|
|
Stranica: 430/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:44 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
LuckyLuke je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ne pravim ja nikakva sranja, i nemam veze s chickfightom.  Pokušao sam ih smiriti, kad sam vidio da ne ide, našalio sam se na račun svega toga. I to je loše prihvaćeno. Pa šta ću im ja? Meni ni iz džepa ni u džep, ostavio sam se te priče.  E bas se ti znas uvaliti u nevolju... Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...  Osnovni problem je što tamo većina ima velike sklonosti ka trollanju. I ide mi na živce kad se u priču, pogotovo ako je riječ o prepirci, ubaci netko sa strane, tko nema veze s temom. Onda zna bit svega. Stvor je s tim izlazio na kraj na svoj način, ja i Boogy na svoj. Međutim, očito žene to slabije podnose, pa je danas tamo eksplodiralo od svađe, i to ružne, ja se tako nisam nikad nikom obratio na forumu kako se 2 dame obraćaju jedna drugoj. I da, baš se znam uvaliti u nevolju. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:47 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Da, tu si žestok. A evo ti onda jedna žestoka o tome.. Možda sam je već pustio, ali neka, valja se podsjetit  : Uf, ova je baš malo žešća. Inače više preferiram 357 od ovih nacista... A i Revolt BGD je bolji od njih po meni... Bolja glazba, eksplicitniji i jači stihovi. Dok je "Na Gazimestanu"(stara srpska pjesma zapravo) u izvedbi 357 stvarno vrh... Poslušat ću malo taj bend, zvuči zanimljivo, mada baš i nisam fan patriotskih pjesama, ali muzika se čini skroz okej.. Nego, kad smo kod nacista, jesil pročito onog paganskog ludaka što ga je Aleksije postavio u onoj temi o Židovima? Koja spaliona jebote..
|
|
Vrh |
|
 |
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:49 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: E bas se ti znas uvaliti u nevolju... Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...  Osnovni problem je što tamo većina ima velike sklonosti ka trollanju. I ide mi na živce kad se u priču, pogotovo ako je riječ o prepirci, ubaci netko sa strane, tko nema veze s temom. Onda zna bit svega. Stvor je s tim izlazio na kraj na svoj način, ja i Boogy na svoj. Međutim, očito žene to slabije podnose, pa je danas tamo eksplodiralo od svađe, i to ružne, ja se tako nisam nikad nikom obratio na forumu kako se 2 dame obraćaju jedna drugoj. I da, baš se znam uvaliti u nevolju.  Samo so sam ja bio dosta pominjan i, a veze sa temom nemam, a jos io off
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:50 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Imo sam prije tekst iz pjesme u potpisu, na starom forumu, ali ga izbrisaše, nemam pojma zašto..  I ja se pitam... Ostao sam bez teksta...  Meni jedan od omiljenih bendova, totalni ludonje... Evo još malo:
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:53 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Uf, ova je baš malo žešća. Inače više preferiram 357 od ovih nacista... A i Revolt BGD je bolji od njih po meni... Bolja glazba, eksplicitniji i jači stihovi. Dok je "Na Gazimestanu"(stara srpska pjesma zapravo) u izvedbi 357 stvarno vrh... Poslušat ću malo taj bend, zvuči zanimljivo, mada baš i nisam fan patriotskih pjesama, ali muzika se čini skroz okej.. Nego, kad smo kod nacista, jesil pročito onog paganskog ludaka što ga je Aleksije postavio u onoj temi o Židovima? Koja spaliona jebote.. Moram priznati, bolje sam upoznat s njihovim obradama Zvezdinih navijačkih pjesama, nego sa autorskim pjesmama. "Hriste Bože" u njihovoj izvedbi također zvuči genijalno... "Ludaka" nisam pročitao, nisam imao vremena. Čitam Martinov ASOIAF(po kojem se ovaj mjesec počinje snimati serija u režiji HBO  ), ali na engleskom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:53 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Osnovni problem je što tamo većina ima velike sklonosti ka trollanju. I ide mi na živce kad se u priču, pogotovo ako je riječ o prepirci, ubaci netko sa strane, tko nema veze s temom. Onda zna bit svega. Stvor je s tim izlazio na kraj na svoj način, ja i Boogy na svoj. Međutim, očito žene to slabije podnose, pa je danas tamo eksplodiralo od svađe, i to ružne, ja se tako nisam nikad nikom obratio na forumu kako se 2 dame obraćaju jedna drugoj. I da, baš se znam uvaliti u nevolju.  Samo so sam ja bio dosta pominjan i, a veze sa temom nemam, a jos io off Ja te nisam ni spomenuo. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:56 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ne pravim ja nikakva sranja, i nemam veze s chickfightom.  Pokušao sam ih smiriti, kad sam vidio da ne ide, našalio sam se na račun svega toga. I to je loše prihvaćeno. Pa šta ću im ja? Meni ni iz džepa ni u džep, ostavio sam se te priče.  E bas se ti znas uvaliti u nevolju... Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...  Slažem se, a i ekstremno je teško pratit, jer bude po pedeset stranica dnevno...
|
|
Vrh |
|
 |
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 23:58 |
|
|
jationo je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: E bas se ti znas uvaliti u nevolju... Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...  Slažem se, a i ekstremno je teško pratit, jer bude po pedeset stranica dnevno... Drustvo, laku noc. Vidimo se sutra vece, 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 00:00 |
|
|
Laku noć i od mene, uz oproštajnu: 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 00:02 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Poslušat ću malo taj bend, zvuči zanimljivo, mada baš i nisam fan patriotskih pjesama, ali muzika se čini skroz okej.. Nego, kad smo kod nacista, jesil pročito onog paganskog ludaka što ga je Aleksije postavio u onoj temi o Židovima? Koja spaliona jebote..
Moram priznati, bolje sam upoznat s njihovim obradama Zvezdinih navijačkih pjesama, nego sa autorskim pjesmama. "Hriste Bože" u njihovoj izvedbi također zvuči genijalno... "Ludaka" nisam pročitao, nisam imao vremena. Čitam Martinov ASOIAF(po kojem se ovaj mjesec počinje snimati serija u režiji HBO  ), ali na engleskom.  Jao, ti baš voliš te fantazije.. Ja nisam išao puno dalje od Tolkiena u tom žanru.. Mada je i ovaj tip dosta fantastičan s tim Židovima koje posvuda vidi.. Ima zanimljivih dijelova, no da je lud, lud je... Nego, spava mi se opet prerano tako da vam želim svima prisutnima i odsutnima laku noć, čitamo se sutra:
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 00:03 |
|
|
Preduhitriste me vas dvojica.. 
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 00:15 |
|
|
E dobro... cim ste svi otisli spavati... onda sad ja idem napisati nesto na Kosovo...da se imate cime zabavljati ujutro... Ovo vam je za laku noc...
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 08:54 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
jationo,Corto,Lucky,Snezo i svim gostima...ekipa radija Ljubav... zeli vam ugodan dan...!
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 13:32 |
|
|
Šta je Miško pokupio trajni? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 13:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne Mišo nego "STEFAN_DUŠAN_SILNI" :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 13:47 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Moram priznati, bolje sam upoznat s njihovim obradama Zvezdinih navijačkih pjesama, nego sa autorskim pjesmama. "Hriste Bože" u njihovoj izvedbi također zvuči genijalno... "Ludaka" nisam pročitao, nisam imao vremena. Čitam Martinov ASOIAF(po kojem se ovaj mjesec počinje snimati serija u režiji HBO  ), ali na engleskom.  Jao, ti baš voliš te fantazije.. Ja nisam išao puno dalje od Tolkiena u tom žanru.. Mada je i ovaj tip dosta fantastičan s tim Židovima koje posvuda vidi.. Ima zanimljivih dijelova, no da je lud, lud je... Nego, spava mi se opet prerano tako da vam želim svima prisutnima i odsutnima laku noć, čitamo se sutra Uglavnom, mada priznajem da u tom žanru nema baš previše stvari koje stvarno vrijede. Ali Martinov serijal A Song of Ice and Fire je najbolje što žanr nudi. Po meni znatno je bolji od Tolkiena, koji je više za djecu nego za odrasle, dok je ASOIAF totalno druga vrsta serijala, tu su fantastični elementi u sasvim sporednoj ulozi. Martina uvijek preporučujem svima koji vole čitati, a pošto je teško nagovoriti nekog da počne čitati nedovršeni serijal u kojem trenutno imaš 4 knjige, svaka cirka 1000 stranica, a 5. samo što nije izašla, svima preporučim ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Armageddon_RagZbog radnje, mislim da bi se tebi moglo svidjeti, ako nađeš vremena za ovakvo nešto. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 13:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne Mišo nego "STEFAN_DUŠAN_SILNI" :) A Miso 62 I je više nije baniran?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne Mišo nego "STEFAN_DUŠAN_SILNI" :) A Miso 62 I je više nije baniran? Taj tip je i bio baniran samo na tjedan dana. Korištenje klonova je strogo kažnjivo mada sam slabo pratio upise dotičnog forumaša (u svim inačicama).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 14:54 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo,Corto,Lucky,Snezo i svim gostima...ekipa radija Ljubav... zeli vam ugodan dan...!
Hvala,meni si pjesmu pogodila  za muške neznam 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 17:02 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ne pravim ja nikakva sranja, i nemam veze s chickfightom.  Pokušao sam ih smiriti, kad sam vidio da ne ide, našalio sam se na račun svega toga. I to je loše prihvaćeno. Pa šta ću im ja? Meni ni iz džepa ni u džep, ostavio sam se te priče.  E bas se ti znas uvaliti u nevolju... Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...  Istina,preteško se prati ,previše nepoznatih likova tamo,ovdje je intimnije ,naši smo si  tvoj komentar na početak pregovora? 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
hobotnica01
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 21:42 |
|
|
snezana mk je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: E bas se ti znas uvaliti u nevolju... Zato ja i neidem tamo... ponekad procitam nesto... ali previse klonova, neznas tko je tko... a i razina komunikacije odredjenih likova je...  Istina,preteško se prati ,previše nepoznatih likova tamo,ovdje je intimnije ,naši smo si  tvoj komentar na početak pregovora?  a kakav je fight tek danas izbija,može se reć da sam zapalio iskru sukoba tj dolio ulje na vtru 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 22:10 |
|
|
hobotnica01 je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Istina,preteško se prati ,previše nepoznatih likova tamo,ovdje je intimnije ,naši smo si  tvoj komentar na početak pregovora?  a kakav je fight tek danas izbija,može se reć da sam zapalio iskru sukoba tj dolio ulje na vtru  Vidio sam upravo. Ostavio sam im svima pozdrav uz prigodnu sliku. 
|
|
Vrh |
|
 |
hobotnica01
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 22:22 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: hobotnica01 je napisao/la: a kakav je fight tek danas izbija,može se reć da sam zapalio iskru sukoba tj dolio ulje na vtru  Vidio sam upravo. Ostavio sam im svima pozdrav uz prigodnu sliku.  Što sad napravi 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 22:24 |
|
|
hobotnica01 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Vidio sam upravo. Ostavio sam im svima pozdrav uz prigodnu sliku.  Što sad napravi  Pa šta fali? Oslikava stvari na pravi način. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 lis 2009, 22:42 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Dobro vece i ovde... Tek sam nalakirala nokte .... daj BRE pusti koju..da ne tipkam koje vreme... 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|