|
|
Stranica: 246/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 15:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
boogyman je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Zaista, Djevi od Ohrida ne mogu odbiti takvu želju, koja je za mene i zapovijed. Dakle Boogyna, od sada si opet muško...Boogy. Dobro došao natrag.  .....dooooobro...dobro......bit će prilike....biti će novih teme....prosut ćeš se i ti negdje....  Nije Kršćanski osvećivati se, nego opraštati. 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 15:11 |
|
|
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 15:40 |
|
|
stvorenje je napisao/la: snezana mk je napisao/la: kuc,kuc.... ima li koga... moj sugrađanin da prestane zezati bugija  a i plavooki isto..  Zaista, Djevi od Ohrida ne mogu odbiti takvu želju, koja je za mene i zapovijed. Dakle Boogyna, od sada si opet muško...Boogy. Dobro došao natrag.  Eh plavooki, što je bilo lako  da te ubedim 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 15:53 |
|
|
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 15:54 |
|
|
boogyman je napisao/la: [-(  Što si ljut boogy?? 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 15:57 |
|
|
snezana mk je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Zaista, Djevi od Ohrida ne mogu odbiti takvu želju, koja je za mene i zapovijed. Dakle Boogyna, od sada si opet muško...Boogy. Dobro došao natrag.  Eh plavooki, što je bilo lako  da te ubedim  Ah, žene  ...pa vama se ništa ne može i ne smije odbiti...
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:00 |
|
|
snezana mk je napisao/la: boogyman je napisao/la: [-(  Što si ljut boogy??  ....hm....imaš ti kakav grudnjak viška?...pukla mi kopča.... 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:01 |
|
|
boogyman je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Što si ljut boogy??  ....hm....imaš ti kakav grudnjak viška?...pukla mi kopča....  Ima u dućanima donjeg rublja sam si gA TRAŽIŠ da te zezaju 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:03 |
|
|
stvorenje je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Eh plavooki, što je bilo lako  da te ubedim  Ah, žene  ...pa vama se ništa ne može i ne smije odbiti... naravno  sve je lako kad si žena 
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:05 |
|
|
snezana mk je napisao/la: naravno sve je lako kad si žena ;;)  Istina...samo, čujem da 'neke' imaju problema s grudnjacima. 
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:14 |
|
|
snezana mk je napisao/la: boogyman je napisao/la: ....hm....imaš ti kakav grudnjak viška?...pukla mi kopča....  Ima u dućanima donjeg rublja sam si gA TRAŽIŠ da te zezaju  Misliš da te zato pitam!?...kao svaki pravi muškarac  ,lukavo pokušavam saznati koji broj nosiš.... ...no,no...ne se ljutiti...vidiš da se samo pokušavam izvući iz krajnje neugodne situacije... P.S. ........imaš?....
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:21 |
|
|
boogyman je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ima u dućanima donjeg rublja sam si gA TRAŽIŠ da te zezaju  Misliš da te zato pitam!?...kao svaki pravi muškarac  ,lukavo pokušavam saznati koji broj nosiš.... ...no,no...ne se ljutiti...vidiš da se samo pokušavam izvući iz krajnje neugodne situacije... P.S. ........imaš?.... neke stvari se nikad ne saznaju odsad izvuci se sam iz neugodne situacije P.S.donje rublje se ne pozajmuje 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:24 |
|
|
boogyman je napisao/la: ...no,no...ne se ljutiti...vidiš da se samo pokušavam izvući iz krajnje neugodne situacije... Bugi, nesrećo. Ko te napada da si postao žena? Žene? - ne! Muškarci? - Da! A zašto? Pa zato što si ispao duhovit i što si zasmejavao žene. Ljubomorni su zbgo toga i pokušavaju da ti naruše samopouzdanje. Ne daj se bre. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:25 |
|
|
snezana mk je napisao/la: boogyman je napisao/la: Misliš da te zato pitam!?...kao svaki pravi muškarac  ,lukavo pokušavam saznati koji broj nosiš.... ...no,no...ne se ljutiti...vidiš da se samo pokušavam izvući iz krajnje neugodne situacije... P.S. ........imaš?.... neke stvari se nikad ne saznaju odsad izvuci se sam iz neugodne situacije P.S.donje rublje se ne pozajmuje  tja...stvor tvrda da se niti ne pere,pa to ne znači da je to zaista tako.... No...daj...znaš mene.... 
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: boogyman je napisao/la: ...no,no...ne se ljutiti...vidiš da se samo pokušavam izvući iz krajnje neugodne situacije... Bugi, nesrećo. Ko te napada da si postao žena? Žene? - ne! Muškarci? - Da! A zašto? Pa zato što si ispao duhovit i što si zasmejavao žene. Ljubomorni su zbgo toga i pokušavaju da ti naruše samopouzdanje. Ne daj se bre.  hehe...aleksije....sad si ti lukavo preuzeo moju igru.Sad si ti postao moj glasnogovornik i tumačiš ironiju moje situacije....viš,viš....  (a čini mi se da jednim okom škicaš i index  ) do sada sam često ja imao potrebu pojašnjavati zašto se u pojedinim situacijama ti praviš lud.... osim ove sa Snežom...tu si stvarno lud!
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:32 |
|
|
boogyman je napisao/la: snezana mk je napisao/la: neke stvari se nikad ne saznaju odsad izvuci se sam iz neugodne situacije P.S.donje rublje se ne pozajmuje  tja... stvor tvrda da se niti ne pere,pa to ne znači da je to zaista tako.... No...daj...znaš mene....  He, he...prozirno...ali dobar pokušaj. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:32 |
|
|
boogyman je napisao/la: hehe...aleksije....sad si ti lukavo preuzeo moju igru.Sad si ti postao moj glasnogovornik i tumačiš ironiju moje situacije....viš,viš....  (a čini mi se da jednim okom škicaš i index  ) do sada sam često ja imao potrebu pojašnjavati zašto se u pojedinim situacijama ti praviš lud.... osim ove sa Snežom...tu si stvarno lud! Dosad si uvek ispravno objašnjavao, osim kada je reč o Devi od Ohrida. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:42 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: boogyman je napisao/la: hehe...aleksije....sad si ti lukavo preuzeo moju igru.Sad si ti postao moj glasnogovornik i tumačiš ironiju moje situacije....viš,viš....  (a čini mi se da jednim okom škicaš i index  ) do sada sam često ja imao potrebu pojašnjavati zašto se u pojedinim situacijama ti praviš lud.... osim ove sa Snežom...tu si stvarno lud! Dosad si uvek ispravno objašnjavao, osim kada je reč o Devi od Ohrida.  Radi konotacija za većinu nas koji koriste ijekavicu, ne bi škodilo da dodaš j ovoj devi. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:45 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dosad si uvek ispravno objašnjavao, osim kada je reč o Devi od Ohrida.  Radi konotacija za većinu nas koji koriste ijekavicu, ne bi škodilo da dodaš j ovoj devi.  To nije deva, to je kamila. Deva je pesnički izraz za devojku, na mom jeziku. 
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:46 |
|
|
Ccc...eh, Aleksije, crni Aleksije... 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:53 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Ccc...eh, Aleksije, crni Aleksije...  Jadan Aleksije, prvo Misko spomene "devu" a sad Aleksije ispadne krivac! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:54 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Radi konotacija za većinu nas koji koriste ijekavicu, ne bi škodilo da dodaš j ovoj devi.  To nije deva, to je kamila. Deva je pesnički izraz za devojku, na mom jeziku.  Pa, ovo mi je izbacilo kad sam upisao riječ deva u google. Vjerujem da nisi mislio na ono što ja mislim kad kažem "deva". 
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:55 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: To nije deva, to je kamila. Deva je pesnički izraz za devojku, na mom jeziku.  Pa, ovo mi je izbacilo kad sam upisao riječ deva u google. Vjerujem da nisi mislio na ono što ja mislim kad kažem "deva".  Jednogrba ili dvogrba? 
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 16:58 |
|
|
mara je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Ccc...eh, Aleksije, crni Aleksije...  Jadan Aleksije, prvo Misko spomene "devu" a sad Aleksije ispadne krivac!  I Miško voli deve? 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:04 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Pa, ovo mi je izbacilo kad sam upisao riječ deva u google. Vjerujem da nisi mislio na ono što ja mislim kad kažem "deva".  Ja mislim isto ono što misli Mišo92.  Deva - devojka (pesn). Pročitao si toliko pesama u desetercu. Valjda si se susreo sa tom rečju. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|