|
|
Stranica: 427/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 11 lis 2009, 23:57 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
Inkvizitor je napisao/la: Ko je se to blago meni razmaho' po topicu. Covek navrne jednom u 6 meseci...i to bas kad se mi razmasemo... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 14:11 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 14:25 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Miško, evo kako smo izgubli od Levskog, i to bez 3 najbolja igrača: http://www.crvenazvezdafk.com/levski-crvena-zvezda-1-0-video-2467-c5-video.htmNa dnu stranice je video.  E, i ? Šta sam mogao da vidim? Zvezda dve šanse i neki udarci sa 20m. Za 90 minuta. Samo se pokazalo da , generalni problem srpskog fudbala, su golmani. Nemamo dobrog golmana, a još nam nedostaje jedan špic uz Žigića, Danko Lazović i Pantelić to nisu. Možda Kežman opet proradi, počeo je dobro da igra. Ostali deo repke 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 14:34 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Miško, evo kako smo izgubli od Levskog, i to bez 3 najbolja igrača: http://www.crvenazvezdafk.com/levski-crvena-zvezda-1-0-video-2467-c5-video.htmNa dnu stranice je video.  E, i ? Šta sam mogao da vidim? Zvezda dve šanse i neki udarci sa 20m. Za 90 minuta. Samo se pokazalo da , generalni problem srpskog fudbala, su golmani. Nemamo dobrog golmana, a još nam nedostaje jedan špic uz Žigića, Danko Lazović i Pantelić to nisu. Možda Kežman opet proradi, počeo je dobro da igra. Ostali deo repke  2 šanse? Bilo je barem 3x više šansi od tog broja. Stamenković je pogriješio, ali griješi i Cech, i Casillas, to je ljudski. Dok on griješi na prijateljskim utakmicama, a brani fenomenalno na službenima, ja sam uz njega. Dečko je najbolji golman koji brani u nekom od srpskih klubova. A broj primljenih pogodaka u službenim utakmicama govori u njegovu korist. Inače je riječ o materijalu za reprezentaciju. Imaš na tom istom siteu video sa Zvezda-OFK, pa pogledaj što je sve branio, da ne pričamo o njegovom učinku protiv Voše. Boško Janković treba igrati uz Žigića u napadu, i valjda će igrati, akd se oporavi od ozljede.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 14:36 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: E, i ? Šta sam mogao da vidim? Zvezda dve šanse i neki udarci sa 20m. Za 90 minuta. Samo se pokazalo da , generalni problem srpskog fudbala, su golmani. Nemamo dobrog golmana, a još nam nedostaje jedan špic uz Žigića, Danko Lazović i Pantelić to nisu. Možda Kežman opet proradi, počeo je dobro da igra. Ostali deo repke  2 šanse? Bilo je barem 3x više šansi od tog broja. Stamenković je pogriješio, ali griješi i Cech, i Casillas, to je ljudski. Dok on griješi na prijateljskim utakmicama, a brani fenomenalno na službenima, ja sam uz njega. Dečko je najbolji golman koji brani u nekom od srpskih klubova. A broj primljenih pogodaka u službenim utakmicama govori u njegovu korist. Inače je riječ o materijalu za reprezentaciju. Imaš na tom istom siteu video sa Zvezda-OFK, pa pogledaj što je sve branio, da ne pričamo o njegovom učinku protiv Voše. Boško Janković treba igrati uz Žigića u napadu, i valjda će igrati, akd se oporavi od ozljede. Ne pratim domaći fudbal, daj bože da je dobar golmasn, ali onaj gol ide njemu na došu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 17:24 |
|
|
Čestitke Srbiji za plasman na SP.  za Hrvatsku što reći  da se kvotiram od prije par mjeseci gdje pišem da je Bilić promašaj i da treba dati ostavku.Najslabije odigrane kvalifikacije i nije kriva Engleska ,krivi su sami.Novi selektor i malo discipline razuzdanoj ekipi i spuštanje na zemlju. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 17:46 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Čestitke Srbiji za plasman na SP.  za Hrvatsku što reći  da se kvotiram od prije par mjeseci gdje pišem da je Bilić promašaj i da treba dati ostavku.Najslabije odigrane kvalifikacije i nije kriva Engleska ,krivi su sami.Novi selektor i malo discipline razuzdanoj ekipi i spuštanje na zemlju.  Viđe Sneže kako prati nogomet.. Ja nisam vidio niti jednu cijelu utakmicu, samo sam podjebavao jednog razočaranog kolegu iz Travnika da mu ipak preostaje navijati za BiH.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 19:33 |
|
|
jationo je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Čestitke Srbiji za plasman na SP.  za Hrvatsku što reći  da se kvotiram od prije par mjeseci gdje pišem da je Bilić promašaj i da treba dati ostavku.Najslabije odigrane kvalifikacije i nije kriva Engleska ,krivi su sami.Novi selektor i malo discipline razuzdanoj ekipi i spuštanje na zemlju.  Viđe Sneže kako prati nogomet.. Ja nisam vidio niti jednu cijelu utakmicu, samo sam podjebavao jednog razočaranog kolegu iz Travnika da mu ipak preostaje navijati za BiH..  Okrutno... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 19:39 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Viđe Sneže kako prati nogomet.. Ja nisam vidio niti jednu cijelu utakmicu, samo sam podjebavao jednog razočaranog kolegu iz Travnika da mu ipak preostaje navijati za BiH..  Okrutno...  Uf da, ali lik je popizdio da neće, da jebeš balije, jebeš Ćiru, i tako dalje, bilo je dosta smiješno... Mada nije bilo lijepo..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 19:46 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Okrutno...  Uf da, ali lik je popizdio da neće, da jebeš balije, jebeš Ćiru, i tako dalje, bilo je dosta smiješno... Mada nije bilo lijepo.. Jebiga, ljudi su različiti. Ja navijam uvijek za Crnu Goru kad igraju, mada mi se njihova politika, država i ostalo uglavnom gade. Većina tih momaka na terenu nisu loši, Mirko Vučinić(kapetan reprezentacije njihove i najbolji igrač) je recimo htio nastupati za Srbiju, ali su ga stisli i odabrao je pod pritiskom Crnu Goru. A o navijanju za recimo Hrvatsku se ne treba ni pričati, to se podrazumijeva. Ali, 100 ljudi 100 ćudi. Meni je Bosna simpatiča reprezentacija, ali ja nemam nikakve veze s Bosnom kao zemljom, vjerojatno bi drugačije mislio da sam imao neugodnih iskustava s Bošnjacima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 19:57 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Uf da, ali lik je popizdio da neće, da jebeš balije, jebeš Ćiru, i tako dalje, bilo je dosta smiješno... Mada nije bilo lijepo..
Jebiga, ljudi su različiti. Ja navijam uvijek za Crnu Goru kad igraju, mada mi se njihova politika, država i ostalo uglavnom gade. Većina tih momaka na terenu nisu loši, Mirko Vučinić(kapetan reprezentacije njihove i najbolji igrač) je recimo htio nastupati za Srbiju, ali su ga stisli i odabrao je pod pritiskom Crnu Goru. A o navijanju za recimo Hrvatsku se ne treba ni pričati, to se podrazumijeva. Ali, 100 ljudi 100 ćudi. Meni je Bosna simpatiča reprezentacija, ali ja nemam nikakve veze s Bosnom kao zemljom, vjerojatno bi drugačije mislio da sam imao neugodnih iskustava s Bošnjacima. Ja ni za koga ne navijam pošto uopće ne pratim sport pa mi nekako nema smisla. Neću da budem ko one curice što si, pomodarstva radi, ofarbaju facu u kockice, a ne znaju niti jednog igrača, to je perverzno... A šta s tom Bosnom, jer to samo bošnjačka reprezentacija ili ima i ovih ostalih? U prvom slučaju razumijem tog momka, ali u drugom mi nije jasno zašto neće navijati..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 20:05 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Jebiga, ljudi su različiti. Ja navijam uvijek za Crnu Goru kad igraju, mada mi se njihova politika, država i ostalo uglavnom gade. Većina tih momaka na terenu nisu loši, Mirko Vučinić(kapetan reprezentacije njihove i najbolji igrač) je recimo htio nastupati za Srbiju, ali su ga stisli i odabrao je pod pritiskom Crnu Goru. A o navijanju za recimo Hrvatsku se ne treba ni pričati, to se podrazumijeva. Ali, 100 ljudi 100 ćudi. Meni je Bosna simpatiča reprezentacija, ali ja nemam nikakve veze s Bosnom kao zemljom, vjerojatno bi drugačije mislio da sam imao neugodnih iskustava s Bošnjacima. Ja ni za koga ne navijam pošto uopće ne pratim sport pa mi nekako nema smisla. Neću da budem ko one curice što si, pomodarstva radi, ofarbaju facu u kockice, a ne znaju niti jednog igrača, to je perverzno... A šta s tom Bosnom, jer to samo bošnjačka reprezentacija ili ima i ovih ostalih? U prvom slučaju razumijem tog momka, ali u drugom mi nije jasno zašto neće navijati.. Imaš u reprezentaciji ponekad golmana Srbina, Nemanju Supića, i jednog igrača Hrvata, Mirka Hrgovića, u prvoj postavi. Sad u zadnjoj tekmi recimo svih 11 na terenu su bili Bošnjaci. Ja navijam za Hrvatsku osim protiv Srba, ali to je drugačije. Kao netko tko prati nogomet, odrastao sam u zemlji koja je bila koliko toliko uspješna u njemu, a u zadnje vrijeme su se stvarno uzdigli(ne računam sad ovo skroz zadnje). Naravno da je prirodno da dajem podršku toj reprezentaciji. A i to ti je sve skupa fini izgovor da se ubiješ alkoholom koji put. Kao recimo nakon tekme s Turcima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 22:07 |
|
|
Dobro vece.... Meni najbolja Doorsova pjesma... ali ipak cu je podjeliti sa Cort0m...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 22:37 |
|
|
Pokušaj shvatiti moj stav tamo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 22:40 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Ja ni za koga ne navijam pošto uopće ne pratim sport pa mi nekako nema smisla. Neću da budem ko one curice što si, pomodarstva radi, ofarbaju facu u kockice, a ne znaju niti jednog igrača, to je perverzno... A šta s tom Bosnom, jer to samo bošnjačka reprezentacija ili ima i ovih ostalih? U prvom slučaju razumijem tog momka, ali u drugom mi nije jasno zašto neće navijati..
Imaš u reprezentaciji ponekad golmana Srbina, Nemanju Supića, i jednog igrača Hrvata, Mirka Hrgovića, u prvoj postavi. Sad u zadnjoj tekmi recimo svih 11 na terenu su bili Bošnjaci. Ja navijam za Hrvatsku osim protiv Srba, ali to je drugačije. Kao netko tko prati nogomet, odrastao sam u zemlji koja je bila koliko toliko uspješna u njemu, a u zadnje vrijeme su se stvarno uzdigli(ne računam sad ovo skroz zadnje). Naravno da je prirodno da dajem podršku toj reprezentaciji. A i to ti je sve skupa fini izgovor da se ubiješ alkoholom koji put. Kao recimo nakon tekme s Turcima.  U biti se i ne čudim što momak ne navija za BiH, ako su skoro sve Bošnjaci u reprezentaciji... Vidiš i ja znam popit uz utakmicu, ali ne bih to nazvao navijanjem pošto jedva gledam. Svaki izgovor za alkoholiziranje inače je dobar, no najčešće uopće nije potreban nikakav izgovor.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 22:46 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Imaš u reprezentaciji ponekad golmana Srbina, Nemanju Supića, i jednog igrača Hrvata, Mirka Hrgovića, u prvoj postavi. Sad u zadnjoj tekmi recimo svih 11 na terenu su bili Bošnjaci. Ja navijam za Hrvatsku osim protiv Srba, ali to je drugačije. Kao netko tko prati nogomet, odrastao sam u zemlji koja je bila koliko toliko uspješna u njemu, a u zadnje vrijeme su se stvarno uzdigli(ne računam sad ovo skroz zadnje). Naravno da je prirodno da dajem podršku toj reprezentaciji. A i to ti je sve skupa fini izgovor da se ubiješ alkoholom koji put. Kao recimo nakon tekme s Turcima.  U biti se i ne čudim što momak ne navija za BiH, ako su skoro sve Bošnjaci u reprezentaciji... Vidiš i ja znam popit uz utakmicu, ali ne bih to nazvao navijanjem pošto jedva gledam. Svaki izgovor za alkoholiziranje inače je dobar, no najčešće uopće nije potreban nikakav izgovor..  Tako je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 22:59 |
|
|
|
Ljudi, ja sam sad nekako umoran tako da vas napuštam.. Laku noć uz malo afričke muzike:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 23:01 |
|
|
' Noć, i ja se kupim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2009, 23:16 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: :thumbup1 Pokušaj shvatiti moj stav tamo.  Pokusavam ali ne mogu...  ...a izgleda da i ti moj... Nego nema veze druze... sve OK dok je rasprava u granicama ferplaya... a tu spadaju i provokacije i bockanja....  na koje ti uvijek uzvracas kavicom... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 11:56 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Tako je. Ne možemo se baš oko svega slagati, ja se ni s Jationom ne slažem najbolje oko Kosmeta, da bi se slagao s nekim drugim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 12:08 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Tako je. Ne možemo se baš oko svega slagati, ja se ni s Jationom ne slažem najbolje oko Kosmeta, da bi se slagao s nekim drugim.  Naravno, međusobno poštovanje temelj je bilo kakvog razgovora.. Neslaganje je jedno, a nepoštivanje sasvim drugo. Evo, ja sam na primjer jučer dobio sljedeću privatnu poruku, nakon što sam momka malo javno podjebao: Citat: osobna prepucavanja ostaviti za Pm. Kažnjivo je objavljivanje privatnih poruka
..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 14:01 |
|
|
|
OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 14:17 |
|
|
jationo je napisao/la: OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije? Mislim da kad staviš nekog na ignore, više ti ne može slati pm-ove... A možeš i isključiti opciju da primaš pm-ove općenito...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 14:23 |
|
|
Ignore opcija i nije baš nešto  ,kad nisi najavljen ćeš svakako pročitati postove osobe koje ignoriraš,nema neke koristi od nje. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 14:49 |
|
|
Pozdrav, Snežo.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|