|
|
Stranica: 249/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:45 |
|
|
stvorenje je napisao/la: boogyman je napisao/la: E da...šekret ti je mam pri sobe,a lampa je na žnjoru.... Jbte, Boogy,  pa ti govoriš da te ceo svet razume!  ...kaj da velim....mislil si da kenjam kad sam pričao o pomanjkanju sluha,a?Bili biste bogatiji da nas niste pobacali u more i otjerali,ali....eto vam sad.... 
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:46 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
boogyman je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Jbte, Boogy,  pa ti govoriš da te ceo svet razume!  ...kaj da velim....mislil si da kenjam kad sam pričao o pomanjkanju sluha,a?Bili biste bogatiji da nas niste pobacali u more i otjerali,ali....eto vam sad....  Ma bogatiji smo...ima nas manje za dilit. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:47 |
|
|
stvorenje je napisao/la: A bi si na lavor? Lipo. A je ti onda dupera ovo ča san ti napisa? Oćeš i kartulinu po pošćijeru da ti pošajen od moga Maloga Mista pa da znaš di tribaš arivat? Da ne pensaš okolo. Može, ali neka bude dvosed. Neću putovati sam. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: stvorenje je napisao/la: A bi si na lavor? Lipo. A je ti onda dupera ovo ča san ti napisa? Oćeš i kartulinu po pošćijeru da ti pošajen od moga Maloga Mista pa da znaš di tribaš arivat? Da ne pensaš okolo. Može, ali neka bude dvosed. Neću putovati sam.  Dogovoreno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:50 |
|
|
stvorenje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Može, ali neka bude dvosed. Neću putovati sam.  Dogovoreno.  Imam osećaj da sam da sam ispao smešan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: boogyman je napisao/la: ma opče nije problem..."komad štrukla" kak bi rekli ameri... Veli ti stvor da dojdeš prinjeg ovo leto i da ti bu dal sobu.Inače je 20 eura,al tebi svedoči z foruma pa se bute razjezeračili. Kad dojdeš prinjeg,moraš paziti kak hodaš po stubiščo ob ne zvizneš dol.Jošter ti tumači kak zgledaju sobe i gdi je struja i tak.Zo čim se buš pokre i zo čim buš tam je'.....
Bugi, vremenski period između Stvorenjetovog i tvog oglašavanja svedoči da si se mučio da prevedeš. Možda si morao da obaviš par telefonskih poziva sa poznanicima sa juga, kako bi ti pomogli u prevodu.  To je bio sažetak onog najvažnijeg....inače ti je stvor u detalje opisao i sa čime da se pokrivaš u uvjetima "upekle zvizde"  ,čak je i osmislio neke sadržaje za tebe,pa ti predlaže da ostaneš u sobi uglavnom(on kaže kao...ako ti se nikud neide  )....pa malo savjeta što činiti ukoliko te naglo uhvatiti želja za rajčicama i tako....uglavnom stvari koje svaki prosječan turist u Hrvatskoj mora znati....jer van im se ionako ne isplati ići(navečer),a zna biti i opasno  ,a rajčica nakon par dana u sobi...zna izazivati zazubice.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:53 |
|
|
boogyman je napisao/la: To je bio sažetak onog najvažnijeg....inače ti je stvor u detalje opisao i sa čime da se pokrivaš u uvjetima "upekle zvizde"  ,čak je i osmislio neke sadržaje za tebe,pa ti predlaže da ostaneš u sobi uglavnom(on kaže kao...ako ti se nikud neide  )....pa malo savjeta što činiti ukoliko te naglo uhvatiti želja za rajčicama i tako....uglavnom stvari koje svaki prosječan turist u Hrvatskoj mora znati....jer van im se ionako ne isplati ići(navečer),a zna biti i opasno  ,a rajčica nakon par dana u sobi...zna izazivati zazubice....  Što bi me vaćala želja za paradajzom? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:57 |
|
|
stvorenje je napisao/la: boogyman je napisao/la: ...kaj da velim....mislil si da kenjam kad sam pričao o pomanjkanju sluha,a?Bili biste bogatiji da nas niste pobacali u more i otjerali,ali....eto vam sad....  Ma bogatiji smo...ima nas manje za dilit.  eeeee to da!...to definitivno da!...još imam nekih ostavinskih sporova koji se vuku i do desetak godina jer svi su vlasnici,a ujedno i nitko....a kad se i dio riješi,pa pitam neke daljnje rođake(koje nikad prije nisam vidio) koji tamo još žive,gdje je točno ta zemlja....ma ništa ti to ne vridi sinko,to ti je sad obraslo u korov,gori su bili maslinici...ali naravno uvijek su i spremni otkupiti...uz "turbopovoljnu" cijenu,naravno.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 17:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: boogyman je napisao/la: To je bio sažetak onog najvažnijeg....inače ti je stvor u detalje opisao i sa čime da se pokrivaš u uvjetima "upekle zvizde"  ,čak je i osmislio neke sadržaje za tebe,pa ti predlaže da ostaneš u sobi uglavnom(on kaže kao...ako ti se nikud neide  )....pa malo savjeta što činiti ukoliko te naglo uhvatiti želja za rajčicama i tako....uglavnom stvari koje svaki prosječan turist u Hrvatskoj mora znati....jer van im se ionako ne isplati ići(navečer),a zna biti i opasno  ,a rajčica nakon par dana u sobi...zna izazivati zazubice....  Što bi me vaćala želja za paradajzom?  A ča bi ti tija da ti za 20 eura u komoru pod blazinu stavin vižmenku oli pršut? I pomidor je dobar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:00 |
|
|
stvorenje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Što bi me vaćala želja za paradajzom?  A ča bi ti tija da ti za 20 eura u komoru pod blazinu stavin vižmenku oli pršut? I pomidor je dobar.  ...baš sam to htio reći....luksuz se plača.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:01 |
|
|
boogyman je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Ma bogatiji smo...ima nas manje za dilit.  eeeee to da!...to definitivno da!...još imam nekih ostavinskih sporova koji se vuku i do desetak godina jer svi su vlasnici,a ujedno i nitko....a kad se i dio riješi,pa pitam neke daljnje rođake(koje nikad prije nisam vidio) koji tamo još žive,gdje je točno ta zemlja....ma ništa ti to ne vridi sinko,to ti je sad obraslo u korov,gori su bili maslinici...ali naravno uvijek su i spremni otkupiti...uz "turbopovoljnu" cijenu,naravno....  I onda da se Zagorci rađaju sa malon maturom? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:01 |
|
|
stvorenje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Što bi me vaćala želja za paradajzom?  A ča bi ti tija da ti za 20 eura u komoru pod blazinu stavin vižmenku oli pršut? I pomidor je dobar. Pa ja sam mislio da je samo spavanje 20 evra, a za hranu se brinem sam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: stvorenje je napisao/la: A ča bi ti tija da ti za 20 eura u komoru pod blazinu stavin vižmenku oli pršut? I pomidor je dobar.
Pa ja sam mislio da je samo spavanje 20 evra, a za hranu se brinem sam.  ...za tebe...polupansion...spavanje i jedna rajčica dnevno.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:03 |
|
|
boogyman je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ja sam mislio da je samo spavanje 20 evra, a za hranu se brinem sam.  ...za tebe...polupansion...spavanje i jedna rajčica dnevno....  I od foruma neka vajda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:03 |
|
|
stvorenje je napisao/la: boogyman je napisao/la: eeeee to da!...to definitivno da!...još imam nekih ostavinskih sporova koji se vuku i do desetak godina jer svi su vlasnici,a ujedno i nitko....a kad se i dio riješi,pa pitam neke daljnje rođake(koje nikad prije nisam vidio) koji tamo još žive,gdje je točno ta zemlja....ma ništa ti to ne vridi sinko,to ti je sad obraslo u korov,gori su bili maslinici...ali naravno uvijek su i spremni otkupiti...uz "turbopovoljnu" cijenu,naravno....  I onda da se Zagorci rađaju sa malon maturom?  ....uh,zagorci se rađaju sa malom maturam,al' njega lako kupiš...demižonka i tvoj je.... Vi ste zajebani sto gradi..... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Dogovoreno.  Imam osećaj da sam da sam ispao smešan.  Ma rekao sam ti da ako ti se sviđa moja ponuda, da ću ti po poštaru poslati razglednicu od mog Malog Mista da vidiš di tribaš doći, a da ne misliš kako Misto izgleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:05 |
|
|
stvorenje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Imam osećaj da sam da sam ispao smešan.  Ma rekao sam ti da ako ti se sviđa moja ponuda, da ću ti po poštaru poslati razglednicu od mog Malog Mista da vidiš di tribaš doći, a da ne misliš kako Misto izgleda. Pa postuj razlednicu ovde.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:08 |
|
|
boogyman je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ja sam mislio da je samo spavanje 20 evra, a za hranu se brinem sam.  ...za tebe...polupansion...spavanje i jedna rajčica dnevno....  Evo...DVI za Aleksija! Čovječe, dobio je 100% bolju ponudu od drugih! Hmmmm...čudan je ovaj forum...čovjek postane pretjerano darežljiv. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:09 |
|
|
stvorenje je napisao/la: boogyman je napisao/la: ...za tebe...polupansion...spavanje i jedna rajčica dnevno....  Evo...DVI za Aleksija! Čovječe, dobio je 100% bolju ponudu od drugih! Hmmmm...čudan je ovaj forum...čovjek postane pretjerano darežljiv.  kad bih se cenjkao mogao bih računati i na tri.  Zadovoljio bih potrebu za sva tri obroka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:11 |
|
|
stvorenje je napisao/la: boogyman je napisao/la: ...za tebe...polupansion...spavanje i jedna rajčica dnevno....  Evo...DVI za Aleksija! Čovječe, dobio je 100% bolju ponudu od drugih! Hmmmm...čudan je ovaj forum...čovjek postane pretjerano darežljiv.  ...ako dovede i suprugu,za 40 eura,i petiljke im povadiš sa pomidora... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Evo...DVI za Aleksija! Čovječe, dobio je 100% bolju ponudu od drugih! Hmmmm...čudan je ovaj forum...čovjek postane pretjerano darežljiv.  kad bih se cenjkao mogao bih računati i na tri.  Zadovoljio bih potrebu za sva tri obroka.  Tri ne! To je nepotreban trošak, a i ne želimo da nam se gosti udebljaju... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:13 |
|
|
Bre, bre... U Šumadiju kad dođeš odmah se naražnji prase, minimum, za goste....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:14 |
|
|
boogyman je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Evo...DVI za Aleksija! Čovječe, dobio je 100% bolju ponudu od drugih! Hmmmm...čudan je ovaj forum...čovjek postane pretjerano darežljiv.  ...ako dovede i suprugu,za 40 eura,i petiljke im povadiš sa pomidora...  Bolje da ne dovodi suprugu...znaš i sam zašto. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:15 |
|
|
stvorenje je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: kad bih se cenjkao mogao bih računati i na tri.  Zadovoljio bih potrebu za sva tri obroka.  Tri ne! To je nepotreban trošak, a i ne želimo da nam se gosti udebljaju...  Pa da postanu ono...nesnosno dosadni i počnu tražiti plažu u mjestu.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 18:16 |
|
|
boogyman je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Tri ne! To je nepotreban trošak, a i ne želimo da nam se gosti udebljaju...  Pa da postanu ono...nesnosno dosadni i počnu tražiti plažu u mjestu....  Da plažu!...sutra bi i kruva pitali! 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|