|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 267 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
emt
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 20:58 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: BBC, objavi ih slobodno sve, Ali opklada prije. Ako ne budem ja na slikama, fino ces se skinuti gol i svoje objaviti. Dam ja svoj Fb profil, das ti i kameru ukljucimo ziriju. Dotad zivi u snovima  Ma znam ja da ti temeljito čitaš. Ima nešto u toj Astrologiji. Koliko imaš tih FB profila ? Jedan sam već vidio. 1234 Kad si vidio ? I ciji li si boga pitaj ! Wind, uvijek me utjesis ! Hvala puno !
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:02 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
mario_cro je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Sva sreca pa je pacijent imao tanak vratic inache bi bio novi specijalitet tzv "vinkovachka giljotina" Glupson zesci,ima takvih svaka teretana,malo se precijene,ja lichno recimo na benchu serije koje su preko 100 kg radim iskljuchivo s trening partnerom...jebiga ne igram ruski rulet... Najsmješnije mi je što je u roku tjedan dana poslije tog događaja svaka teretana u Vinkovcima dobila veliki papir na kojem je pisalo "Trenirate na vlastitu odgovornost". Pa naravno,100 kg zvuči malo,meni se jednom okliznila šipka iz jedne ruke kad sam radio 70 kg na benchu .Učio "majmunski hvat" ,pretpostavljam da znaš šta je to.Sva sreća da mi nije nešto slomilo,izbilo mi zrak i imao sam plavicu posred prsa 2 tjedna.A zamisli kilaže preko 150 kg,a do njih je relativno lako doć... Hvala Bogu do sada nisam imao nekih ozbiljnijih nesreca u teretani,jesam imao jedan neugodnjak kad sam radio prednji cuchanj a nesto me stomak bolio(popio kurz prije treninga whey s vodom i grozdjanim ) i userem se onako poprave  skinem gace odem operem bulju obucem ponovo sorc bez gaca onako i hajmo dalje za iste pare  btw otvoreni hvat je rizik,sjebaces se pravo bez veze ,zatvori palac
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
|
Samo vi bilderi nastavite, pa bi mogli i vi gore na tapetu...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
A sad rukoper. Citat: Riječ je o malom psiho testu kojim se forumašima htjelo pokazati na primjeru kako se većina treba ponašati prema manjini u zajednici.
Kao što vidite, popis odražava otprilike nacionalnu strukturu foruma. Možda je malo previše ženskih osoba, ali šta da radimo, kad volimo žene.
Dakle, u cijeloj priči niko se nije osjetio nacionalno pogođen. To je bit testa.
Zašto? Zato što je većina samu sebe najviše prozivala, a i bavila se stvarima od općeg interesa, a ne samo svog "tora". Ovo je putokaz koji pokazuje kamo treba ići, i obrazac ponašanja koji bi trebao bit dominantan u BiH.
Morali smo stavit nekoga na popis, nemojte se naći uvrijeđeni vi koji jeste na njemu, zbog uvjerljivosti testa stavili smo neke koje doista i smatramo bedastima ali i neke koje ne smatramo. Zapravo, u cijeloj priči to je najmanje bitno. Isprika svima koji su se našli uvrijeđenima.
Malo je otišlo predaleko, a vidim da su se neki i naljutili, a neki i pogrešno shvatili. Vidjeli smo dovoljno, svi zajedno, kako postoje zajedničke stvari, kako postoje i stvari koje nas sve istovremeno mogu ugrozit i kako u nekim stvarima nismo nužno odmah i nacionalno podijeljeni.
Dakle, poštivat druge, trudit se oko zajedničkih stvari, i ponašat se kako dolikuje tamo gdje si većina.
Ovo je posebno dobro za Bošnjake da vide kako se trebaju ponašat u BiH kako bi bili uvjerljivi drugima u svojoj "ljubavi" prema imaginarnoj "Bosni". Prvo svoje zločince počistiš, prvo svoju avliju urediš, pa tek onda ideš blejat preko ograde.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:08 |
|
|
emt je napisao/la: I de se malo opusti, nije sve crno i bijelo u zivotu
Bogati, ne seri. Zaboli me kurac za vas redom, ali ako "opustiti se" znači šprdanje s ovim ljudima, ma kakvi god bili, na konto sitnog zadovoljstva određenih mizernih duša, opuštaj se i dalje. Niz vodu, po mogućnosti. Citat: nemoj da te ja ucim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28317 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aztec je napisao/la: SDB je napisao/la: Izgleda da se na ovom forumu ekipa pozdravlja s prstom u šupak (tuđi, jelte). Mene su stvarno neke stvari ovdje iznenadile.  Što to konkretno? To da nisi i sam na listi među 10 veličanstvenih ili...??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:10 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Hvala Bogu do sada nisam imao nekih ozbiljnijih nesreca u teretani,jesam imao jedan neugodnjak kad sam radio prednji cuchanj a nesto me stomak bolio(popio kurz prije treninga whey s vodom i grozdjanim ) i userem se onako poprave  skinem gace odem operem bulju obucem ponovo sorc bez gaca onako i hajmo dalje za iste pare  btw otvoreni hvat je rizik,sjebaces se pravo bez veze ,zatvori palac Smijem se ravno tri minute, ti si kralj ! Ujebo sam sad nešto u postavkama na laptopu od smijeha. Ljiljo ,nećemo više ,gle ih,ljute se ovi što ne žive zdravo ko ja i ti. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Mene su stvarno neke stvari ovdje iznenadile.  Što to konkretno? To da nisi i sam na listi među 10 veličanstvenih ili...?? Ne, to me nije iznenadilo... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:15 |
|
|
Aztec je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Što to konkretno? To da nisi i sam na listi među 10 veličanstvenih ili...??
Ne, to me nije iznenadilo...  To sto nisi na listi mozes zahvaliti svojoj nosini duboko zabijenoj u Ministrovom rektumu 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
U naslovu ove teme se krije muško-šovinistička optička varka. Uvijek "nosi" na glupe "forumašice".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:17 |
|
|
emt je napisao/la: 1234 Kad si vidio ? I ciji li si boga pitaj ! Onaj sa nekom bosanskom kraljicom, ne sjećam se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A sad rukoper. Citat: Riječ je o malom psiho testu kojim se forumašima htjelo pokazati na primjeru kako se većina treba ponašati prema manjini u zajednici.
Kao što vidite, popis odražava otprilike nacionalnu strukturu foruma. Možda je malo previše ženskih osoba, ali šta da radimo, kad volimo žene.
Dakle, u cijeloj priči niko se nije osjetio nacionalno pogođen. To je bit testa.
Zašto? Zato što je većina samu sebe najviše prozivala, a i bavila se stvarima od općeg interesa, a ne samo svog "tora". Ovo je putokaz koji pokazuje kamo treba ići, i obrazac ponašanja koji bi trebao bit dominantan u BiH.
Morali smo stavit nekoga na popis, nemojte se naći uvrijeđeni vi koji jeste na njemu, zbog uvjerljivosti testa stavili smo neke koje doista i smatramo bedastima ali i neke koje ne smatramo. Zapravo, u cijeloj priči to je najmanje bitno. Isprika svima koji su se našli uvrijeđenima.
Malo je otišlo predaleko, a vidim da su se neki i naljutili, a neki i pogrešno shvatili. Vidjeli smo dovoljno, svi zajedno, kako postoje zajedničke stvari, kako postoje i stvari koje nas sve istovremeno mogu ugrozit i kako u nekim stvarima nismo nužno odmah i nacionalno podijeljeni.
Dakle, poštivat druge, trudit se oko zajedničkih stvari, i ponašat se kako dolikuje tamo gdje si većina.
Ovo je posebno dobro za Bošnjake da vide kako se trebaju ponašat u BiH kako bi bili uvjerljivi drugima u svojoj "ljubavi" prema imaginarnoj "Bosni". Prvo svoje zločince počistiš, prvo svoju avliju urediš, pa tek onda ideš blejat preko ograde.
Ti se pravo okreneš na leđa pred Hercegovkama, kao cuko. Naučio lekciju da ne kontriraš. Zato sam ja Purgericu našao, možeš s njima kako hoćeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Naučio lekciju da ne kontriraš. Zato sam ja Purgericu našao, možeš s njima kako hoćeš. Možeš, dok god je kartica u njihovim rukama i dok im obožavaš mater...  Imaju Eranke i prednosti, pogotovo kad nauče sukat...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:21 |
|
|
Grude_78 je napisao/la: emt je napisao/la: I de se malo opusti, nije sve crno i bijelo u zivotu
Bogati, ne seri. Zaboli me kurac za vas redom, ali ako "opustiti se" znači šprdanje s ovim ljudima, ma kakvi god bili, na konto sitnog zadovoljstva određenih mizernih duša, opuštaj se i dalje. Niz vodu, po mogućnosti. Citat: nemoj da te ja ucim.  Jbg, ako su osobe sa spiska, toliko labilne pa da ce ih pogoditi misljenje gomile na nekom forumu nek iskljuce Internet totalno.Mentalno su labilne i vozdra. Ja Sam trebala poslije tvojih klasifikacija da sam ameba izvrsiti samoubistvo mozda ili kad mi Srbi u Bec salju postrojbe Zengi, Hosovaca i sl. Da me seksualno zadovolje, jer sam frustirana Postrojebe zamisli ! Pa me evo zive, na forumu i u virtuali imas obicno par dragih likova privatno cije misljenje ti je bitno, ostalo su nickovi ! Klik i nestaju !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: A sad rukoper.
Ti se pravo okreneš na leđa pred Hercegovkama, kao cuko. Naučio lekciju da ne kontriraš. Zato sam ja Purgericu našao, možeš s njima kako hoćeš. Oho purgerica  ,znachi za doruchak pishkote ,ruchak kod mame ,vechera parizer,u krevetu hladonoca zesca,sad mi je napokon jasno zasto si ovdje Non Stop...a jarane kakav zajeb 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A sad rukoper. Citat: Riječ je o malom psiho testu kojim se forumašima htjelo pokazati na primjeru kako se većina treba ponašati prema manjini u zajednici.
Konzilij sastavio, a tebe poslalo da objesiš, težak je život kill the messenger-a. Par riječi - serem vam se u "psiho test". Neđe ste predvidjeli da osim ovih budaletina vaskolikih imate i par brzokontajućih, kojima se teško uvaljuju muda za bubrege. Tako da, nakon same teme, ovo gore citirano definitivno konkurira za best shit of the hb-yearS. Mislim da smo se razumijeli. Prepuštam vas sad i ubuduće vašim vjernim "testiranim sajko-ovcama". Ono što definitivno moram priznati, našli ste ovce svih ovaca, mediokritetsko carstvo, a otjerali sve ono što bi vam ovu temu sasjeklo još u drugom postu. I da, do pičkematerine ste licemjerni. Jer, opet ponavljam, kad biste samo malo uključili vlastitu iskrenost "psiho test" bi izgledao sasvim drugačije. I zato, ovakvo ponašanje prema spomenutim ljudima je dno. I zato, ću uvijek stati na njihovu stranu, bez obzira što osobno mislila o njima. Poučak za Irmu - ponudi hormašice za status prihvatljive forumašice. Poučak za ostale za liste - Vi ste glupi. Žao nam je. Nikad nećete doseći HB MaSterMind. To što je netko od vaše "glupoće" i klikova kupovao gaće, nije baš važno. Fuj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:26 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: 1234 Kad si vidio ? I ciji li si boga pitaj ! Onaj sa nekom bosanskom kraljicom, ne sjećam se. Ma kakva kraljica to MiB pruza pogresne informacije, pa i ja pogresno navodim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:27 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: BBC je napisao/la: Ti se pravo okreneš na leđa pred Hercegovkama, kao cuko. Naučio lekciju da ne kontriraš. Zato sam ja Purgericu našao, možeš s njima kako hoćeš. Oho purgerica  ,znachi za doruchak pishkote ,ruchak kod mame ,vechera parizer,u krevetu hladonoca zesca,sad mi je napokon jasno zasto si ovdje Non Stop...a jarane kakav zajeb  Ne dozvoljavam da se tako priča o mojoj supruzi. Ma ne, nimfomanka je, samo je sa ja zakačio za Internet. Dok ljubavnika ne nađe. Za kuhanje si u pravu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Naučio lekciju da ne kontriraš. Zato sam ja Purgericu našao, možeš s njima kako hoćeš. Možeš, dok god je kartica u njihovim rukama i dok im obožavaš mater...  Ma nemaju oni šanse zbog svojih predrasuda. Prema meni imaju takvo strahopoštovanje da sam im najbolji ikada. Što im ja mogu. Život bez predrasuda je dosadan, ali treba ih biti svjestan. Šalim se, nekad bilo, sad je već opušten odnos. Čak se i smiju kad opsujem. Sad im to tako cool.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:31 |
|
|
BBC je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Oho purgerica  ,znachi za doruchak pishkote ,ruchak kod mame ,vechera parizer,u krevetu hladonoca zesca,sad mi je napokon jasno zasto si ovdje Non Stop...a jarane kakav zajeb  Ne dozvoljavam da se tako priča o mojoj supruzi. Ma ne, nimfomanka je, samo je sa ja zakačio za Internet. Dok ljubavnika ne nađe.Za kuhanje si u pravu. Kralj... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:31 |
|
|
BBC je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Oho purgerica  ,znachi za doruchak pishkote ,ruchak kod mame ,vechera parizer,u krevetu hladonoca zesca,sad mi je napokon jasno zasto si ovdje Non Stop...a jarane kakav zajeb  Ne dozvoljavam da se tako priča o mojoj supruzi. Ma ne, nimfomanka je, samo je sa ja zakačio za Internet. Dok ljubavnika ne nađe. Za kuhanje si u pravu. Nista bolan,ima to i pozitivnih strana,barem se ne sekiram da ces postati pretilan,holesterin udure,a sto se tiche zagondzije nace ona sebi ne beri brigu,ima u Zagrebu kuratih iz Ogulina 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:32 |
|
|
Trebaš biti faca pa dospjeti na listinu. Da te svi zapamte. A sad svi imate mahanje. Odoh u Drugi način. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:32 |
|
|
|
Inače ne znam više tko se s kim ovdje svađa i zašto. Nema politike pa se izgubim. Bilo bi dobro da Ministar skloni anketu pa da se nastavimo svađati kao da anketa postoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:34 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne, to me nije iznenadilo...  To sto nisi na listi mozes zahvaliti svojoj nosini duboko zabijenoj u Ministrovom rektumu   Ako ti guras nos ljudima u supak, to ne znaci da i drugi to cine. Al, vidi, meni se za razliku od tebe zivo jebe da me i stave, da me i baniraju, ili sta ja znam... jebem ti i forum, a i tebe tako glupog kad pises ovdje, Ministova pudlice.  Nije on Invki. Ovom si isto pokusao prosvrdlati u prkno, al on je puno, i bome otpuno.  I evo tebe nama opet... Podravi svoju guzlatu zenu kako ti rece.  Jadna ona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 01 ožu 2012, 21:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Inače ne znam više tko se s kim ovdje svađa i zašto. Nema politike pa se izgubim. Bilo bi dobro da Ministar skloni anketu pa da se nastavimo svađati kao da anketa postoji. BBC, sva sreca da ne nismo pcele. Ti bi bio Trut, obzirom da je zima, jeo bi med sigurno u neogranicenim kolicinama. Obzirom da ne privredjujes, ona glavna pcela Matica bi te sigurno ubila dosad. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|