|
|
Stranica: 251/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 22:47 |
|
|
Kao neke babe ste...gdje mi je sad Cosmi ..bugimenu kad te samo dohvatim  baš si mi lijep nadimak stavio ,djeva,deva,kamila a i onaj plavooki.. Lucky priberi malo ove tvoje..drugare. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2009, 23:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25400 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
stvorenje je napisao/la: Ovo je Nin znači. Slabo ja plaže vidim ovde. A tko vamo izađe sa autoceste, radije će na Zrće produžiti.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 04:45 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
lider30 je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Ovo je Nin znači. Slabo ja plaže vidim ovde. A tko vamo izađe sa autoceste, radije će na Zrće produžiti. Je...ako ima 17-25 godin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 06:17 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 11:21 |
|
|
stvorenje je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ovo je Nin znači. Slabo ja plaže vidim ovde. A tko vamo izađe sa autoceste, radije će na Zrće produžiti.
Je...ako ima 17-25 godin. pa baš gledam jel je Nin ili nije.....most mi je bio sumnjiv,ne vidi se dobro,a i sječam se da je sa te strana mosta bio neki dučan il' nešto slično..... I sječam se nakog ko' mpotočića da se ulijeva u more,ako se ne varam....lijepo,lijepo.... Al' naravno ,neiskorišteno ko' i uvijek.... frend mi ima viksu malo dalje od Nina....zaboravio sam kak se to zove....prilično onako divlje naselje izgleda...Zukve,mislim....
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 13:35 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kao neke babe ste...gdje mi je sad Cosmi ..bugimenu kad te samo dohvatim  baš si mi lijep nadimak stavio ,djeva,deva,kamila a i onaj plavooki.. Lucky priberi malo ove tvoje..drugare.  Ma nisam ja!...Ja sam ti nadjenuo titulu djeva od Ohrida,po uzoru na djevu od jezera iz excalibura....šarlatani su to naravno izrelativizirali.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 13:59 |
|
|
boogyman je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Kao neke babe ste...gdje mi je sad Cosmi ..bugimenu kad te samo dohvatim  baš si mi lijep nadimak stavio ,djeva,deva,kamila a i onaj plavooki.. Lucky priberi malo ove tvoje..drugare.  Ma nisam ja!...Ja sam ti nadjenuo titulu djeva od Ohrida,po uzoru na djevu od jezera iz excalibura....šarlatani su to naravno izrelativizirali....  ti,ti,  ,aj pravit ću se da neznam o kome govorite 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 14:23 |
|
|
boogyman je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Kao neke babe ste...gdje mi je sad Cosmi ..bugimenu kad te samo dohvatim  baš si mi lijep nadimak stavio ,djeva,deva,kamila a i onaj plavooki.. Lucky priberi malo ove tvoje..drugare.  Ma nisam ja!...Ja sam ti nadjenuo titulu djeva od Ohrida,po uzoru na djevu od jezera iz excalibura....šarlatani su to naravno izrelativizirali....  Bogami, kad postanem Šerif od Notingema, tj. moderator, ima i Deva i ceo vaš četerski viteški red da strepi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 14:26 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: boogyman je napisao/la: Ma nisam ja!...Ja sam ti nadjenuo titulu djeva od Ohrida,po uzoru na djevu od jezera iz excalibura....šarlatani su to naravno izrelativizirali....  Bogami, kad postanem Šerif od Notingema, tj. moderator, ima i Deva i ceo vaš četerski viteški red da strepi.  Znaš kako je završio šerif od Notinghama? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 14:29 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bogami, kad postanem Šerif od Notingema, tj. moderator, ima i Deva i ceo vaš četerski viteški red da strepi.  Znaš kako je završio šerif od Notinghama?  Eh, nemoj u potpunosti verovati legendama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 15:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: boogyman je napisao/la: Ma nisam ja!...Ja sam ti nadjenuo titulu djeva od Ohrida,po uzoru na djevu od jezera iz excalibura....šarlatani su to naravno izrelativizirali....  Bogami, kad postanem Šerif od Notingema, tj. moderator, ima i Deva i ceo vaš četerski viteški red da strepi.  ...hm....aleksije....as' me eba....jesil' ti giga moravac sa indexa!?.....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 15:40 |
|
|
boogyman je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bogami, kad postanem Šerif od Notingema, tj. moderator, ima i Deva i ceo vaš četerski viteški red da strepi.  ...hm....aleksije....as' me eba....jesil' ti giga moravac sa indexa!?..... Jesam.  Kako si uspeo da me provališ? Šta me odalo? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 15:49 |
|
|
|
Šalim se, Bugi, nisam ja taj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 16:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Šalim se, Bugi, nisam ja taj. Ma neki tip...ima sličnu retoriku tvojoj....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 16:11 |
|
|
boogyman je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Šalim se, Bugi, nisam ja taj. Ma neki tip...ima sličnu retoriku tvojoj.... Pametan neki.  Moraću da pogledam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 20:44 |
|
|
Ovdje ni žive duše. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 20:45 |
|
|
Samo sam malo navratio, pozdrav svima na forumu, nemam puno vremena, ljeto je, plovim po Jadranu  evo i one vas pozdravljaju preko mene  Erica iz Sydneya i Rose iz nekog gradića u Californiji a ludilo brale 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 20:51 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Samo sam malo navratio, pozdrav svima na forumu, nemam puno vremena, ljeto je, plovim po Jadranu  evo i one vas pozdravljaju preko mene  Erica iz Sydneya i Rose iz nekog gradića u Californiji a ludilo brale  Pozdrav, uživaj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 21:06 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 21:23 |
|
|
boogyman je napisao/la: Ma 'radimo' mi Boogy, 'radimo'... Sve je to za dobrobit HR turizma i države.  Evo, sad ću i ja još malo pa na 'posal'. Uživaj Defense! Pozdravi cure, i budi pravi 'radnik' kakvi mi sa mora inače i jesmo.  ...a što se tiče babe, a jbga Boogy...'Brale', nitko nije savršen.  Osim NAS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 21:26 |
|
|
boogyman je napisao/la: Boogy, tvoja baka je to radila u cilju boljitka budućih generacija. Kako bi ti inače bio kadar da izabereš tako lepe i moderne haltere i čipkani donji veš, da si ostao u dinaroidnom svetonazorskom krugu? 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 21:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 07 srp 2009, 22:28 |
|
|
Real gone je napisao/la: boogyman je napisao/la: Boogy, tvoja baka je to radila u cilju boljitka budućih generacija. Kako bi ti inače bio kadar da izabereš tako lepe i moderne haltere i čipkani donji veš, da si ostao u dinaroidnom svetonazorskom krugu?  ..tja,vjerojatno bih imao kuburu sa drškom od rezbarene slonovače i vjerojatno bi mi visila zečja šapa sa retrovizora...naravno i volan sa mucastim obrubom.... A na kokpitu stoljnjak od narodne čipke...ofkors..... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 08 srp 2009, 06:48 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 08 srp 2009, 07:28 |
|
|
|
Ovo me jutros "razdignu"...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|