|
|
Stranica: 48/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:05 |
|
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Zar se ti javljaš dobrovoljno za posao konobarice u ovom objektu?! U birtiji Kod Corta, to mjesto je bilo masovno izbjegavano... No, dobro, kako želiš, daj kapučino..  P.S. Jeste skužili da su obrisali cijelu tu chat temu tamo? Kakvo dobrovoljno javljanje kolega??? Halo, to se naruci! Ali kulture i pristojnosti radi ja sebi idem sama po kavu!  Šta se naruči, konobarica? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mara99 je napisao/la: Aleksije, pa duso draga, pa nije valjd da i tebe trebam odgajat! Corta treba odgajati iz temelja, a kod Johnnya samo malo slifa! Posto ne volis kolace, samo caj s limunom i mineralna!  U principu ne volim kolače, ali mogao bi jedan manji uz čaj. Pao mi je šećer.  Aleksije, sad kad sam vec bila u pekari, al nema veze, za tebe cu otic po kolac! Moze s jagodama??
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:10 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo je napisao/la: Zar se ti javljaš dobrovoljno za posao konobarice u ovom objektu?! U birtiji Kod Corta, to mjesto je bilo masovno izbjegavano... No, dobro, kako želiš, daj kapučino..  P.S. Jeste skužili da su obrisali cijelu tu chat temu tamo? Ono je bilo stvarno ludo..da ti moderator predlozi nesto,ponudi se da ima zelju da nam moderira..a onda zatvore bez razloga ili zbog tako glupog razloga.. Marce..jel moze i za mene jedna kafica...? Zadnje kaznene bodove sam dobila uz obrazlozenje..inacenje.. Uf, ma teraj ih.. Samo ne znam je li to odluka gđe Perad ili nekog njoj nadređenog. Mene je samo zanimalo obrazloženje, koji forumski zakon zabranjuje samo određenim forumašima otvaranje tema na nekim određenim pod-forumima. Naravno ništa, kada takav zakon ne postoji.. Ma jebi ih, 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:10 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
jationo je napisao/la: Urbana je napisao/la: Gledala sam nekad davno neki film slican ovom spotu..al sad nemam veze koji.. Prvo je on nju psihicki unistavao,maltretirao..i nekako je dospeo u invalidska kolica.. E onda je ona njega vozala u njima i sve mu vracala na njegove oci.. Jationo nije samo da zene znaju biti posesivne i ljubomorne..ne,ne... Hoces reci da smo Boogy,Kvacica i ja...zarobljeni..  ..  Ma nisu samo žene posesivne, ali iz osobnog iskustva znam da su sklonije tome, jer sam ličnu slobodu izgubio prije par godina. Pa se vraćam kući u pet ujutro, a ona meni gdje si bio, šta si radio, s kim, kako, zašto... A ja previše pijan da bih objašnjavao... Dobro da nisam Herceg-Bosanac, tko zna kako bi sve završilo... Oprosti, ali ja takve scene nikad ne radim  Dolazis u 5 sati ujutru i pominjes gubljenje slobode... Nije valjda da je toliko sekiras..da te doceka u 5 sati budna.. Kakav  .... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:11 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Kakvo dobrovoljno javljanje kolega??? Halo, to se naruci! Ali kulture i pristojnosti radi ja sebi idem sama po kavu!  Šta se naruči, konobarica?  Moj sef skrtari, nema konobarice, to rade sekretarice, mozes si narucit ko njih kavu 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Urbana je napisao/la: Sad sam opet gledala..Pa da hvali taj deo.. onde gde Inkvizitor i upucuje na upozorenje...
No,nije bitno...
Bogami, meni je jako bitno da mi odgovoriš na ova post: Citat: Još malo o pederima: evo moj post koji potpuno demantuje tvoje tvrdnje o tome da smo ćutali Inkviju o tome da nije podjednako estetski vredno videti prizor dva muškarca i dve žene kako opšte.  Citat: Zato, od tebe kao korektne osobe, očekujem izvinjenje u najmanju ruku.  Dakle.  Dakle..malo ste se koprcali... I niko nije reagovao kad vas je onako fino pocastio sa pederskom stvarkom... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:13 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo je napisao/la: Zar se ti javljaš dobrovoljno za posao konobarice u ovom objektu?! U birtiji Kod Corta, to mjesto je bilo masovno izbjegavano... No, dobro, kako želiš, daj kapučino..  P.S. Jeste skužili da su obrisali cijelu tu chat temu tamo? Ono je bilo stvarno ludo..da ti moderator predlozi nesto,ponudi se da ima zelju da nam moderira..a onda zatvore bez razloga ili zbog tako glupog razloga.. Marce..jel moze i za mene jedna kafica...? Zadnje kaznene bodove sam dobila uz obrazlozenje..inacenje.. Sta ces, latte macchiato, espresso macchiato, café au lait, caffé créme, espresso ..... i smisli se za kolac, brzo! PS: Kopka vas forum, kopka! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:15 |
|
|
jationo je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ono je bilo stvarno ludo..da ti moderator predlozi nesto,ponudi se da ima zelju da nam moderira..a onda zatvore bez razloga ili zbog tako glupog razloga.. Marce..jel moze i za mene jedna kafica...? Zadnje kaznene bodove sam dobila uz obrazlozenje..inacenje..
Uf, ma teraj ih.. Samo ne znam je li to odluka gđe Perad ili nekog njoj nadređenog. Mene je samo zanimalo obrazloženje, koji forumski zakon zabranjuje samo određenim forumašima otvaranje tema na nekim određenim pod-forumima. Naravno ništa, kada takav zakon ne postoji.. Ma jebi ih,  Sad bi se ti zakonom ganjao! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:15 |
|
|
jationo je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Za mene je kasno, neka se spašava tko može... Ja sam čvrsto zarobljen u baršunastim kandžama ljubavi... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:16 |
|
|
Uuu...**bem ti sto cu sad nadrljati... Idem.. imam posla... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:17 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: E vidis, vidis, da si Herceg Bosanac, ne bi te upitala tak sta! Da, ne bi se usudila, evo Bumbar pokazao kako je ekipa zajebana... Pogresno to gledas! Znas da ljudi svoje nedostatke lijece time sto ih proiciraju na druge! Oprez, oprez, zna to imati grdne posljedice!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:22 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo je napisao/la: Ma nisu samo žene posesivne, ali iz osobnog iskustva znam da su sklonije tome, jer sam ličnu slobodu izgubio prije par godina. Pa se vraćam kući u pet ujutro, a ona meni gdje si bio, šta si radio, s kim, kako, zašto... A ja previše pijan da bih objašnjavao... Dobro da nisam Herceg-Bosanac, tko zna kako bi sve završilo... Oprosti, ali ja takve scene nikad ne radim  Dolazis u 5 sati ujutru i pominjes gubljenje slobode... Nije valjda da je toliko sekiras..da te doceka u 5 sati budna.. Kakav  ....  Ma to u pet je više iznimka nego pravilo, vrlo se rijetko dešava.. Najčešće uz igru rizika, ta ne možeš svijet tek tako ostavit neosvojen...  I bacaš kockice, misliš, evo sad sam na domak ruke, da bi skužio da se razdanjuje i da je bolje izgubiti svijet nego gomilu živaca kod kuće... A, vjeruj mi, nikad nisam dao razlog da u mene sumnja, tako da ipak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:24 |
|
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Uf, ma teraj ih.. Samo ne znam je li to odluka gđe Perad ili nekog njoj nadređenog. Mene je samo zanimalo obrazloženje, koji forumski zakon zabranjuje samo određenim forumašima otvaranje tema na nekim određenim pod-forumima. Naravno ništa, kada takav zakon ne postoji.. Ma jebi ih,  Sad bi se ti zakonom ganjao!  Ma šta bi se ganjao, ne možeš sam protiv totalitarizma.. A gulazi su im bili sve puniji, tako da sam ja odlučio emigrirati.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:46 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:49 |
|
|
Dobar dan 
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:51 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Ma šta bi se ganjao, ne možeš sam protiv totalitarizma.. A gulazi su im bili sve puniji, tako da sam ja odlučio emigrirati..  Vas su ocerali, nikad vi ne bi svi u emigraciju da vam nisu zvijezde poskidali s neba! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:53 |
|
|
Vi ste svi papci ko Glavaš....kad je malo zagustilo odmah crta prek grane 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:53 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Ma volim ove pjesme, samo mi je draža vokalna verzija Kaćuše, ova mi je malo previše militaristička.. A ja sam miroljubivo dijete cvijeća (doduše crvenog  ) i više volim joint u rukama negoli popularni izum druga Mihajla Timofejeviča... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 11:56 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: Vi ste svi papci ko Glavaš....kad je malo zagustilo odmah crta prek grane  Baš si se ti našo javljat, pa zar nije ovdje bolje, možeš laprdat i cugat u miru, bez racija i ključanja birtija.. Jebote, kako si imao toliko energije i živaca stvarat onolike klonove?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:00 |
|
|
jationo je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Ma volim ove pjesme, samo mi je draža vokalna verzija Kaćuše, ova mi je malo previše militaristička.. A ja sam miroljubivo dijete cvijeća (doduše crvenog  ) i više volim joint u rukama negoli popularni izum druga Mihajla Timofejeviča...  Ni meni nešto 'orgulje' nisu srcu drage...pogotovo ako sviraju u mojem smjeru. Joint je svakako bolji.  Miroljubiviji je. Pa onda jedna za mir u svijetu. http://www.youtube.com/watch?v=WIOud6en2Ms 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:03 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: Vi ste svi papci ko Glavaš....kad je malo zagustilo odmah crta prek grane  Vidi,vidi... Evo, dobili smo i dimnjačara na chatu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: Vi ste svi papci ko Glavaš....kad je malo zagustilo odmah crta prek grane  Nisu bas svi vrijedni  kao Glavas, al nema veze!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
|
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Ma šta bi se ganjao, ne možeš sam protiv totalitarizma.. A gulazi su im bili sve puniji, tako da sam ja odlučio emigrirati..  Vas su ocerali, nikad vi ne bi svi u emigraciju da vam nisu zvijezde poskidali s neba!  Nije mene niko oćerao, još sam zdrav, živ i nebananiran. Čak i bacim koji komentar, ali ne previše, ne želim diktaturi davati legitimitet..  A i radije ću postat ovdje, da ako je moguće da braći Hercegovcima pomognem malčice u dizanju ovog foruma, jer, barem zasad, ovdje je sloboda govora puno veća.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:04 |
|
|
jationo je napisao/la: Zagorjedee-lite je napisao/la: Vi ste svi papci ko Glavaš....kad je malo zagustilo odmah crta prek grane  Baš si se ti našo javljat, pa zar nije ovdje bolje, možeš laprdat i cugat u miru, bez racija i ključanja birtija.. Jebote, kako si imao toliko energije i živaca stvarat onolike klonove?! kak su oni imali živaca ubijati tolike klonove  ....sad imam tam još jedno 25 živih klonova i vidim od kad je počel val izbjeglica pred terorom Đonija B. da mi ih više ni ne diraju  ....valjda ih strah da im bude ostal samo Walther i Komunalac 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:04 |
|
|
mara99 je napisao/la: Zagorjedee-lite je napisao/la: Vi ste svi papci ko Glavaš....kad je malo zagustilo odmah crta prek grane  Nisu bas svi vrijedni  kao Glavas, al nema veze! Misliš reći nisu svi papci ko Glavaš? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|