32LVyrwY. Ova je ujedno i za Stvora, pošto je obrada jedne stare rokerske...  Odlična obrada, vrlo razgovjetna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:05 |
|
|
Urbana je napisao/la: Aleksije,sta vas je ono juce Inkvizitor postrojio...  .. Tema o gay-paradama.. Citala sam o njegovom baniranju na forumu.hr..nisam ni znala da je onako nezgodan...  inkvizitor je car Jedna za Inkvija http://www.youtube.com/watch?v=D0ErTSeBEP4
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:06 |
|
|
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:10 |
|
|
Urbana je napisao/la: Aleksije,sta vas je ono juce Inkvizitor postrojio...  .. Tema o gay-paradama.. Citala sam o njegovom baniranju na forumu.hr..nisam ni znala da je onako nezgodan...  Pa nezgodan je Inkvi... Rekao sam šta sam imao. Razlika je u uverenju da li je homoseksualnost bolest ili ne. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:10 |
|
|
mara99 je napisao/la: Ajde Marce majke ti ne lazi...dan ti odma lepsi.. Tvoje posebne simpatije prema stvorenju su vise nego ocigledne.. Pa prebijas to preko kao pesmica iz njegovog kraja.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:12 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara99 je napisao/la: Ajde Marce majke ti ne lazi...dan ti odma lepsi.. Tvoje posebne simpatije prema stvorenju su vise nego ocigledne.. Pa prebijas to preko kao pesmica iz njegovog kraja..  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Urbana je napisao/la: Aleksije,sta vas je ono juce Inkvizitor postrojio...  .. Tema o gay-paradama.. Citala sam o njegovom baniranju na forumu.hr..nisam ni znala da je onako nezgodan...  Pa nezgodan je Inkvi... Rekao sam šta sam imao. Razlika je u uverenju da li je homoseksualnost bolest ili ne.  Nezgodan i nepoverljiv.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:13 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo je napisao/la: Nije da sam imao prevelik izbor, ako sam se htio uklopiti u jutarnji folk, pošto baš nisam neki poznavalac... Barem što se tiče Balkana, lokalni folk mi nikad nije previše legao. Ali znam ponešto umjetnika iz drugih dijelova svijeta: http://www.youtube.com/watch?v=7NG32LVyrwY. Ova je ujedno i za Stvora, pošto je obrada jedne stare rokerske...  Od mene nesto novije...ujedno jedan od najludjih spotova.. http://www.youtube.com/watch?v=n9yay4PX0OADa, spot je dobar, upozorava čovjeka kuda može odvesti ženina posesivnost i ljubomora... I koliko treba cijeniti slobodu dok je ima... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:17 |
|
|
stvorenje je napisao/la: jationo je napisao/la: Nije da sam imao prevelik izbor, ako sam se htio uklopiti u jutarnji folk, pošto baš nisam neki poznavalac... Barem što se tiče Balkana, lokalni folk mi nikad nije previše legao. Ali znam ponešto umjetnika iz drugih dijelova svijeta: http://www.youtube.com/watch?v=7NG32LVyrwY. Ova je ujedno i za Stvora, pošto je obrada jedne stare rokerske...  Odlična obrada, vrlo razgovjetna.   Ma navuko sam se na te sibirske vokale, baš mi pašu... Volim tu i tamo poslušat svakakvu ekstremnu muziku, čak ponekad i grindcore, tako da mi je i ovakav glasovni izričaj morao sjesti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:19 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara99 je napisao/la: Ajde Marce majke ti ne lazi...dan ti odma lepsi.. Tvoje posebne simpatije prema stvorenju su vise nego ocigledne.. Pa prebijas to preko kao pesmica iz njegovog kraja..  Naravno da mi je dan odmah lijepsi! Dalmos pusti pjesmu od koje srce raste, pa sta ti treba vise? A kome to stvor nije simpatican??? Halo koleginice, Dalmatinac je, mal to tebi promaklo! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:20 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Urbana je napisao/la: Aleksije,sta vas je ono juce Inkvizitor postrojio...  .. Tema o gay-paradama.. Citala sam o njegovom baniranju na forumu.hr..nisam ni znala da je onako nezgodan...  Pa nezgodan je Inkvi... Rekao sam šta sam imao. Razlika je u uverenju da li je homoseksualnost bolest ili ne.  Kako kome 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:23 |
|
|
Ajmo ljudi tko je za kavu???? Aleksije za tebe caj i sokic!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:24 |
|
|
jationo je napisao/la: Da, spot je dobar, upozorava čovjeka kuda može odvesti ženina posesivnost i ljubomora... I koliko treba cijeniti slobodu dok je ima...  U HBosni se to rješava "udarcima",...ShargijaRave izvedba: http://www.youtube.com/watch?v=f2OMokyQe4o 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:24 |
|
|
jationo je napisao/la: Urbana je napisao/la: Od mene nesto novije...ujedno jedan od najludjih spotova.. http://www.youtube.com/watch?v=n9yay4PX0OADa, spot je dobar, upozorava čovjeka kuda može odvesti ženina posesivnost i ljubomora... I koliko treba cijeniti slobodu dok je ima...  Gledala sam nekad davno neki film slican ovom spotu..al sad nemam veze koji.. Prvo je on nju psihicki unistavao,maltretirao..i nekako je dospeo u invalidska kolica.. E onda je ona njega vozala u njima i sve mu vracala na njegove oci.. Jationo nije samo da zene znaju biti posesivne i ljubomorne..ne,ne... Hoces reci da smo Boogy,Kvacica i ja...zarobljeni..  .. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:28 |
|
|
mara99 je napisao/la: Ajmo ljudi tko je za kavu???? Aleksije za tebe caj i sokic! Kiselu vodu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:30 |
|
|
mara99 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa nezgodan je Inkvi... Rekao sam šta sam imao. Razlika je u uverenju da li je homoseksualnost bolest ili ne.  Kako kome  Nemoj da ti ga sad zovem da te pocasti s kojim epitetom... Ne BRE ipak je moderator..mora se malo korigovati.. Juce lepo bubnu da nije isto videti pedere i lezbace..a ostali..pssssssssssst... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:32 |
|
|
mara99 je napisao/la: Ajmo ljudi tko je za kavu???? Aleksije za tebe caj i sokic! Nemoj kavu, Maro, tako ti svega, evo pijem već treću šalicu (ali onu veliku, za kakao).. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:34 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara99 je napisao/la: Kako kome  Nemoj da ti ga sad zovem da te pocasti s kojim epitetom... Ne BRE ipak je moderator..mora se malo korigovati.. Juce lepo bubnu da nije isto videti pedere i lezbace..a ostali..pssssssssssst...  Ne brini ti za cascenje izmedju mene i inkvija, to je na nivou, pa nismo cigani! Ikvizitor je pametan, kulturan i jako vjest u komunikaciji, mislim da mu ne trebaju nikakve korekcije! Pa nije isto, jedno su muskarci, drugo zene.  Ja sam mu rekla da ima i goreg od dva muskarca, al se decki s foruma pobunili! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 10:35 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara99 je napisao/la: Kako kome  Nemoj da ti ga sad zovem da te pocasti s kojim epitetom... Ne BRE ipak je moderator..mora se malo korigovati.. Juce lepo bubnu da nije isto videti pedere i lezbace..a ostali..pssssssssssst...  Vidi se da nisi čitala, Cosmo. Sarfaker je postao sliku dvojice muškaraca kako se ljube, i ja sam napisao da to može biti lepo kao kad se dve žene ljube.  Rasprava s moje strane je izgubila smisao, kad se počelo govoriti o tome šta je lepo, jer svako ima svoje kriterijume. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|