|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 10:44 |
|
|
Goražde bi bilo možda Srebrenica II da nije bilo tog zaključka. Vi ste rat izgubili. Finito.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 10:49 |
|
|
A ko je to dobio rat? Jesu li dobili oni što leže po zatvorima doživotne robije? Jesu li dobili oni koji leže dva metra pod zemljom? Ko je obespravljena kategorija na sve tri strane i poziva ih se samo kad je političarima u interesu? Imaš jednu šansu da pogađaš. U istočnoj Bosni je poraženo ljudstvo, čojstvo, kako hoćeš. I opet danas to Goražde ima fer i korektan odnos prema onima koji su do jučer htjeli pokolj stanovništva istog. Al eto, ako ti je razlog za likovanje to što je moglo biti, likuj. Ne mogu ti tu puno pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 10:53 |
|
|
Podrinje je za muslimane prošlost. Kraj priče. Alija zapečetio.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 10:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: 80 posto bi vas dali te bosanske gradove Srbima a vamo ko fol saveznici bili haha.
S vama zastave vezati je ko sebi pucati u celo. Dobro si rekao - ko fol saveznici bili. S tim da bi dali Srbima sve te gradove danas, kad vam je glavni politički cilj uništenje Hrvata. Samo da je vama manje dali bi i Kinezima, jer od vas većeg zla nema niti Hrvati goreg neprijatelja od vas nemaju. 1992 bi brojke bile drukčije, ali nakon što ste zabili Hrvatima nož u leđa takve su kakve su. Ne bih ja rekao da ste napadnuti vi, vec obrnuto, 93. Tako da ti je sva ta prica za najobicniji ***. Mislili praviti Lijepu Nasu na teritoriji BiH a vamo ko fol glasali za neOvisnost. Ko fol BiH a na svakom pedlju koji je kontrolirao HVO u Hercegovini ko da si doso u centar Hrvatske.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 10:54 |
|
|
novem je napisao/la: Goražde bi bilo možda Srebrenica II da nije bilo tog zaključka. Vi ste rat izgubili. Finito. Prije bih rekao da su rat u BiH uglavnom izgubili Hrvati. I protiv Srba i protiv Bosnjaka. Dok su ga Bosnjaci barem protiv Hrvata dobili - a protiv Srba tako sto je ipak ocuvan okvir BiH, kakav god on da bio. Da su Srbi dobili rat, Srbi bi imali nezavisnu drzavu ili bi bili ujedinjeni sa Srbijom. Ali u biti se moze reci da su svi izgubili rat i ko fol ga pomalo dobili.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 10:56 |
|
|
Bobovac, ti si radikal jer su te oCerali Bosnjaci iz Kaknja, ili odakle vec, pa mrzis, tako da te se ne moze uzimati za ozbiljno.
Eto vidis, istu sam sudbinu ja dozivio, ali od Srba, i opet ih ne mrzim, stavise, svidjaju mi se vise od Hrvata i svega hrvatskog (sem mozda jadranske obale). Primjetis li razliku? S jedne strane covjek, ljudina, gromada - dakle ja, a s druge strane..hm..ti.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 10:56 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Dobro si rekao - ko fol saveznici bili.
S tim da bi dali Srbima sve te gradove danas, kad vam je glavni politički cilj uništenje Hrvata. Samo da je vama manje dali bi i Kinezima, jer od vas većeg zla nema niti Hrvati goreg neprijatelja od vas nemaju.
1992 bi brojke bile drukčije, ali nakon što ste zabili Hrvatima nož u leđa takve su kakve su.
Ne bih ja rekao da ste napadnuti vi, vec obrnuto, 93. Tako da ti je sva ta prica za najobicniji ***. Mislili praviti Lijepu Nasu na teritoriji BiH a vamo ko fol glasali za neOvisnost. Ko fol BiH a na svakom pedlju koji je kontrolirao HVO u Hercegovini ko da si doso u centar Hrvatske. Jel ono gospodin Bobovac iz Vareša? Pa Vareš je multikulti, šta je problem? Zdravko Marošević je načelnik. Džabe opet ne valja. Al ne sumnjam u iskrenost njegovog upisa. On ima želju da nas ovdje nema. Sve to dok se smješka Bošnjacima dok im prodaje neku svoju rabotu.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 11:01 |
|
|
Mujo bez države kaže da su dobili rat. Aj dobro. Albanci, koji imaju dvije, vam se smiju.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 11:28 |
|
|
Ero, nije se lijepo smijati dok zagovaraš nešto što je imaginarno, postoji još samo u predajama na sijelima. S druge strane, države itekako ima i ona će opstati uprkos svim vašim napadim na nju i podmuklim podmetanjima noge. Što je najbolje, koliko ste slijepi i koliko od mržnje ne vidite, usput činite gomilu usluga toj istoj BiH koju smisliti ne možete. Biće kmeka kad skontate, al kasno je to.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 11:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Forumaš Lars se nada da bi mi te gradove osvajali za Muslimane. Ali, i ta fantazija je teoretski moguća samo ako je prethodno zadovoljena pretpostavka da su nama ti gradovi draži pod Muslimanima nego pod Srbima. Najdraži, dakako, ali moramo se i mi nečega odreći.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 11:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dobro si rekao - ko fol saveznici bili.
S tim da bi dali Srbima sve te gradove danas, kad vam je glavni politički cilj uništenje Hrvata. Samo da je vama manje dali bi i Kinezima, jer od vas većeg zla nema niti Hrvati goreg neprijatelja od vas nemaju.
1992 bi brojke bile drukčije, ali nakon što ste zabili Hrvatima nož u leđa takve su kakve su.
Ne bih ja rekao da ste napadnuti vi, vec obrnuto, 93. Tako da ti je sva ta prica za najobicniji ***. Mislili praviti Lijepu Nasu na teritoriji BiH a vamo ko fol glasali za neOvisnost. Ko fol BiH a na svakom pedlju koji je kontrolirao HVO u Hercegovini ko da si doso u centar Hrvatske. To ti možeš gore pričati mutavim Švabama ili Švabicama što se guze na oltaru. Meni koji sam svojim očima sve vidio i na svojoj koži osjetio vaš merhamerluk možeš samo podudlati moj neobrezani Q.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 12:01 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Eto vidis, istu sam sudbinu ja dozivio, ali od Srba, i opet ih ne mrzim, stavise, svidjaju mi se vise od Hrvata i svega hrvatskog Znamo mi to. Takvi su i čak i Srebreničani. I opet očekujete da bi onda radije vama dali istocnu Bosnu? LoL. Citat: Primjetis li razliku? S jedne strane covjek, ljudina, gromada - dakle ja, a s druge strane..hm..ti. Primjetim. S jedne strane Mujo koji više voli Srbe (od konih je najebao) od Hrvata (koji mu ništa nisu učinili), a s druge strane Hrvat koji vas dobro zna i kod koga vaša takija ne pali. Doduše podsjećaš me u na neke Hrvate. One koji su radije uz Zapad koji ih u unistava nego Ruse koji im ništa nisu učinili.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 12:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Eto vidis, istu sam sudbinu ja dozivio, ali od Srba, i opet ih ne mrzim, stavise, svidjaju mi se vise od Hrvata i svega hrvatskog Znamo mi to. Takvi su i čak i Srebreničani. I opet očekujete da bi onda radije vama dali istocnu Bosnu? LoL. Citat: Primjetis li razliku? S jedne strane covjek, ljudina, gromada - dakle ja, a s druge strane..hm..ti. Primjetim. S jedne strane Mujo koji više voli Srbe (od konih je najebao) od Hrvata (koji mu ništa nisu učinili), a s druge strane Hrvat koji vas dobro zna i kod koga vaša takija ne pali. Doduše podsjećaš me u na neke Hrvate. One koji su radije uz Zapad koji ih u unistava nego Ruse koji im ništa nisu učinili. Ja samo znam da Srbe zaboli neka stvar za gromadama koje su išćerali iz RS. Tamo muslimanski igrokazi ne prolaze.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 13:58 |
|
|
Bi li dao neki teritorij u sred Europe kršćanskom narodu ili Turcima? Dilema velika...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 15:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primjetim. S jedne strane Mujo koji više voli Srbe (od konih je najebao) od Hrvata (koji mu ništa nisu učinili), a s druge strane Hrvat koji vas dobro zna i kod koga vaša takija ne pali.
Hrvati su im pomogli da ih Srbi ne zbrišu potpuno! Bobovac je napisao/la: Doduše podsjećaš me u na neke Hrvate. One koji su radije uz Zapad koji ih u unistava nego Ruse koji im ništa nisu učinili. Većina Hrvata nije uz "Zapad".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 25 tra 2022, 17:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nisu se Srbi ni namučili za to. 5 starih tenkova uzelo Srebrenicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 26 tra 2022, 15:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: jednoumlje je napisao/la:
Ne bih ja rekao da ste napadnuti vi, vec obrnuto, 93.
Tako da ti je sva ta prica za najobicniji ***. Mislili praviti Lijepu Nasu na teritoriji BiH a vamo ko fol glasali za neOvisnost. Ko fol BiH a na svakom pedlju koji je kontrolirao HVO u Hercegovini ko da si doso u centar Hrvatske.
To ti možeš gore pričati mutavim Švabama ili Švabicama što se guze na oltaru. Meni koji sam svojim očima sve vidio i na svojoj koži osjetio vaš merhamerluk možeš samo podudlati moj neobrezani Q. Druze, vidis upravo je to najveci problem: Nisi u stanju diferencirati izmedju mene i nekog ko je tebi licno naudio. Kakve veze dakle ima - lupam - Seselj ili Aleksije - s likovima koji su mene otjerali? I zasto bi ih na osnovu pripadnosti srpskom krivio za vlastitu mizeriju? I kako, primjera radi, treba neko ko je prezivio Ahmice da misli o "vama"? Kolektivno. I da li je to ok ako taj neko osudjuje SVE Hrvate i trpa SVE Hrvate u isti kos za zlikovcima iz "Kaznjenicke bojne"? Pa naravno da nije, ali ne otkrivam ti ja ovde toplu vodu, vec je sve to tebi i jasno, samo ne zelis prihvatiti.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 26 tra 2022, 15:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Eto vidis, istu sam sudbinu ja dozivio, ali od Srba, i opet ih ne mrzim, stavise, svidjaju mi se vise od Hrvata i svega hrvatskog Znamo mi to. Takvi su i čak i Srebreničani. I opet očekujete da bi onda radije vama dali istocnu Bosnu? LoL. Citat: Primjetis li razliku? S jedne strane covjek, ljudina, gromada - dakle ja, a s druge strane..hm..ti. Primjetim. S jedne strane Mujo koji više voli Srbe (od konih je najebao) od Hrvata (koji mu ništa nisu učinili), a s druge strane Hrvat koji vas dobro zna i kod koga vaša takija ne pali. Doduše podsjećaš me u na neke Hrvate. One koji su radije uz Zapad koji ih u unistava nego Ruse koji im ništa nisu učinili. Shvatio si goli ***. Ja sam zivio sa Srbima. Kod nas nije bilo HRvata. Mnogo mi je blizi njihov mentalitet, njihove tradicije, nego vase - i to uprkos cinjenici da u Hrvatskoj imam rodbinu, da, "pravi Hrvati", tj. katolici. I sada bih ja na osnovu zlocina koje su pocinili odredjeni Srbi trebao da odjednom prezirem, mrzim i odbacujem srpsku kulturu u cjelokupnosti? Pa to bilo iskljucivo glupo i time bih "naudio" samo sebi jer sam sebi zatvaram jedan dio ljudske kulturoloske bastine.. I kad dakle kazem da su mi Srbi blizi od Hrvata, i "drazi", onda to ne mislim kao "politicki narod" vec kao (opisao sam vec gore)...mentalitet..muzika..obicaji..itd..a i veseliji su da me jebes. Sama cinjenica da je za tebe ovo sto govorim ocigledno ko da govori vanzemaljac vise govori o tebi nego o meni.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 26 tra 2022, 15:38 |
|
|
Eto, drazi i blizi su mi Hrvati od Slovenaca..
A vidis s Hrvatima ratovali. Sa Slovencima nikad.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 26 tra 2022, 15:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Primjetim. S jedne strane Mujo koji više voli Srbe (od konih je najebao) od Hrvata (koji mu ništa nisu učinili), a s druge strane Hrvat koji vas dobro zna i kod koga vaša takija ne pali.
Hrvati su im pomogli da ih Srbi ne zbrišu potpuno! Bobovac je napisao/la: Doduše podsjećaš me u na neke Hrvate. One koji su radije uz Zapad koji ih u unistava nego Ruse koji im ništa nisu učinili. Većina Hrvata nije uz "Zapad". Citat: Hrvati su im pomogli da ih Srbi ne zbrišu potpuno! Pomogli su se Bosnjaci i Hrvati medjusobno najveci dio rata - i to znas i ti vrlo dobro. Pitanje je samo da li je ta pomoc bila srcana ili iznudjena okolnostima (srpskom agresijom na RH i BiH).
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 26 tra 2022, 16:19 |
|
|
To ti možeš gore pričati mutavim Švabama ili Švabicama što se guze na oltaru. Meni koji sam svojim očima sve vidio i na svojoj koži osjetio vaš merhamerluk možeš samo podudlati moj neobrezani Q.
Druze, vidis upravo je to najveci problem: Nisi u stanju diferencirati izmedju mene i nekog ko je tebi licno naudio. Kakve veze dakle ima - lupam - Seselj ili Aleksije - s likovima koji su mene otjerali? I zasto bi ih na osnovu pripadnosti srpskom krivio za vlastitu mizeriju? I kako, primjera radi, treba neko ko je prezivio Ahmice da misli o "vama"? Kolektivno. I da li je to ok ako taj neko osudjuje SVE Hrvate i trpa SVE Hrvate u isti kos za zlikovcima iz "Kaznjenicke bojne"? Pa naravno da nije, ali ne otkrivam ti ja ovde toplu vodu, vec je sve to tebi i jasno, samo ne zelis prihvatiti. Ne ne ne, pravilno bi bilo da taj netko tko je preživio Ahmiće kaže - Znam da nisu svi Hrvati za to krivi. Mogu mrziti samo one kojima je drago što nam se desilo i koji furaju tu hrvatsku nacionalističku, antimuslimanskiu politiku. Tako i ja. Ne mrzim sve muslimane, već samo one koji se furaju na tu velikomuslimansku politiku, koji hoće Hrvatima birati predstavnike, koji mašu ljiljanima, koji misle da Hrvati žive u Hrvatkoj a Srbi samo u Srbiji..., koji više preziru Hrvate koji su im slali pomoć od Srba koji su ih klali..., non-stop takijaju, ... itd itd Po čemu se ti razlikuješ od takvih muslimana?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 26 tra 2022, 16:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76558 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ova tema ko želje i pozdravi predsjedniku memorijalnog centra seoskog genocida, koji skoro svaki dan radi neku insinuaciju na uništenje Hrvata, i čak je jedan mjesec nudio neiskrenu ruku pomirbe Vučiću ako bi pomogao uništiti "prvo Hrvate pa onda...."
Neka Podrinja u Srpskoj. To se može gledati kao pravično obeštećenje i reparacija za Srbe za stoljeća trpljenja samovolje likova ovakvoga kvarnog mentaliteta, dok je na ovim prostorima bio Kalifat.
Što je manji Kalifat u BiH, to je bolje za sigurnost cijelog poluotoka.
Trenutno razni Reufljagići skupljaju negativne bodove koji bi mogli doći na naplatu za još jedan krug reparacija i obeštećenja.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 26 tra 2022, 17:45 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Niko tamo nije pobijedio. Ako je pobjeda pusti gradovi, onda ok. Ako je pobjeda svi ti silni zločini koji su učinjeni, onda nek bude pobjeda. Sve kad sabereš u Podrinju, nema 100 k duša. Velika pobjeda nema šta. Bolje da i samo 10 Srba tamo živi u miru i slobodi, nego milijun Srba pod čizmom 2 milijuna muslimana.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 27 tra 2022, 05:51 |
|
|
Podebljali smo taj pojas kontinentalne Srbije, od srpskog Sarajeva sve do Zajecara.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde? Postano: 27 tra 2022, 08:45 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Niko tamo nije pobijedio. Ako je pobjeda pusti gradovi, onda ok. Ako je pobjeda svi ti silni zločini koji su učinjeni, onda nek bude pobjeda. Sve kad sabereš u Podrinju, nema 100 k duša. Velika pobjeda nema šta. Apsolutna pobjeda. I Sibir je pun medvjeda a ne ljudi al je Sibir ruski kao što je bivša Istočna Bosna srpska. Bolji nam je međed nego ti i takvi. Međed nije pucao i ubijao Srbe i neće nikad. Međed je dobar, ti si loš.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|